• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universiteye kac yasinda basladiniz [ONEMLİ]

bana bildirim gelmedi sanırım mesajını yeni gördüm
herneyse eğer o kadar gönül verdiysen okul yılları su gibi geçer gider hiç kafana takma
zaten üniversitede 3-4 yaş farkı göze batmaz bile
Peki gercekten tavsiye eder misin psikoloji bolumunu? İlgili olan biri icin

Peki gercekten tavsiye eder misin psikoloji bolumunu? İlgili olan biri icin

evet tabii ki ederim sen ilgiliysen gönül koyduysan zaten bu meslekte yükselirsin
çünkü sabır işi hoşgörü işi insanları insan oldukları için sevmek işi bu
eminim sana da çok zevkli gelecektir bölüm hele sonraki iş hayatı
insanlara yardımcı olabilmek, gülümsetebilmek ve minnet ve teşekkürlerini almak paha biçilemez :KK50:

evet tabii ki ederim sen ilgiliysen gönül koyduysan zaten bu meslekte yükselirsin
çünkü sabır işi hoşgörü işi insanları insan oldukları için sevmek işi bu
eminim sana da çok zevkli gelecektir bölüm hele sonraki iş hayatı
insanlara yardımcı olabilmek, gülümsetebilmek ve minnet ve teşekkürlerini almak paha biçilemez :KK50:
Offf oyle guzel konustun ki.. Kendimi birden orda gordum insanlarla konusup onlara yardim ettigimi gordum :)
Siz ozel mi devlet mi

Offf oyle guzel konustun ki.. Kendimi birden orda gordum insanlarla konusup onlara yardim ettigimi gordum :)
Siz ozel mi devlet mi

ben özel sebeplerden ilk yıl sınava giremedim kpss
sonra da istemedim
devlet biraz kısır kalıyor bizim alanda
o yüzden özelde kariyer yapmak istedim

ben 18 de başladım, 22 de mezun oldum. Ama yaşınız geç değil.
Şuan da 40 yaşında hem evli, hem çocuklu, ama tıp okuyan bir erkek tanıdığım var.
Siz ondan çok daha iyi durumdasınız şart olarak.

16 yaşındaydım. İlk 2 sene lise gibi ot ot geldim gittim. Şimdi tekrardan mı girsem acep, şöyle tadını çıkara çıkara. Sınıfımızda 50 yaşında ilk kez okuyan bir iki sonradan afla dönen kelli felli öğrenciler de vardı. Benimle giren arkadaş okulu çok sevdiğinden ısrarla bazı derslere girmeyip 4 sene daha okulda kaldı. Okumanın yaşı yok. Hatta tam kıvamındasın bence.

16 yaşındaydım. İlk 2 sene lise gibi ot ot geldim gittim. Şimdi tekrardan mı girsem acep, şöyle tadını çıkara çıkara. Sınıfımızda 50 yaşında ilk kez okuyan bir iki sonradan afla dönen kelli felli öğrenciler de vardı. Benimle giren arkadaş okulu çok sevdiğinden ısrarla bazı derslere girmeyip 4 sene daha okulda kaldı. Okumanın yaşı yok. Hatta tam kıvamındasın bence.
Tesekkur ederim beni rahatlattiniz :)

22 yasinda universite icin gec mi diyorsun? Vazgectigini dusun ortalama omur 70 desek daha 50 yil keskelerle gececegine gir oku. Hayallerinin pesinde kos. Istedigin bolume gir huzurla mutlulukla oku.
Bir hocamiz anlatmıştı yurt dışında bir hukuk fakultesinde oldukca yasli bir bayan varmis ve tek dilegim mezun olmak dermis surekli mezun olayim baska dilegim yok olsemde farketmez dermia. Mezun oldugu gun kalp krizinden oölmüş:-( ama basarmis.. Ben makina muhendisiyim 17 yasimda girdim ve 26 yasimda hukuk fakultesi de okudum. Ve cok istedigim bolumdu ve inanilmaz dostluklar edindim.
Hepimize bir omur verilmis ve hayalimiz neyse pesinde olmaliyiz. Ayrica sinifimizda 74 yasinda bir dedemiz bile vardi:-) simdiden basarilar yolun acik olsun.

18 de liseden mezun oldum 19 da üniye başladım 23 yaşıma geldim hala devam:KK48:

Ay pardon 1 sene kaybetmişim gibi olmuş 18 de lise son sınıfa başlamıştım işte mezun oldum üniye başladım:KK45::KK45:

Yalnız bazı arkadaşlar 16-17 yaşlarında üniye başlamışş..
O nasıl bi sistem 4 yaşında mı okula başlamışlar acaba:KK53::KK53:

Son düzenleme:
16 yasimda ilk universiteme basladim. 20 yasimda 2.sine basladim. Simdi 26 yasindayim bu sene 3. Sune basliyorum. Okumanin yasi yok. 30 larimda da yuksek lisans ve doktora yapmayi dusunuyorum

Bence gayet uygun bir yas.

Kendinizi baskalariyla kiyaslamayin, herkesin hayati, kaderi farkli.

Ben 23. basladm. Snra bi yl okudum bıaktm. Evlendim çocklandım... 26yasndaym 2sınıftaym kpss den ii bisey beklyorm ins. Sonra lisans tamamlamaya devam etcem. Hatta y. Lisans bile düsüncem. Cevremde akademisyenler var neden olmasın ki. Bi ark.25 yasnda kazandi.. 2snfta...

Back
X