Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Haklısınız açtım ama sadece birkaç kişinin dikkatini çrkti ve konum çok geride kaldı bende ilgi olan konulara yazdım amacım öğrencilere yardımcı olmak ve hastalara destek olmak

Mini mini birseyler vardi vakti zamaninda az buz degil bildigin ünlü.olur mu olmaz.olsun diyemiydi hayir olesine.esim hala adamin dizileri cikinca tvyi kiracak gibi oluyor bide bu boyut var tabi.

Haklısınız açtım ama sadece birkaç kişinin dikkatini çrkti ve konum çok geride kaldı bende ilgi olan konulara yazdım amacım öğrencilere yardımcı olmak ve hastalara destek olmak

Benim peruğum yok ama kaynaklarım var işinize yarar mı?belki kaynaklar verilip peruk alınabiliyordur bilgim yok ama

Yok öğrencilere direk peruk lazım hatta yarın peruk gönderenlerin parasını ödeyebilmek için kermes yapacaklar ben bunları yazma amacım belki nir yakınınızda vardır dolapta biryerlerde duruyordur verip insanları sevindirmek ister diye etrafınıza sorup soruşturmanız yeter

Hayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
Hiç önermiyorum.Yakın bir arkadaşım çoook ünlü biriyle birlikte.Kişiye göre değişkenlik göstersede riskli bence.İlgi ve alaka cinsellik üzerine kurulu.Buluşmalar her zaman ev ortamında.Arkadaş grup görüşmeleri de herzaman evde.Zaten onlarda hep ekrandakiler.Genelleme yapmak doğru değil belki ama pislik dolu kaçılası ortamları var.

Kim o kıız de hele

Birini bulamadan ikincisi

Kamera önünde ama ne kadar önünde merak ettim doğrusu. Mesela oyuncu manken ise kivanc tatlitug kadar ünlü birimi , yok şarkıcı ise tarkan kadar ünlü mu? Yani kim kadar ünlü biri bir örnek verebilir misiniz?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…