Unlur bir magaza calisaninda korono cikti magaza acik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size katılıyorum aylardır filyasyon diye kendilerini övüyorlar. Ama işyerinde çalışma arkadaşlarına test bile yapılmıyor. Çok duydum bu şekilde. İnsanlar endişelenip kendileri giderse gidiyorlar test yaptırmaya. Söz konusu para ekonomi olunca sağlıktan önce geliyor.

İki hafta mağza kapatmakla Koton batmaz diyorsunuz ama koskoca TC devleti gözünü karartıp karantina ilan edemedi tüm yurtta? Yok 18-65 yaş, yok haftsonu. Niye? Virüs haftaiçi mi çalışıyor ? 9-6 mesaili SGK’lı mı? Toplu taşıma desen ha keza..

Herkes önlemini alacak, karşısındaki koronaymış gibi düşünüp kendini koruyacak. Bizim ülkemizin malesef şalteri indirelim, hazırdan yiyelim gibi bir lüksü yok, hiçbirimizin yok. O mağazadan da ekmek yiyenler var onlara da üzülüyorum ben ve emin olun sizin korkunuz onlarınkinin yanında bir hiçtir.

Siz herseyi ne kadar kolay sanıyorsunuz böyle , suan günlük enfeksiyon 1000 küsür tabi bu resmî bilgiler bide hastalanıp farkında olmayanlar yada umursamayanlar var ... bu bin kişinin her biri en az günlük 10 kişiyle temas etmişse 1000*10 ve bu temas ettiklerinin bide temas ettikleri var çıkın şimdi işin içinden çıkabiliyorsanız ... dediğim gibi fazla gezmeyin sosyal mesafenizi koruyun ve hijyen kurallarını iyi öğrenin Ayrıca ufacık bir hastalık belirtisi olduğunda evde kalın başka bişey düşünmenize gerek yok !
Ben hep evdeyim zaten. Virüs kapan kişi sayisini az göstermeye çalışıp yeterince test yapılmadığı için bu kadar yayılmadi mi? Korona olan kişinin yaşadığı aynı evdekilere bile test yapılmıyor güya evde kalın diyorlar millet işe güce gidiyo dinliyor mu sanki , benim temizlik hijyen ve sosyal mesafe uygulamami herkes yapabilir zaten salgın durmuştu başkasından öğrenecek biseyim yok bu konuda
Ayrıca salgın bu saçma kafayla yönetildiği için artık hicbisey hicbiyer güvenli değil burası temiz diye bir güvenimiz olmuyor herşeyden şüpheleniyoruz ama insanlar AVM de tatilde gezip tozuyor onlar yüzünden biz evdeyiz ve tabi en suçlusu devlet

Hanımlar lütfen dikkatli yazın ki polemik vb olmasın, sonra üzülen siz oluyorsunuz.
Sevgili Mune, M meredithgrey üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?
Verilen tepki neden şahsi algılanıyor?Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.

Sevgili Mune, M meredithgrey üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?
Verilen tepki neden şahsi algılanıyor. Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.

E ben de sizin fikirlerinizi beğenmemiş olabilirim. Mecbur muyum beğenmeye? Ne bu öğretmene şikayet eder gibi :KK70: Mune, Vivelamour benim saçımı çekti.:KK53: Yönetimi meşgul etmeyiniz nacizane önerim. Selamlar.

Benim çalıştığım hastanede bir kaç iş arkadaşına da korona bulaştı , bu durumda hastaneyi kapatıp karantinaya almak gerekiyor ... ne kadar basit geliyor size böyle şeyler , biraz değiştirin bu kafayı lütfen !

boyle sacma histeri yuzunden euro 9 lira oldu..
Evde oturup orayi burayi kapat demek ne kolay bazilari icin..
o zaman koca avm yi kapatsinlar, hatta ulkeyi komple kapatalim daha kolay🤦🏻‍♀️

Etrafınızdaki herkes hastaymış gibi düşünüp kendinizi kendiniz koruyacaksınız.

Hastalar karantinaya alınıyor evet ama bazıları sokak sokak geziyor hasta olduğunu bilerek.

Ayrıca kamu kurumlarında da pozitif olanlar çıkıyor ancak kurum kapanmıyor, geri kalanlar çalışmaya devam ediyor.

Siz kendinizi kendiniz koruyun.

Kizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.
Malum markanin ilk vukuati degil bu. Korona haricinde de her türlü haksızlığa maruz bırakılmıştı çalışanlar.

