Arkadaslar burdaki herkes nerdeyse biliyor benim durumu cok felaketim resmen dayanamiyorum 7 aydir her gun icimde bir bozukluk herseyim altust oldu agliyorum napicagimi sasirdim parasi HIC onemli degil, 20 bin de veririm revizyon icin en en en iyi en garanti olacagim dogal ve eski burnum gibi yapacak biri lazim, bendeki sorun burun sirti cok ince ve yamuk... kemigim de yamuk ustteki kikirdak da. ki doktoruma burun sirti hic hic incelmesin demistim tamam demisti ama inceltmis kendisi bide bana gulerek tamam kalinlastiririm diyo ameliyattan sonra saka gibi sanki kolaydi eziyet.
neyse... onur erol mu en iyi? o da baya yaslandi guvenemiyorum... 2. ameliyat cok yapan yok pek sanirim. burdaki herkes emre ilhan diyor ama unlulerin ona gittigini dusunmuyorum, ve burda yaptigi cogu burnu da begenmedim ucu cok yapay duruyor. sirtlari iyi yapiyor ama ...
yardimci olun nolur..
neyse... onur erol mu en iyi? o da baya yaslandi guvenemiyorum... 2. ameliyat cok yapan yok pek sanirim. burdaki herkes emre ilhan diyor ama unlulerin ona gittigini dusunmuyorum, ve burda yaptigi cogu burnu da begenmedim ucu cok yapay duruyor. sirtlari iyi yapiyor ama ...
yardimci olun nolur..