- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi minik-patiler
tebrik ederim sizi hayallerinizi gerceklerstirmissiniz ben kararı vermekte biraz gec kaldım tek sorun o istediğim puanı alamazsam bende vakıf üniversitesi tercih edeceğim ama tabi insallah istediğim puanı alırım iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.basarılar size deOkuduğu bölümü 2. senenin sonunda ( 1 sene hazırlıktı ) bırakıp bölüm değiştiren biri olarak hiç pişman olmadım kararımdan. Aksine herkes de tebrik etti. Hoş etmeselerdi de sorun olmazdı, BEN istedim ve de yaptım. Bu sınava ilk girdiğim sene, o kadar puan aldım tercih yapayım da boşa gitmesin demem başlı başına hataydı zaten. Bir sene hazırlığı yine iyi idare ettim de bölüme geçince yaptığım hatanın farkına vardım. Algımda bir problem yoktu, dersleri anlayıp geçebiliyordum fakat içimde istek yoktu. Her gün mü geri geri basar bir insanın ayağı. Öğlen olan dersler için bile yataktan çıkasım gelmiyordu. Ama şimdi keyifle gidiyorum okula. Şimdi bir de vakıf üniversitesindeyim. Bu yıla kadar tüm okul yaşantısını devlette geçirmiş biri olarak ben bu duruma alışabildiysem siz de alışırsınız. Ama sakın istediğiniz bölüm dışına gitmeyin. Bu cesareti gerçekleştirdiğiniz hayalle taçlandırmak gerek. Başarılar dilerim...