Ünlü mankenin bacakları delik deşik!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.199
18.342
823
Ünlü mankenin bacakları delik
deşik!
Kalça protezleri yaptıran
Andressa Urach bu hale geldi
Bir aydır yoğun bakımda olan ve
ölümle burun buruna gelen 27
yaşındaki Brezilyalı model
Andressa Urach’ın hasta
yatağındaki fotoğrafları ortaya
çıktı.
magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/1027081-unlu-mankenin-bacaklari-delik-desik

Breziyada popo güzelik yarışması düzenleniyormuş ki bu mankenden 1 olmak istemiş buda onun 5 güzelik ameliyatıymış
kız arkadaşının dediğine göre market alışverişine gider gibi güzellik ameliyatına gidiyorlarmış
enjekçe edilen jel popoya ve bacaklarına iltihaplanmasına sebep olmuş ne kadar doktorlar çıkarmayla uğraşsalarda bacaklardaki kasların büyük oranda zarar ve tahrip olmasına engel olamamışlar ve şu an bu akılsız ,manken kız 1 haftadır komada yatıyormuş

İşte "Kalçadan Zekalı" türüne en güzel örnek !
Allahın malı ya ....

Yazık, güzellik uğruna değer mi ki
çok kötü:KK12:

246C2B1A00000578-2897129-image-m-79_1420460123259.jpg

Kadinin bacaklari ne hale gelmis.. Insallah iyilesir, eski haline bir sekilde doner. Guzellik de onun ekmek kapisi..

Ben böyle güzelleşmek uğruna canından oldu, bacağından oldu, az daha ölüyordu vs haberlerine konu olan kadınlara geri zekalı, aptal, beyinsiz türünden yorumlar yapılmasına ayrı bir ayar oluyorum.

Birincisi estetik yaptırmak bazı insanlarda takıntı halini alabiliyor. Bu bir rahatsızlık aptal ya da mal diye dalga geçilmeyi hak edecek bir şey değil.

İkincisi geçimini güzelliğiyle sağlayan insanların sayısı az değil. Estetik operasyonlar işlerinin bir parçası. Herkes zekasıyla, çalışmalarıyla, beyniyle bir yere gelecek diye bir şey yok kaldı ki ben mankenlerin aptal olduğunu falan da düşünmüyorum. Kolay yoldan para kazanmaya çalışan, hazırcı, zora gelemeyen gibi eleştiriler mantıklı ama beyinsiz değiller.

offfff offffffff içler acısı yaaaaaaaa...çok kötü oldum çokkkkkkkkkk

Öleydim de görmeyeydiimmmm :( Allahımmm gerçekten deşilmiş manyak bunlar yaahuuu

Para için insan, bedenine bu derece zarar vermemeli sağlık her şeyden önce gelir
üstelik yapılan onca estetik normal bi durum değil ve güzellik algısı değiştikce sıradan insanlar da bunu örnek alarak aynı şey uğruna sağlıklarini feda ediyor

Back
X