Size hakaret ediyor, kavga ediyor, sizi umursamıyor, beğenmedim diye yüzünüze söylüyor, ve daha 2 kez ancak buluştuğunuz birisi, siz bu kişiyle sevgili olmuşsunuz da ayrılmışsınız gibi davranıyorsunuz.merhaba arkadaslar yeni üye oldum .sürekli kafamın içinde dönen biri var onun hakkında yazmak istedim belki fikirleriniz iyi gelir bana...
kasım ayında instagramdan birine takip isteği attım o da beni takip etmeye başladı neysee hemen yazdı ben onu daha önceden tanımıyordum aynı şehirde yaşıyormuşuz tesadüf işte konusmaya başladık ama o kadar güzel muhabbetler geciyor ki bütün gün mesajlaşıyoruz sürekli arıyor vs vs işinde gücünde biriydi zaten bende öyle ama konuşuyorduk bi şekilde zaman ayırıp . 3. gün aynı sehirde yaşadığımız için görüşmeye karar verdik ben zaten onu fiziksel ve kafa yapısı olarak begenmiştim o da beni begenmişti. ama yüz yüze gelince sanki o beni begenmedi hal hareketlerinden anladım zaten kendisine söyledim begenmediysen sorun yok vs diye yok öyle bi sey dedi ayrıa ben de ona göre güzel bi kızım cevremde begenilirim ve şimdiye kadar biri tarfından hiç begenilmeyip reddedildiğimi hatırlamıyorum :) yüz yüze görüşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi günlerce benmle kavga edşyor ne desem inanmıyor falan filan ama ben onun gitmek için bahane aradıgını da biliyordum ama ilk görüşemede bana çok kırıcı bi sey söyledi onu söylediği içinde inanımaz kırıldım o da farketti sordu bende kırılmadığımı öneminin olamadıgını söyledim ama o kırgınlık hala benimle .şimdi olsa ağzının payını verirdim aramız bozulmasın diye öenmli değil demiştim sanki o bana bread pitt :)))) . o sıralarda da kız kardesimin düğünü vardı konusmamız biraz azalmıştı whatsap da sürekli cevrimiçiydi sordum arkadasıyla konustugunu söyledi düğünden sonra ararım konusuruz dedi ertesi gün düğün vardı işte düğün bitti beni aramadı ve mesajda atmadı bende 15 gün instagramdan whatsapdan her yerden sildim kasım ayından sonra bi daha da hiç konusmadık ama hep aklımda sizce begenmediği için mi gitti
2 kez buluşmadım 1 kez buluştum ayrıca yüzüme begmedim demedi ama ben anladım :)Size hakaret ediyor, kavga ediyor, sizi umursamıyor, beğenmedim diye yüzünüze söylüyor, ve daha 2 kez ancak buluştuğunuz birisi, siz bu kişiyle sevgili olmuşsunuz da ayrılmışsınız gibi davranıyorsunuz.
Yüzünüze beğenmedim diyen biriyle 2. Kez niye görüştünüz? Yani açıkça da belli etmiş beğenmediğini, neyi soruyorsunuz anlamadım pek şu an
aşık olasım vardı ve o tam aradıgım kişiydi diye düşünmüştüm değilmiş ayrıca yüzsüz olsaydım ben kendim her yerden silmezdim ugrasırdım :)İnstagram'dan tanıştığınız, doğru düzgün tanımadığınız ve hatta görüşmediğiniz biri için "unutamadım" kelimesi çok ağır değil mi? 4 ayda bir kez görmüşsünüz sanırım. Üstelik size berbat davranmış. Aşık olasınız vardı sanırım, etrafta da sadece bu adam vardı.
Not: Bread değil, Brad. Bread ekmek demek.
pişmanım keşke ben onun özgüvenini kırsaydım ben onu begenmeseydim mesela ayy zamanı geri alamıyoruz :)Yani ya beğenmedi ya da elektrik alamadı belli ki.
Yani beğenmediyse sorun yok tarzı bir muhabbete girdiysen bile soğumaya sebep olabilir, çok özgüvensizce üzgünüm.
Ayrıca konuşman da yazın kadar kötüyse o da itmiş olabilir. Bir nokta bir virgül kullanın allasen ya.
Ben yüzsüz demedim size yalnız.aşık olasım vardı ve o tam aradıgım kişiydi diye düşünmüştüm değilmiş ayrıca yüzsüz olsaydım ben kendim her yerden silmezdim ugrasırdım :)
evet begenmedin mi diye sorarak hata yaptımYani ya beğenmedi ya da elektrik alamadı belli ki.
Yani beğenmediyse sorun yok tarzı bir muhabbete girdiysen bile soğumaya sebep olabilir, çok özgüvensizce üzgünüm.
Ayrıca konuşman da yazın kadar kötüyse o da itmiş olabilir. Bir nokta bir virgül kullanın allasen ya.
