Ünlü birine aşık olmak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence unutmaya çalışın kendi kendinize nasıl takıntı yapıyorsunuz ki hiç tanımadığınız konuşmadığınız biri ile

Ask degil hoslanti tanimadan sohbet etmeden asik olamazsinizki neyine asik oldunuz cool lugunami tipinemi yuruyusunemi Suanda sevgili dahi olsaniz yaza biter iliskin o yuzden önunuzdeki maclara bak
Unide daha iyileri cikar karsina gelip gecici heves bunlar

Sanki devlet sırrı .yok ben biliyorum , yok kesin o
Nedir bu gizem yani .
Koç ailesinden biridir heralde .
O kadar ünlüyse çocuğun koçta ne işi var zaten

Böyle bi cukura herkes farklı versiyonlarda düşmüştür.

Bence de açılmayın açılınca işler moka sarar , ama dikkatini çekmeye çalışın yavaştan arkadaş ortamına girme imkanınız varsa girin.

Kendinizi düşünün, aileniz ünlü. Ve size hiç tanımadığınız biri gelip açılıyor. Ne dersiniz, ne düşünürsünüz. Ben “öf bu ne ya” derim.

Ben bir film yapım şirketinde çalışıyorum. Dolayısı ile bir çok oyuncu, yönetmen hatta müzisyende arkadaşlarım arasında. Burada ortamlarınız farklı, ayrı dünyaların insanız gibi saçma yorumları dikkate almayın derim. Ünlü olmaları onlara uzaydan gelmiş muamelesi yapmanızı gerektirmiyor. İstisnaları saymazsak sizin benim gibi insanlar işte. Bence öncelikle aynı arkadaş ortamında bulunmaya çalışın. İlerisini sonra düşünürsünüz.

baba parası yiyen zengin zübbesidir allah bilir. okulun zengin popüler çocuğu. ama maalesef dizilerdeki gibi zengin oğlan fakir kız olmuyor o işler öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…