Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Arkadaşım bu yaz tatile gitti. Neyse orda bı çocukla tanışıyor. Çocuk x dizisinde oynuyormuş. (Arkadaşımda Allah için çok güzel bir kız)
Neyse arkadaşımla tanışıyorlar, arkadaşım istemiyor.
Çocuk en sonunda ne kaybettiğini zamanla anlayacaksın demiş :):):):) şu egoya bak ya.
Bana anlattı merakından diziyi izledim bı bölüm ay bı şeyede benzese içim gam yemicek.

Zaten konu fake bence. Sosyal deney falan Ama egleniyoruz geceden beri olsun

Allasen kim o Biraz da seni darlayalım merakli hatunlariz biz

Tamam işte ben diyorum gündüz dizilerinde oynayanlardan biri.

Net Özgürcan Çevik bu hahaha bildim di mi? Repliklerini bilirsiniz falan dediğine göre Şevkat Yerimdar karakteridir.

Özgürcan Çevik sahnelerinde öpüşme var ama :) Bi de onun zaten uzun zamandır sevgilisi varmış.Kuzenim bi mağazada müdür,sevgilisi ile oraya sık sık alışverişe gidiyorlarmış tanıyor yani

Özgürcan Çevik sahnelerinde öpüşme var ama :) Bi de onun zaten uzun zamandır sevgilisi varmış.Kuzenim bi mağazada müdür,sevgilisi ile oraya sık sık alışverişe gidiyorlarmış tanıyor yani

Hahaha ünlü kalmadı ayol, çok tanınan dediği artık kimse yani.

Acunsa olur digerleri olmaz ) o degil de olmaz diye oy verdim ama benden sebep ben kıskanırım cünkü yoksa olabilirdi

Hayatına ayak uydurmanız zor olur. Onların dünyası bambaşka. Benim ailemde de ünlüler var. Başta parlak hayat diye özenip hayatlarına girenler, bir süre sonra taşıyamayıp kaçıyor. Zor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…