- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ki ozan güven yani hey yavrum heyFi de izlemedin galiba konu sahibi öpüşmüyor yazmış![]()
kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dedilerKız ünlü biriyle sevgili. Her dakika K.K’da olamaz.Anlayış lütfen.![]()
Oyuncumu yoksa sarkicimi :)yok baya baya ünlü yani herkes tanıyor
Aynen öyle mesela ben Ronaldoyla birlikteyim daha önce kimseye söylememiştim.kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dediler![]()
Nedense aklıma onur buyuktopcu geldiyok dizilerde öpüşmüyor o konu net bizde:))
Ay merak ettim Oğuzhan Uğur hakkında ne deniyor kiAklıma gelenlerin hepsi öpüşüyor anacım, öpüşmemeli diziler nadir ehehe. :) Oğuzhan U. diyenler olmuş arada, konu sahibi eğer oysa kendisi hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor setlerde. Bana kim olduğunu yazarsan nasıl bir tipmiş öğrenirim, arkadaşım reji asistanı çoğu ünlünün kamera arkasında ne halt olduğunu bilir. :)
ay bu da olabilir ama angaralı değilNedense aklıma onur buyuktopcu geldialtinci his belkide
![]()
Ee söyle de ona göre yorum yapalım, merak etme yemeyşz..:)..seni de tanımıyoruz söylesen ne kaybedersin..kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dedilerkonu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte