- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.072
- 558
Ya biri bana benim yazdığım gibi yazacak bende kalkıp senin gibi cevap verir miyim. Verirsem fake olduğumu belli ederim çünkü. Anlaşıldı merkez trol kolanı içerken gülümsüyor musun.?bakalım nereye kadar gidecek bizim bu iş bende bilmiyorumama umarım hep sürer ben balkabagına dönüşmem
Hoşgeldin sekerimAnyWhere Ben de bir soru soracağım sadece evet ya da hayır der misin? Baak ter neredeli topikleri aştım geldim buralara kırma beni. Bu kadar tahmin oldu, hepsini okumuşsundur. Bu tahminlerden birisi mi yoksa değil mi hiçbiri? Evet ya da hayır lütfeeennn. Evet pat diye söylemen ama olut ama bir ipucu işte????
Aaa yakalandımHoşgeldin sekerim
Bizde esma ile takılıyoruz buralarda dün gece benimde ilgimi çekti üşenmeden okudum bastan sona komik cidden millet çatladı öğrenmek içinde kızımız çok soğukkanlı söylemiyorAaa yakalandımkız merak ettim ben de bir de yorumlar konudan komik ve ilgi çekici. Sen napıyorsun bakim burda
Yani eğer doğruysa nasıl söylesin kız. Benim ney dikkatimi çekti 100 katım maaş alıyor dedi. Ahahahah kendisi 2000 alsa adam 200000 tl mi alıyor yaniBizde esma ile takılıyoruz buralarda dün gece benimde ilgimi çekti üşenmeden okudum bastan sona komik cidden millet çatladı öğrenmek içinde kızımız çok soğukkanlı söylemiyor
Hiç sorma bugün nasıl güzel geçtiyse bal kavşağına dönmesem diyo :) nasibindeyse eğer üzülmeyecekse de tabi devam etsin :))Yani eğer doğruysa nasıl söylesin kız. Benim ney dikkatimi çekti 100 katım maaş alıyor dedi. Ahahahah kendisi 2000 alsa adam 200000 tl mi alıyor yani
O kadar zengin bi yemek ısmarlayamadı mo sana bakkkk seeeeen:) gerçekten zenginin parası yenmiyor galiba:) sen ye ye yoğurtlu makarnaya devam o simdi nerde ne yiyo acaba.:)adam zengin ben fakirim napayım eve bıraktı gitti acıktım makarna yiyorum valla
yoğurtlu tabii ki
ama kızlar nasıl diyim yaaa cidden hahahhahah artık adama derim gittim heryere yazdım sevinçten diye adam da beni bırakırolmaaaz
kimmiş ki bu ünlü, açıkladı mı arkadaş..Flash Tv oyuncusu Sarı Biyik abimiz deseydin daha inandırıcı olurdu.
Gayet başarılı performansı var.
Onunla birlikte takilsaydin sana yoğurtlu makarna yedirmezdi mesela.
Valla çetin tekindor bölüm başına 80000 alıyodu bu kim olaki 200000 alsınYani eğer doğruysa nasıl söylesin kız. Benim ney dikkatimi çekti 100 katım maaş alıyor dedi. Ahahahah kendisi 2000 alsa adam 200000 tl mi alıyor yani
Hee sevgilisiyle gidecek. O galaya gidiyor biz burda düşünüyoruz kim diyeYok galaya gideceğim dedi ya ondan şey ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?