- Konu Sahibi mavisiyah55
-
canım yaa unutamazsan da bır sure sonra alısıyorsun emın ol ,,,
benımde sevgılımle ısyerlerımız yakındı eskıden her gun ıs cıkısına benı almaya o gelırdı sımdı ıs ıcın baska bır yerde hergun ısten cktıgımda gozum onu arıyor hatta ılk gunlerde kendımı oyle yanlıs hıssettımkı aglaya aglaya eve gıdıyordum dusun ama alısıyorsun bı sure sonra kı senın sevgıln onun ıcın uzulmene degmeyecek bırı bırak o kızla ne halı varsa gorsun cok pısman olacak merak etme
Gun gelir aska inancini yitirsin.
Sonra bir gun biri karsina cikar ve once mantiginla seversin onu,
sonrada mutlu bir yuva kurarsin.
Kafana hic takma onuu sen simdi. Sen kendini gelistirmeye bak,
Sen kendini ne kadar cok gelistirirsen onun kaybi o kadar buyuk olur.
Eminim ki senin canını bu kadar yakan ayrılmış olmanız değil bu kadar kısa sürede nasıl seni unuttuğu..sen onların ilişkisine inanıyor musun,arada aşk olduğuna,tamamen yapmacık şeyler bunlar,senin bakacağını da biliyorlar..eski erkek arkadaşının da seni unutabileceğini sanmıyorum ama senden nefret ediyor olabilir,benim anlamadığım şey ona neden yakışıklı değilsin dedin,ona çok kızmış gibi görünüyor düşündükçe daha çok sinirlenir..ama seni unutabileceğini sanmıyorum hele bahsettiğin gibi bir kızla..bir daha seni arayacaktır sana tavsiyem çirkin dediğin için özür dile sinirli halimde söylemiştim de,bunu dersen nefret etmesi için neden kalmaz hep seni düşünür..
evet galiba onun beni unutması çok zor geldi.benim için yaptıkları çok güzeldi ama biranda böyle olunca yıkıldım.bilmiyorum bana da inandırıcı gelmiyor ama gördüklerime inanıyorum sadece.ben onun kalbini kırmak için yakışıklı değilsin dediğimi söyledim.seni o gözle görsem hiç sevmezdim seni falan dedim.ama bir kere söyledin dedi.başkalarının ne söylediği çok mu önemli desemde çok zoruna gitmiş olmalı.beni aramaz bir daha herhalde arasa şimdiye kadar arardı.
canım artık ondan haber bekleme artk iyi veya kötü bir ilişkisi var sonuçta,senin peşinden gelmek yerine hemen biriyle çıkmayı tercih etti,hala da devam ediyor o kızla..ilk zamanlar aramış seni,sanki şey demek için;bana döneceksen dön yoksa bu yeni kızla devam etcem boş kalamam gibi,gururunu kırmasına izin verme sen de yoluna bak,onun sahte hayatı seni ilgilendirmiyor artık,bırak ne yaparsa yapsın,o yalancı gülüşlerini etrafa saçarken sen gerçekten mutlu ol..
2 buçuk ay kadar önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.ama o benden ayrıldıktan sonra bir arkadaşının tanıştırdığı kızla konuşmaya başladı.ben devreye girdim hemen nasıl yaparsın bunu kızada mesaj attım oda bilmiyordum bundan sonra ben olmayacam dedi.sonra ilk iki gün iyiydi sonra baktım beni arayıp sormuyor bile tabi anladım aklı başka yerlerde.ne yapmaya çalışıyorsun hayatından çekip gitmemi mi istiyorsun dedim EVET dedi.ben yıkıldım sen kazandın deyip çekip gittim.o kızla görüşmeye devam etti.bir süre sonra beni aramaya başladı.bana pişmanım ne olur şans ver hala seni seviyorum ben falan demişti.ve bunu söyledği gece o kızla facede ilişkisi var yaptı.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.ne yapacağımı bilemedim.şans istiyorsan adam gibi karşıma gelmeliydin dedim.seni geri getirmenin başka çaresi yoktuda bilmem ne.sonra yeni biriyle çıktığı halde beni aradı diye sinirimden bir ton laf saydım.kız meraklısıymışsın o kızda erkek meraklısı yeni ayrıldığımızı bildiği halde seninle çıkıyo o kızada mesaj attım tabi.estim gürledim.bana öyle olsam yanımdan kız bulurdum dedi bende ordaki kızlar sana çok bakardıya arkadaşlarım bile seni yanıma yakıştıramıyordu.yakışıklı değilsin kabul et dedim.çok fena bozuldu bana keşke bunu söylemeseydin bir insanın gururuyla nasıl oynanır onu gösterdin falan dedi.ama ben onun kalbini kırmak için söylemedim sinirmden söyledim.sonra bana bundan sonra sana karşı birşey hissedemem dedi.hani pişmandın dedim kendimi boşlukta hissetim özür dilerim dedi.ben şok oldum.o kadar canım yandıki kapattım telefonu ondan sonra bir daha da beni aramadı.1 ayı geçti.daha yüz yüze bile gelmediği kız kaç yıllık ilişkisini unutturabildi.facede görmüştüm o kıza sevgililer gününde duvarına sanki nispet yapar gibi mesaj yazmıştı o kızda sensiz geçecek günümün üzüntüsünü yaşasamda varlığın herşeye bedel seni seviyorum hayatım yazmıştı..
