- 27 Eylül 2015
- 280
- 659
- 103
Aynen oyleYalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.
Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.
Aynen öyle şimdi de sosyal medyada hepimiz sinemiz hepimiz intizariz postları paylaşılıyor, Allah muhafaza bir de alkış tutuyoruz yazık valla ağzım açık yorumlara bakıyorum.Taslayalim da demiyorum ulu orta görüntüler yayınlansinda istemiyorum ama Ceceli ne kadar pislikse o kadında o kadar pislik çifte standarta gerek yok,bazı şeyleri topluma empoze etmeye ve toplumu yozlastirmaya da gerek yok.Burada bir çok konuda da olduğu gibi bu konuda da çifte standart var zaten .
Mesela kadinin biri cikiyor kocam beni aldatiyor vs vs diyor biz kadinlar pencelerimizi cikarip dislerimizle parcaliyoruz .
Fakat sonra başka bir kadin cikiyor evliyim barkliyim baskasina asigim vs vs diyor bu sefer başlıyoruz yok efendim boşluğuna gelmistir , yok herkes hata yapar vs vs .
Konuda bu cocugun annesi bir baska erkekle ayni evin icinde bu hareketleri yapsaydi cocugu düşünmeden ne inciler dizilirdi o kadina ve adama
Ama konu iki kadin olunca tercih meselesine giriyor insanlar
Onların tercihi o yönde size ne diyorlar
EE zamanında bu herif karisi aldattiginda neden oda onun tercihi diyemediniz ?
Zaten kimsenin tercihlerini konusmuyoruz burada
Konuşulan konu cocugu olaya dahil etmeleri
Herkes mustafa cecelinin cocugunun annesini düşürdüğü konumuz konusup tartışıyor
Kimse de bu annenin çocuğunun ruh sağlığını ve cinsel kimliğini etkilediği tarafini tartismiyor
Yine diyorum git otelde seviş
Küçücük cocugun olduğu ortamda koltukta belki alti acik sekilde uzanıp bir baskasina oral seks yaptırmak normal degil
kadin ifsa oldu sonra oldu madurAynen öyle şimdi de sosyal medyada hepimiz sinemiz hepimiz intizariz postları paylaşılıyor, Allah muhafaza bir de alkış tutuyoruz yazık valla ağzım açık yorumlara bakıyorum.Taslayalim da demiyorum ulu orta görüntüler yayınlansinda istemiyorum ama Ceceli ne kadar pislikse o kadında o kadar pislik çifte standarta gerek yok,bazı şeyleri topluma empoze etmeye ve toplumu yozlastirmaya da gerek yok.
Kendi annemi Allah korusun başka bir kadınla görsem ne hissederim düşünmek bile istemiyorum, o çocuğun beynini pislikleriyle doldurdular Allah yardımcısı olsun kuzucugun tek masum ve günahsız o.
Musti??ne kadar da sevimli oldu..Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
Ceceli was here.
Musti??ne kadar da sevimli oldu şimdiAy konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
İste sizin bu cirkin bulduğunuz üsluba o cocuga on ayak ediyorlar
Çocuğa mahkeme ne gördün dediginde oral seks demez , diyemez
Yazdığım tabiri kullanır
Siz bile bu yasta bu tabiri bile kaldiramiyorken o cocuk belkide bu gorsellere maruz kaliyor
Empatiyi burada konusturun üsluplardan degil
Başlığı okuduğum anda ş.fsiz ceceli aklıma geldi..
Allah onları bildiği gibi yapsın. Zaten aldattığı için nefret etmiştim. Ama son yapılandan sonra "yuh insan çocuğuna bu kötülüğü nasıl yapar? O çocuğun sürekli önüne gelecek bu olay" dedim..
Çocuğun neye şahit olduğu net değil. Yalan söylüyormuş..
Bir insan nasıl bu kadar hırsa kapılabilir??
bak çok feci cecelistler var seni yerler, kutsal ceceli
Valla bilmem nerede yaşadığınızı. Öyle yoruma böyle cevap, işinize gelirse...Evet ya ben uzayda yaşıyorum dünyadan bi haberim yorum yapmak için yapmayin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?