Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
ay bu da olabilir ama angaralı değil

offfff ölüyorum meraktan. eğer onur büyüktopçuysa bence ilişki yaşanabilir. adam şımarık değil çünkü magazinde de hiç yok gibi bisey
Aynen bende çok merak ettim . Keşke o olsa valla konu sahibesi yaşadı derim . Nezaketli düşünceli iyimser adam pamuk gibi

Kremler mı Anında soğudum

Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Sevgili konu sahibi meraktan öldük burada. Biraz bizi aydinlatsan mesela nerede nasıl tanıştınız nasıl bir ortamda denk geldiniz bunu düşünürseniz zaten az çok anlaşılır bence sizinle ciddi olup olmadığı

Kim olduğunu soranlar ne komik ya kızın burada açıklayacak hali yok heralde :))
Soruna gelecek olursam ünlü biri ile bi ilişki yaşamak zor bence. Magazinden de gördüğümüz kadarıyla evlenseler bile genelde sonları ayrılık oluyor...

Berk Cankat mı acabaa Önceden açtığı bir konudan yola çıktım da tek akıllı ben değilimdir herhalde

Bir deli rüzgar dizisiyle ilgili yorum sormussunuz sevgili konu sahibi sevgiliniz o dizide oynuyor olabilir mi acaba:)

enişteyle üstüme bi teneecik futbolcu atın

Su da var evlilik programlarina katilanlar da kendini unlu sayiyor yani kime gore neye gore unlu

Filmlerde dizilerde öpüşüyor mu? Ben olsam ilk bunu sorardım

Bekar dolu hayatım.
Gençlerden birini ayarlarız sana nolcek :)

ay gülmekten kırıldım yaaa yanagım agrıdı resmen

Şu son cümleden sonra konunun fake olduğuna kanaat getirdim

Hakan sabanci icin anket acmaz bence direk atlardi Adam hem zengiiin hem yakisikli heyatımm hepimizi sulalecek satin alir
Konu disi olacak ama dogumunuza çok az kalmış Allah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin söylemeden gecemedim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…