- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Valla ben Türk Dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Çözemedim. Farklı anlamlar çıkıyor baktığım zamanKes
Tam
Tamnidik geldi
Himmm, site üyesi filolog arkadaşlarımı buraya davet ediyorum. Zira çözmemiz gereken bir dil var.
Ruh hastası bunun yanında gönül dostu gibi kalırUmay kusura bakma ama tam bir ruh hastasısın
Bilmiyomuşum canısı. Pek aşk acısı da çekmedim zaten kocişkomla çocukluktan manitayız.
Kes demis olabilir kes tanidik geldi. Ama anlamli bir cumle degil dimi?Valla ben Türk Dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Çözemedim. Farklı anlamlar çıkıyor baktığım zaman
Cidden şu sözü anlayana kadar dakikalarım geçti. Kardeş çeşidi ne demek? Nasıl bu tür yok error verdim ufak çaplı zihin oyunu yaşttın bana tnx filmcim ashjajaKardeş çeşidi yok.
İşte türk dili değil ki urartuca neyin bilen birini arıyoz.Valla ben Türk Dili ve edebiyatı öğretmeniyim. Çözemedim. Farklı anlamlar çıkıyor baktığım zaman
Ovv çocukluk, Allahtan benimki reşitlikBilmiyomuşum canısı. Pek aşk acısı da çekmedim zaten kocişkomla çocukluktan manitayız.
Gece 2 ayol, virgülüm de eksik kalmışCidden şu sözü anlayana kadar dakikalarım geçti. Kardeş çeşidi ne demek? Nasıl bu tür yok error verdim ufak çaplı zihin oyunu yaşttın bana tnx filmcim ashjaja
Bak işte onu çözemem Uygurca ya da Orhunca olsaydı belki bı psikolog olmasam da faydam dokunurduİşte türk dili değil ki urartuca neyin bilen birini arıyoz.
Psikolog bu konuya gelse koşarak uzaklaşırBak işte onu çözemem Uygurca ya da Orhunca olsaydı belki bı psikolog olmasam da faydam dokunurdu
Ben de bi tık osmanlıca matbu okuyabiliyom ama konumuzla ilgisi yok.Bak işte onu çözemem Uygurca ya da Orhunca olsaydı belki bı psikolog olmasam da faydam dokunurdu
Burdaki aksi yöndeki yorumların onu onunkine daha çok ittiği kanısına vardım, zira normal değil konu sahibi hiçKonu sahibi unutamadığını hatırlamaya gitti herhalde...
Benim playlisti dinliyoKonu sahibi unutamadığını hatırlamaya gitti herhalde...
Şimdi kes aslında anlamlı ama devamında anlam yok.Kes demis olabilir kes tanidik geldi. Ama anlamli bir cumle degil dimi?
Şimdiki tespitim konu sahibini içerir mi bilmiyorum ama aldatılma vakalarında unutulmayan şeyin ‘ortak’ kullanımdaki insan değil hatta onunla hiç ilgisi olmadığı kanısındayım.Burdaki aksi yöndeki yorumların onu onunkine daha çok ittiği kanısına vardım, zira normal değil konu sahibi hiç
Ben de dinleyeyim, içleneyim biraz.Benim playlisti dinliyo
Ne güzel ne güzel olsun okumak iyidir. En azından mantıklı bir konu. Çok şükürBen de bi tık osmanlıca matbu okuyabiliyom ama konumuzla ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?