unutamadım onu

Allah iyiliğini versin .
Yahu takıntı bunlar hepsi bir kez karşılaşmış ve adam resmen seni beğenmedim demiş davranmış daha neyini unutamiyorsun.adamin adını siler atarım gurur nerde acaba

Allah iyiliğini versin .
Yahu takıntı bunlar hepsi bir kez karşılaşmış ve adam resmen seni beğenmedim demiş davranmış daha neyini unutamiyorsun.adamin adını siler atarım gurur nerde acaba
begenmediğini dile getirmedi ama ben öyle hissettim kabul ediyorum sormam hataydı :)

aşık olasım vardı ve o tam aradıgım kişiydi diye düşünmüştüm değilmiş ayrıca yüzsüz olsaydım ben kendim her yerden silmezdim ugrasırdım :)
Aşık olasım vardı

Biz genelde yemek yiyesim var,
Gidesim var gibi biliyoruz da onu demek ki aşık olasım da var
İlk fırsatta bulduğum en uygun cümleye yerleştiricem.
Şimdi benim gönül dağını izleyesim var

yüz yüze görüşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi

Ya bir şey dicem, zaten hepi topu 3 gündür yazıştığınız biriymiş, neyini tanıyordunuz ki tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi diyorsunuz. 3 gün ya sadece 3 gün.

Hayatınızda daha önce biri olmamış sanırım, aksi takdirde sanaldan 3 gündür tanışıp bir kere buluştuğunuz adam için aşık olmuş triplerine girmezdiniz.

Son düzenleme:
Jennifer Lopez beğenilmiyor bu çok normal bir durum. Begenmemis olabilir bir hareketin hoşuna gitmemiş olabilir bence üstünde durmaya degmez. Sal bacım adamın totosu arşa değmesin

aşık olmuş tribine girmedim . ama şöyle söylim buluşmadan önce muhabbeti çok iyiydi hani sarıyordu yani buluştuktan sonra huysuz aaksi bi sey oldu ve hayatımda daha önce biri oldu tbi ki de :)

Jennifer Lopez beğenilmiyor bu çok normal bir durum. Begenmemis olabilir bir hareketin hoşuna gitmemiş olabilir bence üstünde durmaya degmez. Sal bacım adamın totosu arşa değmesin
sessizce uzaklaştım bende zaten totosu zaten kalkıktı ayrıca ben kaldıramam :)

Ayrıca adam beğenmemiş işte daha neyini kurcalıyosunuz anlamıyorum. Yüz yüze görüp beğenmeyince soğuk davranmaya başlamış haliyle.

Çevrimiçi olup size yazmamış çünkü kancayı başka kızlara atmakla meşgul. Sanaldan tanıştığı 3 günlük kıza değer vermiyor ve başka kızlarla da yazışıyor habire.

Acı ama gerçek.

Gitmiş. Önünüze bakın. Hayat çok kısa tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…