üniversiteye gitmekten çok korkuyorum ?

yok ailem baskın degil aksine hiç karışmazlar bana dışarda okusamda kendi ilimde okusamda fark olmaz o yüzden buranın puanları yüksek ama inşallah burası olur

Aaa tam beni anlattın. Lisedeyken konuştuğumda insanlar “senin sesin böyle miydi hiç duymadım” derdi. Hatta hocalarımda böyle dalga geçerdi. Üniversite kazanınca tereddüt etmeden koştum gittim. Şimdi kendimden hiç beklemediğim şeyler yapabiliyorum. Eskiden olsa asla yapamam derdim. Diğer insanlar için küçük ama bizim gibiler için büyük adımlar

İnsan bir şekilde zamanla aşıyor bu durumu. Üniversitede ömrünün en güzel yıllarını geçireceksin bundan emin olabilirsin. Kendini boşuna sıkma sakın

bilmiyorum ki inşallah bende öyle olurum :)

Benim oda arkadaşımda böyleydi konuşsun diye ısrar ederdik ama yok yani konuşmazdı. Bi de şimdiki halini gör o eski halinden eser yok şimdi Zamanla girdiğin ortama alışırsın yani öyle olunca da açılırsın sonuçta üniversite de her çeşit insan var korkulacak bir şey yok :)

korkacak bir durum yok canım merak etme. ben de senin gibi suskun içime kapanıktım. bir yere tek başıma gitmeye çekinirdim. ama alışılıyor merak etme. üniversiyete gittim ve değiştim. kendime güvenim geldi. sen de kendine güven yapamayacağın hiçbir şey yok

Herkesin seni izleyeceğini mi zannediyorsun yok artık. Emin ol çoğu kişi sunumu kimin yaptığını bile bilmez. Ben şahsen sunumları daha zevkli bulurdum çünkü hocalar genelde çok sıkıcı olurlar ve başka bir şeyle ilgilendiğinde rencide edebilirler ama sunumu yapan kişi bunları yapamaz o yüzden de çoğu kişi dinlemez. Ben 4. senemde ilk defa göz önüne çıktığım için sanırım biraz dikkat çekmiştim. Ama ilk seneden başlarsan sunumlara hiç bir sorunun olmaz güven bana

sen 4. senende çıkmışsın ama ben 2 yıllık okumayı düşünüyorum yani aslında hiç yapmasam daha iyi olur illa ki bi kez falan yapıcam ama galiba gibime geliyor

Benim üniversiteden önceki halimi anlatmışsın. Hiç korkma. O ortama girince yavaş yavaş alışıyorsun. Ben kendimi üniversitede aştım. Bana çok şey kattı. İlk sunumumda ben de çok gerilmiştim. duvarlara bakarak konuşmuştum hatta :) ama ilkini atlatınca diğerleri eğlenceli bile gelmişti.
Ömrün boyunca hatırlayacağın en güzel yılların olacak. Keşke geriye dönüp tekrar o yılları yaşama şansım olsa.

Zamanla acilirsin cnm ya korkma.en guzel yillar o yillar bilsem 4 yili biraz daha uzatirdim.b.k var gibi ders calistik hic alttan ders almadan halbuki gez toz. Ahh ahh geri donus olsaaaa

inşalah bende öyle olurum ya cidden korka korka yaşıyorum çünkü

Zamanla acilirsin cnm ya korkma.en guzel yillar o yillar bilsem 4 yili biraz daha uzatirdim.b.k var gibi ders calistik hic alttan ders almadan halbuki gez toz. Ahh ahh geri donus olsaaaa

herkes geriye dönebilsek demiş cidden bu kadar güzelmi çok merak ettim ama ben biran önce bitirmek istiyorum

Korkacak hiçbir şey yok gerçekten , onların senden farkı ne ki?
Bende gözümde çok büyütüyordum ve ilk gün sınıfa girdiğimde inanmıyorum burası tamamiyle lise öğrencileriyle dolu demiştim.. Liseden bir farkı yok ortamın.
Hem özgür olacaksın herşeyi kendin hallediceksin , sonrasında bir bakmışsın o eski sessiz kızdan eser yok.
Bu arada hedeflerini hep yüksek tut bu sana en ciddi tavsiyem. Keşke dememen için, kendin için yapabildiğinin en iyisini yap..

Orda kimse kimsenin umurunda değil ki .

Lisede en sessiz olan sınıf arkadaşlarıma şimdi dönüp bakıyorum da, hepsinin maşallahı var şu an.

Üniversitenin insanı açan bir yanı var. Mutlaka arkadaşlarınız olacak. Sadece sınıftan kendinizi soyutlamayın, gerisi gelir.

Evli miydini peki

bak canim bunu yeni baslangic olarak gör kimse seni tanimiyor, yani gecmisi üzerinden at. ve sunumlar sayesinde acilmays firsat bulursun iyi degerlendirmeyr calis. üni ortami baska her telden insan var, kendini bulursun, acilirsin cicek gibi... sonra yillar gecince keske hic bitmeseydi dersin. korkma hayatinin yeni dönemi icin sevin. cok sanslisin devam okucaksin, eksilerinden belki arti yaparak basarili is kadini olucaksin

évet haklısın ama liseye başlarkende sessiz olmayayım dedim konuşkan davrandım ama 1 2 hafta sonra kendi özüme döndüm benim yapım bu yani bide arkadaşlarımda hep bem gibi sessizlerdi insan insanı çeker galiba ama en sessizleri bendim içlerinde yani inşallah dedigin gibi açılırım korka korka yaşamayı istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…