ben yıllardır yaz kış aynı kokuyu kullanıyorum 4 mevsime uyuyor beren saaatte sanırım benimkiyle aynısını kullanıyor.Givenchy..
Evet aşırı güzelGivenchy absolutely irresistable mı?
Evet aşırı güzel
Ben Tekin acarda falan görmüştüm önceden suan varmıdr bilmiyorumEvet ben de çok beğeniyorum. Çok tanıdık ama aynı zamanda değişik bir koku. Orijinali üretilmiyor diye biliyorum. D&pden denicem o yüzden.
Ben odunsu kokuları seviyorum. Ama hiç orjinal almadım. Bu doğrultuda bunlardan hangisini önerirsiniz
Hiç bilmiyorum kokuların ismini.Estee Lauder Sensous seversin o zaman sen.
Buradaki listeye bakmadan yazdım odunsu deyince.
Hiç bilmiyorum kokuların ismini.
Paris hilton ve eforia kullanıyorum fena değiller. Bunların hepsi doldurma patfümlerde varmıdır
Ben özellikle odunsu istediğimi söyledim şekerli asla istemiyorum dedim ve bunları gösterdiler aldım. Ama şekerli bi koku değil ikiside bilemiyorum şaşırdım. Tatlı kokular midemi bulandırıyo çünkü. Ben dp den alıyorum esansı iyi. Umarım önerecepin kokular dp de vardırParis hilton da euphoria da tatlı koku ama. Odunsu değil ki.
Bilmiyorum var mıdır.doldurma koku istiyorsan parfümevi.com'da da var. 11 tl.
Orada dp, eyfel vs. gibi yerlerde olmayan kokuların da taklidi var.
Güzel yapabilmişler midir bilemem ama bakabilirsin.
Ben orijinalini koklamıştım.
Bence deBu liste çok eski yaa şimdi mutlaka başka parfüm kullanıyorlardır
yıllar önce eyşan özhim le bir otelde karşılaştık öyle bir parfümü vardıki arkasından sürüklendm resmen hem çok fresh hemde tatlı bi kokuydu hala aklımdadır nerdeyse 10 yıl oldu o kokuyu unutamam prada demişti sorduğumda ama hangisi olduğunu sölemedi bul bulabilirsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?