Mune Mune Konumu kapatabilirmisn acaba kizlar hep kendi aralarina tartismis ben baska nerelere sikayt edeblirm die dusunmustum.cunnku yakinimin astimi kronik ve ileri derecede menenjit gecirmis bir pirlanta gibi yavrumuz yani. Ben onun bize getirecegi paradan cok sagligini dusunmek zorundayim. Gerekirse isi biraksin ackiktan olen gorulmemis ama korona cok can aldi yani.herkese hayirli gunler dilerim

Verilen tepki neden şahsi algılanıyor?Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.
Aynısını bana da yaptı :D

Napılcak peki bütün avm mi kapatılacak ne olmasını istiyorsunuz malesef normalleşmemiz gerekiyor öyle kolay değil bir iş yeri kapatmak
Sizin düşüncenize sahip insanlar yüzünden bu haldeyiz para senden benden insandan daha önemli değil mi. Hiç utanmıyorsunuz da wuhan 5ayda bitirdi biz 5 ayda patlama noktasına geldik. Nolurdu en başta adam akilli karantina yapıp virüsü 0 lasaydık

Aynısını bana da yaptı :KK70:
bazi konularda denk geliyorum. istisnasiz sikayet ediyorum. bu hareketin de bir sonucu olmali. uye ismine bile bakmiyorsun fikri onaylamayip begenmedim veriyorsun. arayip buluyor sayfalar sonra tum mesajlarina begenmedim veriyor hirsla. birine tesekkur ederim yazmissin sadece. ona da begenmedim veriyor. sorsan fikrini begenmek zorunda miyim diyecek :D begeni sayisi muhim degil. ama bu zihniyet beni rahatsiz eden.

bazi konularda denk geliyorum. istisnasiz sikayet ediyorum. bu hareketin de bir sonucu olmali. uye ismine bile bakmiyorsun fikri onaylamayip begenmedim veriyorsun. arayip buluyor sayfalar sonra tum mesajlarina begenmedim veriyor hirsla. birine tesekkur ederim yazmissin sadece. ona da begenmedim veriyor. sorsan fikrini begenmek zorunda miyim diyecek :KK70: begeni sayisi muhim degil. ama bu zihniyet beni rahatsiz eden.

Beğenmediğiniz sizi rahatsız eden zihniyetle, sırf üye adına bakıp istisnasız şikayet etmek arasında bir fark yok yalnız.

Sizce fabrikayı kapatmaları mı gerekiyor? Amcanız ile yakın temaslı kişilere test yapıldı mı bilginiz var mı? Pozitif olduğunu bile bile çalıştırdıkları kimse var mı?
ay hemen kapatılsın demedim ki yani her yerde bu durum mevcut demek istedim bazen saçma soru sorayım muhalif olmaya çalışayım derken abarttıkça abartıyorsunuz. evet pozitif olduğunu bile bile çalıştırılan kişiler var bu durum için acaba hangi soruyu soracaksınız? herkes her şeyi biliyor kimi kime şikayet edeceğiz onu da söyleyin

boyle sacma histeri yuzunden euro 9 lira oldu..
Evde oturup orayi burayi kapat demek ne kolay bazilari icin..
o zaman koca avm yi kapatsinlar, hatta ulkeyi komple kapatalim daha kolay🤦🏻‍♀️
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama Türkiye’nin ekonomik durumu ortada degil mağazaları ufak bir işletme bile kapansa bile hersey alaşağı oluyor. Maalesef Avrupa’daki gibi herkesin sosyal güvencesi yok bu ülkede . Belki sağlık daha önemli ama ekonomik yoksulluğun getirdiği saglık sorunlarına ne demeli ...

Kizlar merhabalar cok yakinim buyuk bir magazada viaport avmde k...n firmasinda calisiyor marka adi vermek yasak olabilir diye yazmadim. Orda calisan bir kiza korono tanisi konuluyor ve magaza karanatinaya almak yerine 65 kisilik magazasini acmaya devam ediyor. Nasil ogrendim sabah telefon geldi magazaya cagirdilar. Normal calisilmasi icin. Onu gectim kiz birebir satista bu musterileride riske atmak degilmi. Personeller olayi bilenler dunden beri cimere 184 e her yere sikayet ettik daha ne yapabliriz.

Mağaza karantinaya alınmıyor sağlık bakanının kılavuzuna bakarsanız temaslı ya bile karantina yok yüksek riskli temas yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X