Öf o da evliymişBu kesin pis yedilideki iki o’lu orçoo durordaki kızların hiçbiri öpmüyodu onu hemde kıvırcık
Yok kıvanç tatlıtuğ yada burak özçivit hahhhah kızlar bence konu sahibi bizi kafalıyo yada basit bi iki kanal 7 / flash tv oyuncusuÖf o da evliymiş
Hayirrr kabul etmiyorum itraz ediyorum bu nikah kiyilamazO kadar tahmin yaptık konu sahini Şükrü özyıldız olana beğeni atmış ben onu kabul edip uyuyorum kaçmış zaten
Ay anlatsana onu bana sen bilirsin :))) kulagin uzunYok daha neler yav hahaha Şükrü Özyıldız'ın çevresi hatun kaynıyor. Ayrıca dizilerinde öpüşüyor kendisi, Türkan Şoray kanunları yok. :)
O zaman basrol olamaz cabuk öldurup diziden cikartirlar evlenince ac kalirsiniz valla. ama sinemalarda opusuyor mu?yani izleyici olarak degil rol geregiyok dizilerde öpüşmüyor o konu net bizde:))
2 ünsüz harf verse buluruz ünlü delikanliyiÖf bu konunun heyecanı meyecanı yok ya harf vereydin vicdansız senin için uğraşıyoruz burda yanlış ünlülere yar olma diye
Fi de izlemedin galiba konu sahibi öpüşmüyor yazmışOzan Güven gibi doğdu içime
Evet şarkıcıYok selena da oynamıştı
Tek opusmeyen o
Engin akyürek cok tatli ya ama öpüşür :)Tolga sarıtas berk oktay Tolgahan sayısman engin akyurek bunlar geldi aklıma aras bulut iynemli dicem de o değildir heralde
Hee izlemedim hakkatenFi de izlemedin galiba konu sahibi öpüşmüyor yazmış
Evet bak bu olabilirBeni affet oyuncukarindan olabikir madem ankarali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?