- 15 Temmuz 2016
- 8.572
- 14.389
- 248
Arkadaşım bu yaz tatile gitti. Neyse orda bı çocukla tanışıyor. Çocuk x dizisinde oynuyormuş. (Arkadaşımda Allah için çok güzel bir kız)Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Çok ünlü, magazinlere yakalanan erkek dizi oyuncusu 2 elin parmağını geçmez. Onlarında hepsi öpüşüyor. Ben konu sahibinin özellikleri doğru söylediğini düşünmüyorum, o yüzden çok kasmayalım bence. Bulsak bile bambaşka bir özellik ortaya atıp ilgiyi dağıtır konu sahibi.
Arkadaşım bu yaz tatile gitti. Neyse orda bı çocukla tanışıyor. Çocuk x dizisinde oynuyormuş. (Arkadaşımda Allah için çok güzel bir kız)
Neyse arkadaşımla tanışıyorlar, arkadaşım istemiyor.
Çocuk en sonunda ne kaybettiğini zamanla anlayacaksın demiş :):):):) şu egoya bak ya.
Bana anlattı merakından diziyi izledim bı bölüm ay bı şeyede benzese içim gam yemicek.
Bence şu Ankara da çekilen diziler var ya gündüz dizileri onlardan biridir.Serseri,30lu yaşlarda,üni mezunu,öpüşme sahnesi yok,kamera önünde konu sahibi Ankara da belki Ankaralı da olabilir hadi bul bul
Tamam işte ben diyorum gündüz dizilerinde oynayanlardan biri.hahahah yok yok ismi geçenler değil gerçekten
ama isim tahmin etmece yapmayalım yaaa korkuyla bakıyorum bildirim gelince biri tahmin edip tutturacak diye
tek fark benden çok daha fazla kazanıyor yani para farkımız çok fazla 100 katım falan diyim..
Bence şu Ankara da çekilen diziler var ya gündüz dizileri onlardan biridir.
Behzat Çdeki Harun?
Çok ünlü diyor oy ben hiçbirini tanımam herkes tanıyor diyorBence şu Ankara da çekilen diziler var ya gündüz dizileri onlardan biridir.
Net Özgürcan Çevik bu hahaha bildim di mi? Repliklerini bilirsiniz falan dediğine göre Şevkat Yerimdar karakteridir.
Bu kesin pis yedilideki iki o’lu orçoo durordaki kızların hiçbiri öpmüyodu onu hemde kıvırcık
Özgürcan Çevik sahnelerinde öpüşme var ama :) Bi de onun zaten uzun zamandır sevgilisi varmış.Kuzenim bi mağazada müdür,sevgilisi ile oraya sık sık alışverişe gidiyorlarmış tanıyor yani
O dövüşmeyi tercih ediyorAhmet kural mio opusmediydi
Ahmet Kural diyorum kimse inanmıyorHahaha ünlü kalmadı ayol, çok tanınan dediği artık kimse yani.
Ahmet Kural diyorum kimse inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?