Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar kötü niyetim yoktu sadece fikir alabilme amacıyla yazdım sizlere ünlü adı söylemek istemedim ama çok merak edildiyse söyleyebilirim sadece o kişi belki duyar eder diye söylemek istememiştim hepsi bu sizleri kırdıysamda bağışlayın

evet çok merak edildi.
kırılmadık tabi ki niye kırılalım.

Davalık oldugumuzu düsünsene. Havamız olsun diye brad bizi sikayet etmis falan diyoruz.
Sebep? Gizli üye rumuzlu arkadaşı birine aşık olmuş ama kim bilmiyoruz??? Biz de o arada sayın Brad beyin adını da geçirmiş olduk. Yoksa haşa 🤦savunmaya gel

Sebep? Gizli üye rumuzlu arkadaşı birine aşık olmuş ama kim bilmiyoruz??? Biz de o arada sayın Brad beyin adını da geçirmiş olduk. Yoksa haşa 🤦savunmaya gel
Kıvırma şimdi Brad Bey filan diye... Kadayıf dedin üzümlü kekime:KK61:gerci ben de cıbıldak resimlerini attım:rolleyes:yandik seridina, yarın alacak bizi CIA

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım😌

Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin🤦🏼‍♀️
Gerçekten 29 yaşında mısınız? Yorumum yaşınıza göre değişir.

Arkadaşlar kötü niyetim yoktu sadece fikir alabilme amacıyla yazdım sizlere ünlü adı söylemek istemedim ama çok merak edildiyse söyleyebilirim sadece o kişi belki duyar eder diye söylemek istememiştim hepsi bu sizleri kırdıysamda bağışlayın
Söyle o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X