- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
KAYBETMEMEK ICIN YALAN SOYLEMIS. Dedi allahim 100’defa anlatiyorumnheryerde.Anlamadım.
Neyse, aldatılmış ve kandırılmışsınız.
Dolandırılmışsınız da denebilir bir nevi
bunun neyini özlüyorsunuz merak ettim.
KesKes
Ta
tamnidik geldi
Yanlış bilmiyorsam bir şeyi kaybetmek için kazanmış olmak gerekir.KAYBETMEMEK ICIN YALAN SOYLEMIS. Dedi allahim 100’defa anlatiyorumnheryerde.
Oooo kııRaaaLL xD
Bu iyiliği de daha kimse yapmaz. Sana ergenlik acı çekme playlistimi bıraktım otur ağla rahatlarsın.
Umaaaay psikologa git umaaay aklini basina al umaaayBiktim ya kaybtmemek ifin iste dememis evli oldugunu.
Off cesit cesit anlatilmalar..Yanlış bilmiyorsam bir şeyi kaybetmek için kazanmış olmak gerekir.
Şimdi evli bir adamın sizi ‘kaybetmesi’ ne demek?
Yalanı mı var bu işin, adam evli evli!
Siz de onun pisliğine alet edilen yani kandırılan bir kadınsınız.
Unutamadığınız şey bu iğrençliğe nasıl alet oluşunuz olabilir, o adam görünümlü 2 ayaklı değil.
Ha adamı unutamıyorum diyorsanız da devam edin o zaman ama adınızın ne olacağını biliyorsunuz değil mi?
Karakterinize yakışıyorsa o tanımlama, tam gaz ileri...
Kardeş çeşidi yok.Off cesit cesit anlatilmalar..
Aşkısı hiç öyle yazanlardan olmadım elhamdülillah.Oooo kııRaaaLL xD
Hayır.Kardeş çeşidi yok.
Unutamadığın adam evli, karısı var şuan yatağında uyuyan.
Anladın mı?
Ben bilmiyorum ? Konu ?Allahim ne aci bu. Bilen bilir beni.
Film delisi, bu kızın bu olayla ilgili actigi konuda 3K mesaj var. Hic anlatmaya calisma manyak olursun.Yanlış bilmiyorsam bir şeyi kaybetmek için kazanmış olmak gerekir.
Şimdi evli bir adamın sizi ‘kaybetmesi’ ne demek?
Yalanı mı var bu işin, adam evli evli!
Siz de onun pisliğine alet edilen yani kandırılan bir kadınsınız.
Unutamadığınız şey bu iğrençliğe nasıl alet oluşunuz olabilir, o adam görünümlü 2 ayaklı değil.
Ha adamı unutamıyorum diyorsanız da devam edin o zaman ama adınızın ne olacağını biliyorsunuz değil mi?
Karakterinize yakışıyorsa o tanımlama, tam gaz ileri...
Aaa burada şey eksik neydi o, ihanetin bedeli mi, öyle bir şarkı vardı kadın şarkıcının...
Bu iyiliği de daha kimse yapmaz. Sana ergenlik acı çekme playlistimi bıraktım otur ağla rahatlarsın.
Bilemedim ayol. Neydi ki acabaAaa burada şey eksik neydi o, ihanetin bedeli mi, öyle bir şarkı vardı kadın şarkıcının...
Of ben de yazmadim ama xD yaptim. Uzun bir sure yanlis bir yazım zannettim. Meğer gülücükmüşAşkısı hiç öyle yazanlardan olmadım elhamdülillah.
Ovvv, hatuna dernek yardımı yapılmış adeta diyorsunuzFilm delisi, bu kızın bu olayla ilgili actigi konuda 3K mesaj var. Hic anlatmaya calisma manyak olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?