Unlulerin doktorlari kim?

ama ameliyatı yeni burnu çok şiş birde en kötü fotosunu seçmişsin:)) ameliyat olma nedeni nefes alamamasıymış gerçekten beğenilerin çok farklı bende ece erkenin eski burnunu hiç beğenmezdim mandalla sıkılmış gibi iticiydi ve burnundan konuşuyodu nefes sorunu nedeniyle... sesi bile değişmiş şuan:) birde burunları canlı görmek lazım çok çok daha güzel oluyo o yüzden gidip görüşmen gerek. Herkes sana aynı şeyi söylüyosa bi bildikleri vardır ilk ameliyatta hata yapmış biri olarak daha dikkatli davranmalısın çok fazla önyargıda hataya neden olur. Kendine zarar verecek kadar da üzme kendini her şeyin çaresi var önemli olan para :))
fotoğraf paylaşayım dedim karıştı her şey ya şu iki fotoda şişlikleri bayağı azalmış yüzü yumuşamış bence bu hali daha güzel olmuş

Eklentiler

• $untitledeüüiaü.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 129
  • $untitledgüğıüeaü.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:

ya neden o kadr cok ameliyat olmus ben cok korktum bu ise girmek demek bissuru ameliyati goze almak mi demek yillar boyunca...
ecenin hic olmadanki haline ne diyosunuz peki? bence o cok sirin en guzeli o icim acidi valla...

ya neden o kadr cok ameliyat olmus ben cok korktum bu ise girmek demek bissuru ameliyati goze almak mi demek yillar boyunca...
ecenin hic olmadanki haline ne diyosunuz peki? bence o cok sirin en guzeli o icim acidi valla...
o konuda haklısın estetiksiz burnunda bi şey yokmuş gerek yokmuş bu kadar ameliyata... yok canım doğru doktoru bulduğun zaman tek ameliyatta her şey halledilir. benim ilk ameliyatım mesela 2 yıl oldu bi sorun yaşamadın inşallah yaşamamda... Ünlü olupta burnu düzgün olan kişi sayısı çok az nefes problemi yaşıyolar o yüzden kbb uzmanı olması lazım doktorun. Benim bi arkadaşım var Emre beyin fiyatını çok buldu gitti başka bi doktora oldu şimdi burun deliğinin biri büyük biri küçük. ee ne oldu şimdi memnunda değil o yüzden dikkatli olmak lazım o kadar da uyardım. Üzüldüm mü dersen hayır kendi etti kendi buldu. Ameliyat olacaklara tavsiyem paradan kaçmayın, doktorun yoğunluğuna bakın, çok fotoğraf inceleyin, muayenehanesine gidip canlı örnekleri görün... bunları yapmayacaksınız hiç ameliyat olmayın daha iyi doğal burnunuzla kalmış olursunuz hiç değilse

Birde doktor cok yogunsa belki ameliyatta unutur kafasina gore birsey yapar veya full ilgi gosteremez diye korkuyorum... sonucta bu kadar yogun nasil herkese cok ilgi verebilir ki? arkadasin kime oldu?

Birde doktor cok yogunsa belki ameliyatta unutur kafasina gore birsey yapar veya full ilgi gosteremez diye korkuyorum... sonucta bu kadar yogun nasil herkese cok ilgi verebilir ki? arkadasin kime oldu?
üç kez görüşme yaptığı için sorun olmuyo hatırlıyo.. Ameliyata yakın görüşme oluyo ameliyat günüde yanına uğruyo not alıyo... planı ve senin fotoğrafını ameliyat haneye götürüp, isteklerine göre ameliyatı yapar. Yoğun evet ama hepsin bi günü var günde 2 ameliyat yapıyo sadece... çok özenir çok ilginir ameliyatım 4 saat sürmüştü kardeşiminde 5 saat. örneğin anlattığım arkadaşımın burnu bir buçuk saat sürdü aradaki farkı anla yani. Doktorun adını hatırlamıyorum bilinen bi doktor değil zaten mesut mu, mustafa mı bi şeydi ama bilsemde buraya yazmam karalamak istemem.

ameliyatin uzun surmesi iyi demek degil yanliz uzun surerse daha cok odem olur siser ameliyatta kisa surmesi daha iyidir cok felaket bir burun olmadigi surece

Onur erol un hocasi cok iyi diye biliyorum. Yasli olmasi daha iyi degil mi? Tecrubeli oldugunu gostermez mi? Ben hocasinin cok cok iyi oldugunu duymustum....

ameliyatin uzun surmesi iyi demek degil yanliz uzun surerse daha cok odem olur siser ameliyatta kisa surmesi daha iyidir cok felaket bir burun olmadigi surece
Ameliyatın uzun sürmesiyle ödemin alakası yok kardeşimin 5 saat sürdü hiç şişliği, morluğu olmadı. Benim 20 gün sonra morluklarım geçti. Emre beyin hastası yine dilek var ameliyatı 1 buçuk saat sürdü ama ilk zamanlar burnu çok şişti yüzündede şişlikler vardı. Kişiye, bünyeye göre değişen bi şey ayrıca bir buçuk saat süren arkadaşımın anlına kadar feci şekilde şişti aşırı ağrısı oldu normalde ağrı hiç olmaz mesela demekki süreyle ilgisi yok

Son düzenleme:

Aynen oyle benim 1bucuk 2 saat gibi bisey surdu ve tir carpmisa dondum:))) kardesimin 5 saat surdu morlugu cok azdi hicbisey yoktu ikimizde emre beye olduk kim demis ameliyat ne kadar uzun surerse sislik morluk fazla olur diye:)

ah canim inan ki yorumunu okuyunca bende agladim.cunki bende senin gecirdiyin hissleri yasiyorum ozde tam 4 yildi.cook uzuluyorum ben bakude yasiyorum burada iyi hekim hic yok.turkiyeyede gelmem zor.yani cok uzuluyorum...

Merhabalar , yuzumde acaip
Sarkmalar var. yuz germede iyi cerrah onerebilirmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…