Asıl şimdi cosmustur o kafa dagıtma ayagına. Yakında evlenir bile belki kendini aklamak iyi aile erkeğini oynamak içinDava mava o yogundur simdi. Kari kiz olayina girmez bence uzun yillar
O evlendi arti.karisi hamile :)) kaldi ki ask yeniden de baya baya opusmustu ozgeyleBuğra gülsoy üpüşüyor mu bileniniz var mı
Cok taninmis diyor bunu brn tanimiyorum birde cok kazaniyormus trt de o kadar kazanirmi ki ?Uğur günes, ankaralı, lisans mezunu, bekar, ve 31 yaşında. Trt dizilerin vazgecilmezi.
Son zamanlarda Çukurovada oynuyor ama orda öpüşürmü bilmiyorum
https://www.kimnereli.net/ugur-gunes.html
Opustu o demet özdemirle eski dizisinde :))Konu sahibi gala filan demişte Ekin Koç mu acaba? Öpüşüyo mu bilmiyorum ama yakınlarda filmi çıktı onunda. Ayh eğer oysa bayılırım valla
İnan bi halt değil.Allasen kim oBiraz da seni darlayalım merakli hatunlariz biz
nurellammm:)anam babam
Canimmmmm ❤nurellammm:)
anam bizim topigimiz bize yetmiyorCanimmmmm ❤
Ben seni gördüm de yazdım yoksa öyle dışardan okuyordum seni görünce beni bir gülme tuttu cevaplar da tam senlik balsın yaanam bizim topigimiz bize yetmiyorburalara salca oluyoruz sencedr komik degil mi ama
hahhayyyBen seni gördüm de yazdım yoksa öyle dışardan okuyordum seni görünce beni bir gülme tuttu cevaplar da tam senlik balsın ya❤
Ben pek inanmadım ya trolluyor gibihahhayyydeme ya. vallah bende koptum gule gule kizin sevgilisi unlude bize hava atiyor bizde .catliyoruz kim diye haha
tabiki bizde onu trolluyoruz:)Ben pek inanmadım ya trolluyor gibi
cayci huseyin olabir:)Hala mi gizemli.sevgili cozulemedi kizlar? Balabildiniz mi.? Buyuk ihtimal unlu falan degildir kiyida koşede yer alan bir oyuncudur. Tabi kendini cok unlu hissediyordur
Son gaz devamtabiki bizde onu trolluyoruz:)
aynen nurellam allah kimseyi dilime dusurmesinSon gaz devam
Aminnnaynen nurellam allah kimseyi dilime dusurmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?