Unutamıyorum ama o unutmuş

İlk aşk olunca kafada saç dökene kadar üzülmek normalmiymiş. 😂
Yaşiniz kaç bilmiyorum ama şu yaptiginiz şeyleri ben ergen yaşimla yapmadim. Aşk nedir biliyorum, üzüntüyü de tattim ama bu kadari da sizin abartmaniz. Sanki evden ölü çıktı gibi hareketler...

Aşk bir seferlik bir olay değil, öyle olsa bir suru kişi yalniz ölürdü. Hep bu aşk filmlerinden görüp (bizim aşkimiz başka" diye triplere giriyorsunuz boyle.

Yazma arama sorma

Geçmişi sil at geleceğe bak

Eski sevgilinin senin mezuniyette ne işi var hem

Unutmaya çalış olmuyorsa destek al

vallahi inanmıştım kendimi de buna göre hazırlamıştım benim de hayatımda kimse olmaz diye
Ben de çok güvenmiştim zamanında ama insanlara güvenmeyeceksin işte. Babana bile. İnşallah hayatına seni çok mutlu edecek, hakettiğin değeri verecek birisi çıkar. Allah yardımcın olsun

Ben de çok güvenmiştim zamanında ama insanlara güvenmeyeceksin işte. Babana bile. İnşallah hayatına seni çok mutlu edecek, hakettiğin değeri verecek birisi çıkar. Allah yardımcın olsun
Yaa inşallah çıkar inşallah her gece bunun için dua edeceğim artık üzülmek kırılmak istemiyorum

1) Bitmiş bir ilişki ardından onu bir daha aramamalıydınız. Ancak o bazı seylerı gurur yaptıysa, sızın bır hatanız nedeniyle ılıskı bıtme noktasına gelırse aranır. Yoksa bırakın mezunıyete davet etmeyı aranmaz bile.
2) Onu unutun bir daha asla aramayın. Beraberken bir cok soz verilir, hayaller kurulur, ancak ılıskı bıttıyse yenı bır donem baslamıstır. Size bır ınsan nasıl yaklasıyorsa sız de ona o sekılde yaklasın.
3) Kendı onunuze bakın. Onla ılgılı bır sey aklınıza gelınce kafanızı baska seylerle mesgul edın.
4) Umarım ve bılıyorum kı ıllakı karsınıza yenı kısıler cıkacak daha cok gencsınız ve bu yasanılanlar mazi olacak sadece guzel gecırdıgınız gunler ıcın sukredın, almanız gereken dersleri alın ve yolunuza devam edin. Tek yapmanız gereken sey kendınıze bıraz zaman tanımak ve sabır.

Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam :KK70: Ayrılsak bile senden başkası olmayacak :KK70: Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Böylelerine edilen ahlar tutar mı bilmem ama İNNŞALLAH tutsun. Yalan söyleyip yarıda bırakam kimsenin iki yakası bir araya gelmesin.

Ayrılsanız bile başkası olmayacak yalanına nasıl inandınız pardon :D Keşiş mi bu adam da başkası olmasın :D Neyse yaşınıza veriyorum 17-18 galiba,daha ciddi bir işle meşgul olunca geçer.Yaz boşluğu diyelim

Bu tip derken?
Helal olsun olması gerekeni yapmış.
Sevgilisine sadık bir adam.
Durduk yere kalkip eski sevgilisine mesaj atan adam manasinda dedim ben. Yani yeni bir iliskim var diye ilan edip şova da gerek yoktur. Konu sahibi hala yazip ariyor mu diye sonradan aklima geldi.

Benim de unutamadiğim eski sevgilim seni asla unutamam hayatima birini alamam iki yil dedi dedi ama şimdi evleniyor. Erkeklerin klasik laflari galiba bunlar

Eski sevgilimi unutamıyorum. İlk ilişkimdi diye sanırım. Aylar oldu unutamıyorum hala ağlıyorum üzüntüden kilo verdim saçlarım dökülmekten bir avuç kaldı geceleri uyuyamıyorum uyusam bile saat başı uyanıyorum.
Buraya kadar sıkıntı yok sonuçta ilk aşkımdı normal diyordum unutamamam. Ama noldu biliyor musunuz, bugün öğrendim ki yeni sevgili yapmış. Hem de bana yazdı ki yeni sevgilimin numaranı görmesini istemiyorum bana bir daha asla yazma. Mezuniyetime davet etmek için aramıştım aldığım cevap bu oldu. Hiç ama hiç beklemiyordum. Bana demişti ki ilk aşkımı 7-8 senede unuttum seni asla unutamam :KK70: Ayrılsak bile senden başkası olmayacak :KK70: Of valla ne kadar salakmışım. Nasıl kırgınım, üzgünüm anlatamam size hiçbir kelime hissettiklerime karşılık gelemez.
Ölmus ölmus dirilmissin buraya kadar sıkınti yok diyorsun kuzum esasen buna sasirdim ben

Ayrılsanız bile başkası olmayacak yalanına nasıl inandınız pardon :KK70: Keşiş mi bu adam da başkası olmasın :KK70: Neyse yaşınıza veriyorum 17-18 galiba,daha ciddi bir işle meşgul olunca geçer.Yaz boşluğu diyelim
yaş 24 :KK43: ama ilk sevgilimdi:(

Aşk için cidden o hale geliniyor mu yaf? Allah sağlıkla falan sınasa nolcanız acaba (Allah korusun!) Bir daha herkesin her dediğine inanmazsınız. Herkes sözünün arkasında duruyor olsaydı şu ankinden çok daha dürüst bir dünyada yaşıyor olurduk zaten.Tecrübe olarak düşünün ve önünüze bakın.

Bende unuttum hatta seneler sonra dönmek istedi hayatını birleştirmek istedi asla istemedim sende başkalarını seveceksin zamana bırak sadece...

Bende unuttum hatta seneler sonra dönmek istedi hayatını birleştirmek istedi asla istemedim sende başkalarını seveceksin zamana bırak sadece...
bence de severim ama şuan değil biraz zamana ihtiyacım var

Sizin hiç arkadaşınız yokmu yanlizsiniz yalnız olduğunuz için onu daha çok düşünüyorsun sevmiyorsun artık takıntı olmuş o biraz sosyalles lütfen siz tıp okuyordunuz dimi

sana faydası olan tek şey kılondan memnun değilsen eğer kılo vermen olmuş.buradan bile mutlu olacak sebebin var.birde kurtuldun miss
kolay değil zor olacak mutlaka. ama senden vazgeçmiş çoktan. şuanki eşimle çok sorunlarımız oldu ayrıldık vs.bana birkere böyle dese anında biterdi.çünkü umudun kalmıyor.tüketen umut oluyor. şimdi yeniden başla mis gibi.dünyada o bir yok. ama geçecek.

Back
X