• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Siz diyince baktım neresi çok ünlü ki Oğuzhan u.’un. Nette orda burda karşımıza çıkıyor. Baya baya herkes tanıyor diyo ya :KK70:

Aklıma da üniversite okumuş bi oyuncu gelmiyo hiç :KK53:

Bence unlu :21: ya da benim bekarken gozum vardi kendisinde ondan bana oyle geliyor :KK70: :KK70: kuzguna yavrusu sahin gorunur misali :confused:

Hahah dur dur yazma aman belki de aradigimiz unlu odur, konu sahibi gider soyler falan durduk yere masraf olmasin :KK70: :KK70:

hahahah yok yok ismi geçenler değil gerçekten:skandal::skandal:

ama isim tahmin etmece yapmayalım yaaa korkuyla bakıyorum bildirim gelince biri tahmin edip tutturacak diye:olamaz:

tek fark benden çok daha fazla kazanıyor yani para farkımız çok fazla 100 katım falan diyim..:KK17::KK17:

Ayyy amin amin :KK70:

Hayır insan karısına neden öyle bi poz verir ya komik gelmedi mi acaba :KK70:

Herkesin cinsel hayatı kendine, birisi bu şekil cinsellik yaşar, başkası şu şekil cinsellik yaşar. Herkesin cinselliğine kimse karışamaz. :KK53:

ama isim tahmin etmece yapmayalım yaaa korkuyla bakıyorum bildirim gelince biri tahmin edip tutturacak diye:olamaz:

tek fark benden çok daha fazla kazanıyor yani para farkımız çok fazla 100 katım falan diyim..:KK17::KK17:

Konu sahibi sen bana özelden yaz, reji asistanı arkadaşım var hakkında ne dedikodu varmış sana hepsini dökerim istersen. Burada güvenilir bir kişiliğim beni bilen bilir ehehe, psikoloğum zaten meslek etiği gereği sırrın bendedir. :)

Bana söyle ben kimseye söylemem hem eczacıym sana bı yanlış yaparsa kimyasal hadim yaparız :KK19:

Kiz astoria üsenmedim trt oyuncularina da baktim tek twk tarife uyan yok. Ya da gozden mi kacirdim ki:KK70::KK8:

Varmış birisi bak. Ama ben tanımıyorum bunu, konu sahibi "Herkes tanıyor" falan deyince az ünlü beklemedim yani. Buysa eğer yolda 10 kişiye sorsan en az 8i bilmez.

Uğur günes, ankaralı, lisans mezunu, bekar, ve 31 yaşında. Trt dizilerin vazgecilmezi.

Son zamanlarda Çukurovada oynuyor ama orda öpüşürmü bilmiyorum :110:

Back
X