Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Gençlik yıllarım geldi aklıma... Sonunun pek hayırlı biteceğini düşünmüyorum ama Allah gönlünüze göre versin inşallah herşey dilediğiniz gibi olur.

Ne kadar unlu oldugunu daha dogrusu kim oldugunu bilmek gerekiyor yorum yapabilmemiz icin

Kız ünlü biriyle sevgili. Her dakika K.K’da olamaz.Anlayış lütfen. :21:
kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dediler;) konu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte

berk cankat??? değildir herhalde onlar pınar denizle sevgiliydi en son. en az öpüşen ankaralı üni mezunu bi bunu buldum benim devreler yandı :D şuan acayip merak ettim konu sahibi söyle kim bu konunun 24. sayfasına kadar bakıcak :KK53:

kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dediler:KK66:
Aynen öyle mesela ben Ronaldoyla birlikteyim daha önce kimseye söylememiştim.
Ekranda top koşturduğunu izlediğim adamla birlikteyim.
Birlikte Messinin ve takım arkadaşlarının dedikodusunu yapıyoruz genelde.
Ama benim aklıma buraya konu açmak gelmemişti doğrusu....

Şimdi bu yorum bir yana zaten ünlü biriyle birlikteyseniz neyin ne olduğunu biliyorsunuz.
Kendi sezgilerinize göre hareket edin buraya konu açıp çoğu kişiyi merakta bırakmak konunun amacını saptırmış.

Aklıma gelenlerin hepsi öpüşüyor anacım, öpüşmemeli diziler nadir ehehe. :) Oğuzhan U. diyenler olmuş arada, konu sahibi eğer oysa kendisi hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor setlerde. Bana kim olduğunu yazarsan nasıl bir tipmiş öğrenirim, arkadaşım reji asistanı çoğu ünlünün kamera arkasında ne halt olduğunu bilir. :)
Ay merak ettim Oğuzhan Uğur hakkında ne deniyor ki

kiz arkadaslarimla bu Konuyu cok konustuk dediler eee git kk da sor orda kesin senin gibi olan Kişiler de Coktur akil verirler dediler:KK66: konu fake degil heyecanliyim cok cidden saka gibi geliyor ekranda Gordugum Adamla birlikte olmak:) birde diger unlulerin dedikosunu da yapiyoruz birlikte
Ee söyle de ona göre yorum yapalım, merak etme yemeyşz..:)..seni de tanımıyoruz söylesen ne kaybedersin..

Back
X