Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Zalım konu sahibi söylemessen bizi merakda bırakırsan ayrılın diye beddua ederiz bak

İşin şakasıda söle kızzz artık hadi hadi nolusunnnnn lüffennnnn

Konu sahibi umarim evlenirsiniz sayende ünlü düğünü görürüz kız

aynenn bizi cagırmazsa küseriz bu kadar olaya dahil olduk hatta ünlüleri inceledik biyografik olarak

bu arada burada soylenen isimleri isim olarak tanımıyor sürekli google da aratıyor aaa oymus diyorum

Ben yeni geldim. Daha soylemedi mi kim oldugunu. Soyle kız artik catladik burda aramizda kalacak. Bi sonraki sayfada soylemistir belki diye ayakta 15 sayfa okumuşum konuyu. Yazık bize

Unlu de ne kadar unlu?Turkiyede ünlü olmak çok kolay valla mesela ucan adam sabri vardi adam sadece uçtuğunu sanarak ama aslında zıplayarak ünlü oldu.Sonra "Tülay geri dön Tulayyy!"diye ciyaklayan bir adam vardi de oda az çok ünlü oldu.Yani Turkiyede Ajdar gibi tipler bile ünlü oluyor.
Zamanında bana da dönemin cokkk ünlü bir ismi çıkma teklifi etmişti kabul etmedim bana göre değil ünlülerden hoşlanmıyorum diye hehe iyi yapmışım kocam hepsinden yagusukli bana göre:))

Bence adı geçen ünlüler KK'ya bağlansın. Benim ya da değilim desinler. Buradan ünlülere çağrı yapıyorum.

Bence adı geçen ünlüler KK'ya bağlansın. Benim ya da değilim desinler. Buradan ünlülere çağrı yapıyorum.

Hahaha bence de hepsi zan altinda yani su an. Ben unlu olsam ben de gelir bi aciklama yapardim

Reactions: K_G
Çok ünlü, magazinlere yakalanan erkek dizi oyuncusu 2 elin parmağını geçmez. Onlarında hepsi öpüşüyor. Ben konu sahibinin özellikleri doğru söylediğini düşünmüyorum, o yüzden çok kasmayalım bence. Bulsak bile bambaşka bir özellik ortaya atıp ilgiyi dağıtır konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…