• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
Inandırıcılık sıfır sen zaten ünlü ile berabersen vakit kaybetmeden arkasını dönsün gitsin. Çocuk büyütmekle uğraşmasın:işsiz:Kendini tanımayan insanlara karşı ego yapmaya çalışmak da çok ilginç

Inandırıcılık sıfır sen zaten ünlü ile berabersen vakit kaybetmeden arkasını dönsün gitsin. Çocuk büyütmekle uğraşmasın:işsiz:Kendini tanımayan insanlara karşı ego yapmaya çalışmak da çok ilginç
Katılıyorum. Kendi hayal dünyasında yaşıyor konu sahibi. İlgi çekmek için 40 takla atıyor, yazık.

kızlar en büyük problem babam cumartesi pazar tv yi açar hiç kalkmaz uçankuştu magazindi herşeyi izler öğleye doğru kahvaltıya oturdugundan ben naptım bilin?? 3 kanalı sildim tvde bozulmuş aradım düzelecek falan dedim yaban tv izliyor 2 haftadır:KK30::KK30:

:süslü:
30 yaşınızda olduğunuza emin misiniz?
kendiniz yazıyorsunuz, kendiniz oynuyorsunuz gibime geliyor.

yaaaa kızlar hahahhaa gülmekten ölüyorum şuan:KK70::KK70::KK30::KK28::KK28:

isimsiz yorum yapın bakalım kamera önünde bir ünlü herkesin tanıdığı bu adamla eğlenceli güzel herşey ama ben kaybederim beni bırakır başka kızlara gözü kayar rahat bırakmazlar adamı diye dertlenmeye başladım:uykucu::ukala:
yaşı kaç benim ki 51 yaşında mesal ben 29 keşke başka kadınlar aklını çelse keşkeeeee

Kız AnyWhere AnyWhere gece boyunca ortada yokmussun okudumda bugün ki ödül törenine mi gittiniz a.kelebek ödül töreni bugün o vardı senin ki de ödül aldı mi yoksa aras bulut iynemli mi :halay::KK71:ayy o olmasın nolur çok tatlı be :))
:KK70: o öpüşüyo ama bununkisi öpüşmeyenlerdenmiş

Eski eşim ile tanışmadan önce bir şarkıcıyla kısa süre beraberdim.
Tek diyebileceğim egoları tavan ya da bana hep öyle erkek denk geldio_O

Back
X