Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Bak kağan tangozedeyse çek elini ondan evli olabilirim ama ergenliğimdeki adam kendisi

Kaan 2. evliliğini yaptı yakın zamanda, ehehe. Hatta yeni evlendiği şu anki eşi ilk eşiyle evliyken metresiydi, bu yüzden boşandılar. Sonra kadın hamile kaldığı için evlendiler.

Kaan 2. evliliğini yaptı yakın zamanda, ehehe. Hatta yeni evlendiği şu anki eşi ilk eşiyle evliyken metresiydi, bu yüzden boşandılar. Sonra kadın hamile kaldığı için evlendiler.
Ay yapsın adamin kafası kendinde değil ne yaptığını bilmiyo ablası hahaha ben evlendim ne halt yiyosa yesin dicem ama ah o şarkıların gözü kör olsun

Ay yapsın adamin kafası kendinde değil ne yaptığını bilmiyo ablası hahaha ben evlendim ne halt yiyosa yesin dicem ama ah o şarkıların gözü kör olsun

O kadar gözümüzde büyütüyorduk ki onları ya, uuu. Asi anarşist rockerlar evlenmez onlar falan stili bakardık. Sonra gitti hepsi gayet yurdum kızı diyebileceğimiz sıradan tiplerle evlendiler, çocuk falan yaptılar. Kaan konser çıkışı ekmek, yoğurt, çocuklarına Kinder Surprise falan alıp eve giderdi hala karısını aldattığına inanamıyorum hahsjsjs.

Yaaa o öyleydi hala da öyle ki gözümde o seçkin pirilere uyuz olurdum antenli uzaylı derdim kıvılcım daha iyi oldu sanki ya diyorum sana adam hala sarhoş hahaha

eve geldim makarna yiyorum ısıttım hayaller hayatları 1 günde değişimli yaşıyorum resmen

amaa çok sıkıştırmışsınız beni yaaa aaaaa nasıl söyleyim ama benim adam efendi değil cidden deli yani çılgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…