- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Kircicegi1
-
Beni diyet konunuza etiketlesene luky ne zaman basliyorsunuz :'( :'( :'(En sevmediğim şey bana ısrar edilmesi. İstesem birincide kabul ederim zaten. O yüzden diyet yaparken kimseyle görüşmek istemiyorum. 53 kilo olduktan sonra sosyallesicem:)
O kadar gicik oluyorum ki okumaya vile tahamül edemiyecem. Bana böyle böyle kilo aldirdilar. Sinir oluyorum. Siz yiyin yemiyene aferim demek cok mu zor. Kutlarim keske ben de nefsime hakim olabilsem tekrar
17 ya da 21 Subat belli değil ama kimse yok gibi.Beni diyet konunuza etiketlesene luky ne zaman basliyorsunuz :'( :'( :'(
Nefs olayı değil bu. Israr edilince bir hayır iki hayır üçüncü evet oluyor.
17 ya da 21 Subat belli değil ama kimse yok gibi.
Kv. Bir komsusuna gittik o zamanda ben diyet yapıyordum. O komsu getirdi ben yemicem dıyetteyım 1 bardak çay içebilirim dedim. Bana ne dese begenırsın komsu? Kocan mı begenmıyor yoksa senı? Zaten inceciksin kemiklrin gozukuyo eşin tabi begenmez ben olsam bende begenmem.ne gerek var diyete. Zamanında bogazını mı tutamadın? Evde 30 kısı var kv bana bakıyor bişi soyleme diye dururmuyum durmam tabi.. aslında ben diyeti ilerki zamanlar için yapıyorum yasım 50ye gelince sizin gibi olmamak için. Ama farkediyorum ki benim 5 kilo fazlam oldugu ıcın bogaz tutamıyor oluyorum sizin 50 kılo fazlanız var hala şikayetçi degilsiniz işte buda fazla kilo degil fazla rahatlık. Demiştim kadın kıpkırmısı olmuştu şimdi yolda gorsem slm vermem. Demem o ki her zaman tepkilerinizi net vermelisiniz.
Bizim kültürde yapılanı yemeyince kıyamet kopar, hor görülür falan. İlginç birşey ama böyle. Diyet yaparken gezmeleri azaltınMerhaba arkadaşlar
Bir aydır mide bağırsak rahatsizliklarindan dolayı beslenmemden unlu ve şekerli gıdaları çıkardım. Onun dışında her şeyi eskisi gibi yiyorum. Bu bir ay içerisinde ilaç kullanmamama rağmen şikayetlerimin önemli ölçüde azaldığını gordum. Kilo problemim yoktu, 2 kilo verdim ve vücudumun farkedilir şekilde sıkılaştığını gördüm. Eşim de bana ayak uydurmaya çalışıyor, onun için de iyi oldu. Nefsime yenik düşmezsem böyle devam etmeyi düşünüyorum.
Gelelim işin can alıcı noktasına. Bu beslenme tarzını kendi evimde uygulayabiliyorum ama gittiğim yerlerde yapılan pasta börek tatli ikramlarini kabul etmeyince, ev sahibi rahatsız oluyor, durumu açıklamama rağmen olumsuz tepkilerle karşılaşıyorum. Eğer sadece ben gidiyorsam gitmeden önce de söylüyorum birsey hazirlamamasini. Sağlık için boyle bir diyet yapiyorum dememe ragmen anlamıyor çoğu kisi. Diyet degil aslında, beslenme şeklini değiştirme ya da sağlıklı beslenme. Ama herkes diyet olarak degerlendiriyor ve fazla kilon yok ne gerek var gibi düşünüyorlar.
Bunları diyenler de samimi arkadaşlarım ve akrabalarım. Ve bu durum ciddi bir rahatsızlık oluşturmaya başladı bende. Kendinizi benim ve onların yerine koyun, siz olsanız ne yapardınız?
Yahu herkes şeker hastası olduğunu şöyle diyor da, hadi yalan konusunu geçtim, kendi arkadaşlarımi akrabalarımi nasıl inandiricam buna :)Şeker hastasiyim diyerek savuşturun,ben öyle yapıyorum.
Yahu herkes şeker hastası olduğunu şöyle diyor da, hadi yalan konusunu geçtim, kendi arkadaşlarımi akrabalarımi nasıl inandiricam buna :)
Merhaba arkadaşlar
Bir aydır mide bağırsak rahatsizliklarindan dolayı beslenmemden unlu ve şekerli gıdaları çıkardım. Onun dışında her şeyi eskisi gibi yiyorum. Bu bir ay içerisinde ilaç kullanmamama rağmen şikayetlerimin önemli ölçüde azaldığını gordum. Kilo problemim yoktu, 2 kilo verdim ve vücudumun farkedilir şekilde sıkılaştığını gördüm. Eşim de bana ayak uydurmaya çalışıyor, onun için de iyi oldu. Nefsime yenik düşmezsem böyle devam etmeyi düşünüyorum.
Gelelim işin can alıcı noktasına. Bu beslenme tarzını kendi evimde uygulayabiliyorum ama gittiğim yerlerde yapılan pasta börek tatli ikramlarini kabul etmeyince, ev sahibi rahatsız oluyor, durumu açıklamama rağmen olumsuz tepkilerle karşılaşıyorum. Eğer sadece ben gidiyorsam gitmeden önce de söylüyorum birsey hazirlamamasini. Sağlık için boyle bir diyet yapiyorum dememe ragmen anlamıyor çoğu kisi. Diyet degil aslında, beslenme şeklini değiştirme ya da sağlıklı beslenme. Ama herkes diyet olarak degerlendiriyor ve fazla kilon yok ne gerek var gibi düşünüyorlar.
Bunları diyenler de samimi arkadaşlarım ve akrabalarım. Ve bu durum ciddi bir rahatsızlık oluşturmaya başladı bende. Kendinizi benim ve onların yerine koyun, siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?