Unlur bir magaza calisaninda korono cikti magaza acik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.260
10.810
208
Kizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.

Ankara Ankamall avm den sürekli
(çalışanların İnternete sızdırdığı bilgilere dayanarak söylüyorum) bu tip haberler geliyor. Covid tanılı kişi sadece işe gelmiyor. Mağaza açık kalıyor.

Abartmayin isterseniz hasta olan kisi karantinadaymis zaten. Ayrica alisveris yaparken maske ve sosyal mesafeye dikkat edip kimseyle temasta bulunmazsaniz kapmazsiniz bisey biraz sakin olun bence
Her bir çalışana bulaştığında marketler magazalar kapanacak olsaydı insanlar bu kez de işsizlikten yakınırdı , her yerde yağmalamalar olurdu , birazda olaya bu tarafından baksalar keske .

Her bir çalışana bulaştığında marketler magazalar kapanacak olsaydı insanlar bu kez de işsizlikten yakınırdı , her yerde yağmalamalar olurdu , birazda olaya bu tarafından baksalar keske .
Aynen katiliyorum heryerde virusle yasamayi ogrenmeliyiz diye basbas bagiriyorlar ama bazilari apartmanda viruslu biri var yada mahallemde viruslu komsum var diye ortaligi ayaga kaldiriyor hayret ediyorum

Aynen katiliyorum heryerde virusle yasamayi ogrenmeliyiz diye basbas bagiriyorlar ama bazilari apartmanda viruslu biri var yada mahallemde viruslu komsum var diye ortaligi ayaga kaldiriyor hayret ediyorum
[/QUOTE
Oysaki çok basit üç kural : hijyen, sosyal mesafe ve hastalanınca evde kal !

Suan kemerdeyim. Lcw de corona ciktigi icin magazayi kapattilar. Boyle seyler magaza insiyatifine birakilmamali. Genel bir kural olmali.

Lcw yi tebrik etmek lazim o zaman. Boyle yaptigi icin.
Bence de kapatılmalı. Sanki çok anormal bir istekmiş gibi böyle düşünmeyin diyenler var. Covid-19 tanısı konmuş personelin iş arkadaşlarının taşıyıcı olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünemiyorlar sanırım. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı

Benim çalıştığım hastanede bir kaç iş arkadaşına da korona bulaştı , bu durumda hastaneyi kapatıp karantinaya almak gerekiyor ... ne kadar basit geliyor size böyle şeyler , biraz değiştirin bu kafayı lütfen !
E peki filyasyon filan diye övünüp duruyorlar koronali kişinin temas ettiği ve temas edenlerin temas ettiği herkes ailelere filan test yapılması gerekmiyor mu ? Bence kafayı değiştirmesi gereken kişi konu sahibi değil yetkili kişiler

O kişinin yakın temasta çalıştığı herkes karantinaya alınmalı. Diyelim tüm mağaza risk altında mutlaka tüm mağaza kapatılmalı.
Bir mağaza 2 hafta kapalı kaldı diye ülkedeki ekonomi çökmez. Millet mağazayı açın mağazayı açın diye sokaklara dökülmez. Ekonomi iflas etmez. Ajitasyon yapmayın.:olamaz:
Dünya üzerindeki son mağaza değil sonuçta.
Insan değeri bu kadar ucuz olmamalı.

Yazık çok yazık.. :KK34:

Temas yoksa bulaşma olmaz düşüncesini bırakın artık virüs en hızlı kapalı ortamlarda yayılıyor hava yoluyla. Zaten kim bilir o mağaza çalısan kaç ürünle temas etmiştir. Başka çalışanlara bulaştırmış olma ihtimalini düşünemiyorum bile. Buz devrindeki sid'in dediği gibi hepimiz ölüceeeezz😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X