Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
bakalım nereye kadar gidecek bizim bu iş bende bilmiyorum ama umarım hep sürer ben balkabagına dönüşmem
Ya biri bana benim yazdığım gibi yazacak bende kalkıp senin gibi cevap verir miyim. Verirsem fake olduğumu belli ederim çünkü. Anlaşıldı merkez trol kolanı içerken gülümsüyor musun.?

iyi bir eş olması karakteriyle ilgili bana göre, ünlü ünsüz fark etmez. ama ben mesela oturup dedikodu yapmasına takıldım. özellikle bir erkeğin dedikodu yapması çok itici geliyor.

Şimdi çoğunluk ünlü gibi havalarda. Magazin programlarını izleyen varmıdır bilmiyorum ama eskidendi ünlülük magazin muhabbetleri. Şimdi yan komşu bile ünlü

AnyWhere Ben de bir soru soracağım sadece evet ya da hayır der misin? Baak te neredeki topikleri aştım geldim buralara kırma beni. Bu kadar tahmin oldu, hepsini okumuşsundur. Bu tahminlerden birisi mi yoksa değil mi hiçbiri? Evet ya da hayır lütfeeennn. Evet pat diye söylemen olmaz ama bir ipucu işte????

Son düzenleme:
Hoşgeldin sekerim

Aaa yakalandım kız merak ettim ben de bir de yorumlar konudan komik ve ilgi çekici. Sen napıyorsun bakim burda
Bizde esma ile takılıyoruz buralarda dün gece benimde ilgimi çekti üşenmeden okudum bastan sona komik cidden millet çatladı öğrenmek içinde kızımız çok soğukkanlı söylemiyor

Bizde esma ile takılıyoruz buralarda dün gece benimde ilgimi çekti üşenmeden okudum bastan sona komik cidden millet çatladı öğrenmek içinde kızımız çok soğukkanlı söylemiyor
Yani eğer doğruysa nasıl söylesin kız. Benim ney dikkatimi çekti 100 katım maaş alıyor dedi. Ahahahah kendisi 2000 alsa adam 200000 tl mi alıyor yani

İnsanları kandırmaktan zevk alıyorsun ve eğleniyorsun sanırım. Tek istediğin ilgi çekmek ve gündem yaratmak gibi duruyor. Konuşma tarzından dışardan görünen bu, üzgünüm. Ben başından beri hiç inanmadım konuya ama inanan insanlar çoğunlukta gibi. Umarım insanları kandırıp onlarla eğlenmiyorsundur ve umarım ki eğer böyle bir şey yapıyorsan karşılığını alırsın.

O kadar zengin bi yemek ısmarlayamadı mo sana bakkkk seeeeen:) gerçekten zenginin parası yenmiyor galiba:) sen ye ye yoğurtlu makarnaya devam o simdi nerde ne yiyo acaba.:)

Flash Tv oyuncusu Sarı Biyik abimiz deseydin daha inandırıcı olurdu.
Gayet başarılı performansı var.
Onunla birlikte takilsaydin sana yoğurtlu makarna yedirmezdi mesela.
kimmiş ki bu ünlü, açıkladı mı arkadaş..
o değil de daha önce de böyle bir konu açılmıştı. Hayat tekerrürden ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…