Aynen bende çok merak ettim . Keşke o olsa valla konu sahibesi yaşadı derim . Nezaketli düşünceli iyimser adam pamuk gibiay bu da olabilir ama angaralı değil
offfff ölüyorum meraktan. eğer onur büyüktopçuysa bence ilişki yaşanabilir. adam şımarık değil çünkü magazinde de hiç yok gibi bisey
Kremler mı Anında soğudumÜniversitedeyken modellik yapan (markaların defilelerinde) ve ayrıca kliplerde oynayan bir sevgilim olmuştu. Hoş pek ünlü sayılmaz ama popülerdi baya.
Aman uğraşılmaz bence ben kız halimle onun kadar kremlere para dökmüyordum
Kız işkence gibi anlatma yahu isim ver ..hamile var,hamile olmadan doğuracak olanlar var:)ünlü bir oyuncu diyelim
ama amaa kafamda deli sorular....
Sevgili konu sahibi meraktan öldük burada. Biraz bizi aydinlatsan mesela nerede nasıl tanıştınız nasıl bir ortamda denk geldiniz bunu düşünürseniz zaten az çok anlaşılır bence sizinle ciddi olup olmadığıHayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
O zaman bi google’la ( çoktan yapmışsındır) geçmişi nasıl. Mesela Beyaz gibi barlarda kızların peşinde fink atmayan türdense değerini bilir ailenin. Ama diğer türlüyse yarı yolda kalabilirsin.
Düğününe çağırıcan mı bizi
Hahahahahaahahaha haykirarak güldümbence cukurdaki ceto karekterimm hihhii hiii
enişteyle üstüme bi teneecik futbolcu atınAynen öyle mesela ben Ronaldoyla birlikteyim daha önce kimseye söylememiştim.
Ekranda top koşturduğunu izlediğim adamla birlikteyim.
Birlikte Messinin ve takım arkadaşlarının dedikodusunu yapıyoruz genelde.
Ama benim aklıma buraya konu açmak gelmemişti doğrusu....
Şimdi bu yorum bir yana zaten ünlü biriyle birlikteyseniz neyin ne olduğunu biliyorsunuz.
Kendi sezgilerinize göre hareket edin buraya konu açıp çoğu kişiyi merakta bırakmak konunun amacını saptırmış.
Bekar dolu hayatım.enişteyle üstüme bi teneecik futbolcu atın
Su da var evlilik programlarina katilanlar da kendini unlu sayiyor yani kime gore neye gore unlu
Filmlerde dizilerde öpüşüyor mu? Ben olsam ilk bunu sorardım
kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dedilerkonu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte
Bekar dolu hayatım.
Gençlerden birini ayarlarız sana nolcek :)
simdiden soyleyeyim hakan sabanciy sa ondan ne koy olur ne kasaba:)
kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dedilerkonu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte
Konu disi olacak ama dogumunuza çok az kalmış Allah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin söylemeden gecemedim :)Hakan sabanci icin anket acmaz bence direk atlardiAdam hem zengiiin hem yakisikli heyatımm hepimizi sulalecek satin alir
Konu disi olacak ama dogumunuza çok az kalmış Allah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasıl etsin söylemeden gecemedim :)
onur buyuktopcu
Oğuzhan Uğur
Berk Cankat
Ara sayfaları okumadım kimmiş bu ünlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?