ben onu hala severken onun yerine başkalarını koyamazken o başkasıyla mutlu ve çoktan unuttu.nasıl bir kalemde silip atabildi ya
onu geçtim o çıktığı kız hiç mi düşünmez bu kaç yıllık ilişkisini bitirip beni daha görmeden etmeden neden benimle çıkmak istiyo diye.ne kadar meraklıysa artık faceinde hemen ilişki durumlarını belirttiler aman ne büyük aşk.
bana bunları yapmasına rağmen aradan aylar geçti hiç mi nefret edemem ya hiç mi sevgim azalmaz.çok canım yanıyor baktığım her yerde onu hatırlıyorum.beni son görmeye geldiğinde okulda derse girmişti benimle o sınıfı gördükçe ağlaya ağlaya okuldan geliyorum yolda onunla yürüdüğümüzü, camdan bakınca beni beklediğini.yaşadığım şehir hep onu hatırlatıyor.
unutmaya çalışıyorum olmuyor her gün dua ediyorum.ne yapmalıyım kızlar sizde fikirlerinizi söyleyin lütfen
sana geçireceğin evreleri az çok yazayım: geleceğini gör
ilk önce inkar edeceksin nasıl yapar yok hala seviyor beni unutmak için onunla falan.
sonra buna kendini belli etmeler,geri dön gibisinden mesajlar vermeler ağzına geleni söylemek istemeler, intikam almak hevesi.
nasıl yapar diye düşünmeler nedenler saymalar onu melek gibi görmeler vs. aramak konuşmak buluşmak istemeler
bunlar ilk 2 ya içinde onunla temasa geçtiğin sürece yaşanacak
6. ayında en geç,yaptıklarından pişman olacak ve artık zorlamak istemeyeceksin. başkasını bulup ohhhhh iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.
ve unutma onu unutmak sana bağlı sen ne kadar istersen o kadar kısa zamanda unutulacak.
ben ne anladım biliyor musun? hiç kimse unutulmaz değil seni yetiştiren kişilerden biri ölse allah korusun onu bile bir süre sonra unutuyorsun. kaldı ki bu insan seni istemeyen artık onun için anlamının olmadığı birisin. kendini kandırma. ne kadar çabuk kurtulursan hayatı o kadar çabuk yakalarsın. ne sen şuan düşündüklerini isteyerek birşeyler kazanırsın ne de o sana döner.
doğru söylüyorsun çok duygusalım hemen kendimi salıveriyorum dim dik ayakta durmam gerek.hele ilkse işin zor ama güçlü ol. bu rüzgarı sağlam atlatamazsan nasıl fırtınalara nasıl göğüs gereceksin.
yoluna gitti zaten çok şükür ki bana dön diye yalvarmadım ona dönüp bakmadım arkama.hiç beklemediğim hareketleri yaptı.sevgi bu kadar basit birşey değil ki çocuk oyuncağı hiç değil.üzülmemek elde değil amaSeni yargılamıyorum yanlış anlaşılma olmasın.. O demiş ya birinin gururu ile nasıl oynarsın diye. Canım o senin gururunla zaten oynamış. Yanlış mı okudum bilmiyorum ama seni aradığı gün pişmanın dediği gün kızla o sosyal sitede ilişkisini onaylamış. Bu ne lahana turşusu :)))
Üzülme diyemem çok hoşlanmışsın .. Ama sende unutacaksın .. ya da gömeceksin kalbine kendine zaman ver boşver yoluna gitsin. Hiç bir şey değil kızdığımda yani bu gurur meselesi bir insanın gururu ile nasıl oynanır biliyormusun ona umudu aşılayarak :)))
inşallah öyle olur canım öyle pişman olsun ki ben mutlu olduğum zaman ne yapmışım ben demesini istiyorum.zamanla unursun diyorlar ama sanki unutamayacakmışım gibi geliyor.unutup gideyim çıksın gitsin kalbimden istiyorumokuyunca inanamadım şok oldum hikayelerimiz çok benziyooo.... ben ayrılalı 9 ay oldu ... unutmak zor acı ama unutuyorsun ya da alışıyosun bi şekilde benim yaşadıklarım çok daha ağır ama emin olabilirsin ben aştıysam sen de aşarsın cnm merak etme..... kimsenin ahı kimseye kalmaz merak etme
beni bıraktığı için ileride pişman olacak biliyorum bana hep kimse senin gibi sevmedi beni diyordu.senden öncekiler hep çıkar ilişkisi içindeydi falan demişti.ben gereğinden fazla değer verince kendini birşey sanıp yeni maceralara atıldı.içimde hırs var evet geri gelsin ve ben ona adam gibi biri benim hayatıma girebilir senin gibi kalitesiz bir insan değil demek istiyorum ama bir yandan korkuyorum hala onu sevdiğim için ya dönerde inanırsam ona diye.hayatta kalbi olanlar genelde eziliyor. mantığını çalıştır. kendini kaybetme. bu arada içinde bir hırs olduğunu düşünüyorum. şuan nasıl beni bırakabildi diye düşünüyorsun bence. o seni bırakmadı kaybetti. kendine hayatına öyle şeyler katki, önünden geçip gittiği yere dışarıdan baksın. sen kendin için birşeyler yap bundan sonra.
erkeklerin olgun olanı çok nadir galiba malesef benim karşımada çıktı.hayatın gerçekleri ile yüzleşince beni çok arayacak galibabir de anlayamadığım birşey var ; 22 yaş erkeklerde bir dönüm noktası mı boşluk zamanı mı anlamadım. 22 ye basan kendinden geçiyor. hayatı sorguluyor, ne yaptığını bilmiyor ilginç doğrusu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?