Ünlü biriyle birliktelik?

anket olsada yüzdelerine baksak belkide dizi oyuncusudur öyle çok ünlü değil ama tvde boy gösterenlerden.benim aklıma ilk öyle geldi ama siz kıvanç filan deyince heycan yapıverdim

anket olsada yüzdelerine baksak belkide dizi oyuncusudur öyle çok ünlü değil ama tvde boy gösterenlerden.benim aklıma ilk öyle geldi ama siz kıvanç filan deyince heycan yapıverdim

o zaman denız yıldızı oyuncularından
o kıvancı kım attı ortaya cozemedım

o zaman denız yıldızı oyuncularından
o kıvancı kım attı ortaya cozemedım

hahahahaha valla ya kıvancı kim söyledi bak aynen deniz yıldızından olabilir aslınd ahem çok ünlü yani çok kişi izliyor tvden ama yolda görse bi çok teyzemiz tanımaz belki

slm arkadaşlar bana lütfen yardım edin ben 4 senelik evliyim 2 senedir eşim başka şehirde ben son 1 haftadır ünlü birisine krşı çok ilgi duyuyorum hatta o kadar çok daraldım ki ağlayasım dahi geliyor daha önceleri de sürekli baktığım birisi idi fakat bir arkadaşım onu yanımda yakışıklı diye tasvir edince aklımdan çıkmaz oldu hergün onun vieolarını izler oldum eşimle dahi tartıştım bunu sizce bu ne? aşk değil biliyorum ama geçermi kendi evimde bilgisayar yok 2 gün sonra evime gidecem unuturmuyum saçma mı sizce de dürüst olun çünkü kendi kendime düşününce bile saçma geliyor ben bekarkende hep imkansız birilerini severdim hiç etrafımdan birisine aşık olmadım hep imkansız ünlüleri sevdim ne diyorsunuz acil cnp. kafayı yiyecem(jackson rathbone jasper iken sevdim :)

şakamı ciddimi başta üzgünken sonda gülmüşsün ciddiyetinizi çözemedim

Son düzenleme:
hahahahaha valla ya kıvancı kim söyledi bak aynen deniz yıldızından olabilir aslınd ahem çok ünlü yani çok kişi izliyor tvden ama yolda görse bi çok teyzemiz tanımaz belki

ben söyledim kız napıyım son zamnlarda gündemde olanları söyledim ama :))))

anlamadım valla murat boz şu eliz denilen kadınla sevgili değil mi
onun dışında başka bi kadınla mı evli 6 yıldır
yoksa elizle mi evli

deniz yıldızından tuan tunalıyı tanıyorum sevgilisi var ayrıldılarmı bilmiyorum 1 ay önce birliktelerdi hala başka çok ünlü yok o diziden bilinen :)

yoksa elizle mi evli

konuya açıklık getireyim muratla eliz sevgili degil evlilermişti fakat erol köse herzamnki gibi belgeleriyle yayınladı bunu ..geçtigimiz aylarda diyarbakırda boşandılar elizle murat ..eliz geçen bi açıklama yaptı boşandık ama sevgiliyiz diye :)

yoksa elizle mi evli

elizle sevgili bile değildi hayatım ekrana öyle gösteriyorlar
evliliği ortaya çıkmasın diye görümcem dedi hayran kitlesini kaybetmemek için göstermiyormş eşine aşıkmış ama görmcemn eşi tanışmş eniştm yani :)
ve öncedn gay oldgnu kmse anlamasn diye eşyle ilk tanıştıgında hoşlanmş ondan ve ailesi tarkanla eski ilişkisini öğrennce muratta yok öyle brşey hayatmda bir kadın var evlenyrz demiş :)
sonrda tarkann solistlğni bırakmş anladnmı :)
çünkü tiksinmeyn ama tarknla cnsel ilşkyede girmiş ondan totosunu kurtrmkiçn evlenmş anden gizlice sonrda tammen aşık olmş yani eliz yok hasylede aşk dedikoduları yalan ama aldatyrdur dye düşünyrm eşini :)

evli kalsalar noluyo ki hayran kitlesi mi azalacakmış
saçma geldi
bu arada erol köse de millete takmış işi gücü yok mu bu adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…