Büyük ihtimalle filmlerdeki gibi valizle çıkıp degistirdim diyecek :)Babasi magazin izlemesin diye kanal siliyor, galaya da kot tisortle gitti heralde :)
30 kusur yasinda ugrastigi islere bak ya.Vizyon budur
Katılıyorum. Kendi hayal dünyasında yaşıyor konu sahibi. İlgi çekmek için 40 takla atıyor, yazık.Inandırıcılık sıfır sen zaten ünlü ile berabersen vakit kaybetmeden arkasını dönsün gitsin. Çocuk büyütmekle uğraşmasınKendini tanımayan insanlara karşı ego yapmaya çalışmak da çok ilginç
kızlar en büyük problem babam cumartesi pazar tv yi açar hiç kalkmaz uçankuştu magazindi herşeyi izler öğleye doğru kahvaltıya oturdugundan ben naptım bilin?? 3 kanalı sildim tvde bozulmuş aradım düzelecek falan dedim yaban tv izliyor 2 haftadır
yaşadım hala yaşıyorum ve kurtulmaya çalışıyorum 2 ünlü kişi oldu hayatım da ikisi de birbirinden beter olmuyor malesefHayatınızda hiç tanınmış ünlü biriyle aşk ilişki yaşadınız mı?.. Bunun zorlukları neler?.. popüler birinden eş olur mu?
yaşı kaç benim ki 51 yaşında mesal ben 29 keşke başka kadınlar aklını çelse keşkeeeeeyaaaa kızlar hahahhaa gülmekten ölüyorum şuan
isimsiz yorum yapın bakalım kamera önünde bir ünlü herkesin tanıdığı bu adamla eğlenceli güzel herşey ama ben kaybederim beni bırakır başka kızlara gözü kayar rahat bırakmazlar adamı diye dertlenmeye başladım
Dizilerde öpüşmüyor çok da ünlü kim ola ki
30 lu yaşlarsa benimkiler değilMuzmin bekarlarımızdan mı acaba?Hayır şu çemberi biraz daraltsak bulurum yani ben onu Azcık daha ipucu lazım
KızAnyWhere gece boyunca ortada yokmussun okudumda bugün ki ödül törenine mi gittiniz a.kelebek ödül töreni bugün o vardı senin ki de ödül aldı mi yoksa aras bulut iynemli mi ayy o olmasın nolur çok tatlı be :))
BenimKk da bir ünlüyle manit olan biri daha vardı kimdi o?? Konu Sahibi söyler misin lütfen çatladıkk.
Yaş farkı çok çok fazlayaşı kaç benim ki 51 yaşında mesal ben 29 keşke başka kadınlar aklını çelse keşkeeeee
30lu yaşlarda :)Benim bildiğim biri var öle benim ex öpüşmez asla ana omu acaba ? kaç yaşın da bu adam
Tanımam kendisiniPolat alemdar adamdır bence ???
yani derdimiz sadece ünlü olmak değil işte çok farklı dünyaları var kendileri gibi insanlarla birlikte olmalılar benceYaş farkı çok çok fazla
Benimkiler deil30lu yaşlarda :)
KimmmmEski eşim ile tanışmadan önce bir şarkıcıyla kısa süre beraberdim.
Tek diyebileceğim egoları tavan ya da bana hep öyle erkek denk geldi
Yaaaaaa
bitti gibi ama cnm uzatmaları oynuyoruz olmuyor yani uzaktan göründüğü gibi değilYaaaaaa
Çok ayıp olur burada açıklamam kusuruma bakmayın o yüzdenKimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?