Ünlülerin çocuklari

Yalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.

Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.

Aynen oyle
Site , program adi verenler
Nasıl kurulur kullanilir diye ders verenler var
Komik gercekten

Aynen öyle şimdi de sosyal medyada hepimiz sinemiz hepimiz intizariz postları paylaşılıyor, Allah muhafaza bir de alkış tutuyoruz yazık valla ağzım açık yorumlara bakıyorum.Taslayalim da demiyorum ulu orta görüntüler yayınlansinda istemiyorum ama Ceceli ne kadar pislikse o kadında o kadar pislik çifte standarta gerek yok,bazı şeyleri topluma empoze etmeye ve toplumu yozlastirmaya da gerek yok.

Kendi annemi Allah korusun başka bir kadınla görsem ne hissederim düşünmek bile istemiyorum, o çocuğun beynini pislikleriyle doldurdular Allah yardımcısı olsun kuzucugun tek masum ve günahsız o.

kadin ifsa oldu sonra oldu madur
Madem tercihin bu yönde beni koruyun diye niye milletin parçalarına yapışıyorsun

Çünkü ortada kucucuk çocugun ruh sağlığını etkileyecek düzeyde hareketlerin var , videoda da bu belli.

Çünkü ünsüzlerin hayatları hep düzgün; çocukları hiçbir şeye şahit olmuyor. Hep mis gibi psikolojiler...
Şu forumu bile dikkatle takip etseniz ne berbat çocukluklar yaşanmış; şuan annesinin, babasının şiddetine maruz kaldığını gören onlarca çocuk görürsünüz.

Musti??ne kadar da sevimli oldu..

Musti??ne kadar da sevimli oldu şimdi

Nereden biliyorsunuz çocuğun önünde seviştiklerini? Niye böyle birşey yapsinlar?

Ki burda kaç üye Cecelinin kendisi çocuk birşey görmediğini itraf ettiğini söyledi.

Ama tabi sizin için lezbiyen=sapik ya. Kesin çocugun önünde herşey yapmişlardir.

Ve bu görüşünüzü çocuğun üzerinden dile getiriyorsunuz ya. Evet üslübünüz çirkin. Boşuna çocugu kullanarak masumlaştirmayin.

Ben goruntuleri Ceceli nin dagittigina inanmiyorum.
Goruntuler Turkiyeden dahi yuklenmiyor ki.
Silinen bidaha yukleniyormus ozellikle Abd baglantisiyla, kadinin avukati bunu soyledi bugun.
Cete isi oldugu dusunuluyor artik.
Ne tarafindan tutsan elde kalan bi konu.
Allah insani bu sekilde sinayip yerin dibine batakligin dibine sokmasin, nefsin esiri etmesin.

Ünlülerin hayatları bana her zaman çok ürkütücü korkunç gelirdi ama bu son olanlar (Murat Başoğlu nun yeğeniyle ilişkisi,ceceli)tümden iğrendim hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…