Yalnız Bread Pitt e yıkıldım ya bunlar hep ramazandan aha
merhaba arkadaslar yeni üye oldum .sürekli kafamın içinde dönen biri var onun hakkında yazmak istedim belki fikirleriniz iyi gelir bana...
kasım ayında instagramdan birine takip isteği attım o da beni takip etmeye başladı neysee hemen yazdı ben onu daha önceden tanımıyordum aynı şehirde yaşıyormuşuz tesadüf işte konusmaya başladık ama o kadar güzel muhabbetler geciyor ki bütün gün mesajlaşıyoruz sürekli arıyor vs vs işinde gücünde biriydi zaten bende öyle ama konuşuyorduk bi şekilde zaman ayırıp . 3. gün aynı sehirde yaşadığımız için görüşmeye karar verdik ben zaten onu fiziksel ve kafa yapısı olarak begenmiştim o da beni begenmişti. ama yüz yüze gelince sanki o beni begenmedi hal hareketlerinden anladım zaten kendisine söyledim begenmediysen sorun yok vs diye yok öyle bi sey dedi ayrıa ben de ona göre güzel bi kızım cevremde begenilirim ve şimdiye kadar biri tarfından hiç begenilmeyip reddedildiğimi hatırlamıyorum :) yüz yüze görüşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi günlerce benmle kavga edşyor ne desem inanmıyor falan filan ama ben onun gitmek için bahane aradıgını da biliyordum ama ilk görüşemede bana çok kırıcı bi sey söyledi onu söylediği içinde inanımaz kırıldım o da farketti sordu bende kırılmadığımı öneminin olamadıgını söyledim ama o kırgınlık hala benimle .şimdi olsa ağzının payını verirdim aramız bozulmasın diye öenmli değil demiştim sanki o bana bread pitt :)))) . o sıralarda da kız kardesimin düğünü vardı konusmamız biraz azalmıştı whatsap da sürekli cevrimiçiydi sordum arkadasıyla konustugunu söyledi düğünden sonra ararım konusuruz dedi ertesi gün düğün vardı işte düğün bitti beni aramadı ve mesajda atmadı bende 15 gün instagramdan whatsapdan her yerden sildim kasım ayından sonra bi daha da hiç konusmadık ama hep aklımda sizce begenmediği için mi gitti
2 kez buluşmadım 1 kez buluştum ayrıca yüzüme begmedim demedi ama ben anladım :)
aşık olasım vardı ve o tam aradıgım kişiydi diye düşünmüştüm değilmiş ayrıca yüzsüz olsaydım ben kendim her yerden silmezdim ugrasırdım :)
pişmanım keşke ben onun özgüvenini kırsaydım ben onu begenmeseydim mesela ayy zamanı geri alamıyoruz :)
evet demediniz ama ben yüzsüzlük yapmak istemedim dedim yani sessizce uzaklaştım :)
Adamı bi salın rica ederim, can çekişiyor adam.merhaba arkadaslar yeni üye oldum .sürekli kafamın içinde dönen biri var onun hakkında yazmak istedim belki fikirleriniz iyi gelir bana...
kasım ayında instagramdan birine takip isteği attım o da beni takip etmeye başladı neysee hemen yazdı ben onu daha önceden tanımıyordum aynı şehirde yaşıyormuşuz tesadüf işte konusmaya başladık ama o kadar güzel muhabbetler geciyor ki bütün gün mesajlaşıyoruz sürekli arıyor vs vs işinde gücünde biriydi zaten bende öyle ama konuşuyorduk bi şekilde zaman ayırıp . 3. gün aynı sehirde yaşadığımız için görüşmeye karar verdik ben zaten onu fiziksel ve kafa yapısı olarak begenmiştim o da beni begenmişti. ama yüz yüze gelince sanki o beni begenmedi hal hareketlerinden anladım zaten kendisine söyledim begenmediysen sorun yok vs diye yok öyle bi sey dedi ayrıa ben de ona göre güzel bi kızım cevremde begenilirim ve şimdiye kadar biri tarfından hiç begenilmeyip reddedildiğimi hatırlamıyorum :) yüz yüze görüşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi günlerce benmle kavga edşyor ne desem inanmıyor falan filan ama ben onun gitmek için bahane aradıgını da biliyordum ama ilk görüşemede bana çok kırıcı bi sey söyledi onu söylediği içinde inanımaz kırıldım o da farketti sordu bende kırılmadığımı öneminin olamadıgını söyledim ama o kırgınlık hala benimle .şimdi olsa ağzının payını verirdim aramız bozulmasın diye öenmli değil demiştim sanki o bana bread pitt :)))) . o sıralarda da kız kardesimin düğünü vardı konusmamız biraz azalmıştı whatsap da sürekli cevrimiçiydi sordum arkadasıyla konustugunu söyledi düğünden sonra ararım konusuruz dedi ertesi gün düğün vardı işte düğün bitti beni aramadı ve mesajda atmadı bende 15 gün instagramdan whatsapdan her yerden sildim kasım ayından sonra bi daha da hiç konusmadık ama hep aklımda sizce begenmediği için mi gitti yani o günden sonra arayıp mesaj atmama sebebi nedir sizce bu cocuk hiç mi merak etmedi bende zaten sessizce uzaklaştım ben de yazmadım etmedim
mali müşavir , o 29 yaşında ben ise 27 aynı meslek grubundayızİnstagramda tanıştığınız ; gün boyunca size mesaj atabilen adamın işi neydi ?
İlk görüşmede sizi kıracak ne söyledi ? Forumda bir başka üyeye instagramdan tanıştığı adam , mesajlaşmanın 2.günü bakire misin diye sormuştu. Sizinki ne sordu ?
muhabbet iyi gitti buluşalım dedik :))Ben de 3. Gün buluşmaya takıldım. Üç gün ne konuştunuz, anlattınız da bulustunuz? Üç gün ya.
nedenAdamı bi salın rica ederim, can çekişiyor adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?