Uzun yazmayim dedimMusti??ne kadar da sevimli oldu şimdi
Kefilsiniz herhalde buradaki üyelerin tum yorumlarına ?Ki burda kaç üye Cecelinin kendisi çocuk birşey görmediğini itraf ettiğini söyledi.
Siz sadece aldatilmalarin boşanmaların eş cinsel ebeveynlerin ünlü ailelerde mi olduğunu sanıyorsunuzSlm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..
Ben cocuklu video gormedim bu saatten sonra birsey gostermesinlerde artik millet bikti iki gunde.Kefilsiniz herhalde buradaki üyelerin tum yorumlarına ?
Video da görülen ,duyulan sesten bahsediyoruz biz
Masumlaştırdığımız birşey de yok
Ben masum üslup diye bir kelime mi gecirmisim orada ?
Adam güya kendini temize çıkarmaya çalışıyor ama daha çok igrendim kendisindenMantik cok basit, kimin isine yaradiysa o yaptirmistir..
He valla, en iyi psikolog psikiyatrist terapiler, bisiycigi kalmaz, sen biz garibanlari düşün.Her türlü psikolojisi düzelir onların merak etme
Adam güya kendini temize çıkarmaya çalışıyor ama daha çok igrendim kendisinden
Olecekti o bugunNeyseki arefi yilan sokmusta gundem biraz degisti cok sukur:)))
Aynen oyleBen cocuklu video gormedim bu saatten sonra birsey gostermesinlerde artik millet bikti iki gunde.
Farzetki lezbiyenligi sapiklik gorursun gormezsin kime ne yani
Bu yatak odalarına kamera sokma işi zamanında bir örgütün çok sevdiği bor seydi ama neyse cisssBen son limit igreniyormusum Sailor daha fazla igrenemiyorum
Yalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.
Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.
onlar mı yaptı mustı fetocu mu delı sorularBu yatak odalarına kamera sokma işi zamanında bir örgütün çok sevdiği bor seydi ama neyse cisss
Mune cimbizliyor yoksa
En son misira gobeerildi yaziyoduOlecekti o bugun
Yetismis mi panzehir
Adam güya kendini temize çıkarmaya çalışıyor ama daha çok igrendim kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?