- 28 Kasım 2010
- 42.495
- 141.158
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
"20 yaşında" 1. sınıf öğrencisi olduğunuza göre o hakaret ettiğiniz üniversiteyi hak etmişsiniz keza daha "çok" çalışsaydınız daha iyi bir yeri kazanırdınız. Layıkınız o yani. Sınavda herkese aynı soruyu soruyorlar bu arada haberiniz olsun, herkes "layıkı"neyse onu alıyorHenüz mühendislik 1.sınıf öğrencisiyim yaşım 20 okulumdan hiç hoşnut değilim Anadolu'nun ücra köşelerinde bir okul değil lakin itü,boğaziçi ve odtü varken kendimi buraya layık görmüyorum kendime hakaret ediyormuşum gibime geliyor.
Okurken tekrar hazırlanmam mümkün mü yoksa devam mı etmeliyim inanın kafam çok karışık.
hayır hiçbir şekilde mezuna falan kalmadım hanımefendi üstüne üstlük bölümüm ingilizce ağırlıklı olduğu için hazırlık okudum."20 yaşında" 1. sınıf öğrencisi olduğunuza göre o hakaret ettiğiniz üniversiteyi hak etmişsiniz keza daha "çok" çalışsaydınız daha iyi bir yeri kazanırdınız. Layıkınız o yani. Sınavda herkese aynı soruyu soruyorlar bu arada haberiniz olsun, herkes "layıkı"neyse onu alıyor
Bu arada o kötülediğiniz üniversite de köklü bir devlet üniversitesi.
Yaşın küçük bilgiler taze okulu bıraksan bir sene hazırlanmadan sınava girsen puanın düşecek bu sene eee bir sene beklesen 3. Sınıfa geçmişken bırakacaksın. Ama senin seçimin üni yerine bölümünden memnun olmasan bekleme derim ama kocaeli den mezun olup çok iyi yerlerde olan arkadaşlarım var itü ve odtüden mezun olup ne iş yapıyor bu yea dediklerim deHenüz mühendislik 1.sınıf öğrencisiyim yaşım 20 okulumdan hiç hoşnut değilim Anadolu'nun ücra köşelerinde bir okul değil lakin itü,boğaziçi ve odtü varken kendimi buraya layık görmüyorum kendime hakaret ediyormuşum gibime geliyor.
Okurken tekrar hazırlanmam mümkün mü yoksa devam mı etmeliyim inanın kafam çok karışık.
Bnce şuan senin için en mantıklısı yüksek bir ortalama yapıp başka bir okula geçiş yapmak.. Tekrar sınava elbette hazırlanabilirsin ama bizim zamanımızda ilk yıldan sonra tekrar tercih yaparsan baya bi puan kırılıyordu bu da tabi hedefi imkansız hale getiriyordu.. İkinci yıl yapabilirsin bunu ancak.. Tabi ben mezun olalı 6 7 yıl oldu bilemiyorum şuan nasıl durumlar..Henüz mühendislik 1.sınıf öğrencisiyim yaşım 20 okulumdan hiç hoşnut değilim Anadolu'nun ücra köşelerinde bir okul değil lakin itü,boğaziçi ve odtü varken kendimi buraya layık görmüyorum kendime hakaret ediyormuşum gibime geliyor.
Henüz mühendislik 1.sınıf öğrencisiyim yaşım 20 okulumdan hiç hoşnut değilim Anadolu'nun ücra köşelerinde bir okul değil lakin itü,boğaziçi ve odtü varken kendimi buraya layık görmüyorum kendime hakaret ediyormuşum gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?