- Konu Sahibi mavisiyah55
-
sana yardimci olamiycam belki cunku ayni durumdayiz. ben de beni sallaman ve sacma sebeplerle iliskimizi bitiren bi AhMAK icin cook uzuluyorum. en azindan yalniz olmadigini bil canim. Allah yardimcimiz olsn. benim arkadaslarim ve annemler de yakistrmazdi onu bana, canini yakmak icin soyledm ben de surati bi dusmustu falan bana saydiriyodu o anda bi anda susmustu:) bunu dusunerek benden nefret ediyo da olabilir ama ben sonra bitmesine ragmen ozr diledm cunku kul hakki yaptgmi dusundum. canini acitmak icin yaptm dedim ayni senin gibi:S ayrilma sebebiniz neydi kisaca yazar misin merak ettim? kimin bitrdigi onemli degil gerci ama nasil bitti..
çok güzel şeyler yazmışsın insana bir güven veriyor mantık olarak bitmiş durumda gözümde ama ah şu kalp varya insanı hep yanıltan kontrol altına alınması zor olan işte beni bitirende çok duygusal olmam.kalbime söz geçirme zamanı inşallah..kızlar ben böyle durumları merdivene benzetiyorum. merdivenler genelde heybetli ve çekici olanlar büyük basamaktan küçük basamağa çıkar.
hayatta yaşadığımız ilişkilerde böyle ilk basamak en büyüğü yani hayatta yüzümüze vurulacak herşeyi gördüğümüz yer. eğer oradaki engelleri kendimizi güçlendirerek geçersek 2. basamağa gideriz. yani daha küçük olanına ama bu küçük olanda başka sorunlarda vardır. her basamakta farklı engellerle karşılaşırız. en baştakine geldiğimizde ise artık çok güçlüyüzdür. orada durmayı haketmişizdir. orada yanımıza gelecek insanda artık birşeyleri aşmış ve değeri olan biridir. niye alttakilerle hayatınızı geçiresiniz ki? değer mi yukarıda daha iyilerini kazanmak varken?
üst basamaklar az kişinin durabileceği yerlerdir. çünkü dardır. insanı yontmuştur. hakedeni çıkarmıştır.
hayatta hep üst basamakta olmak dileğiyle.......
çünkü eski erkek arkadaşım bana o kız benimle tanışmak istedi konuşmak istedi dedi bende çok sinir oldum hakim olamadım kendime mesaj ettım o zaman haberi yokmuş yeni bittiğinden falan o yüzden ben olmayacam dedi.ama sonra tekrar devam ettiler.eski erkek arkadaşım o kızla ilişkisi var yaptığı gün pişmanım deyip arayınca tekrar mesaj attım yeni tanıdığın biri hakkında bir şey bilmeden sırf arkadaşın tanıştırdı diye çıkmaya başlıyosun ne erkek meraklısı bir kızmışsın.hani olmayacaktın bundan sonra sözünde bile durmadın dedim.birde seninle çıktığı halde bana pişmanım diye geldi birbirinizi tam bulmuşsunuz falan yazdım.ne olursa olsun mesaj atmamam gerekiyordu biliyorum ama çok sinirlendim.resmen aptal gibi hissetim kendimi çünkü.ama benim sözlerim etkili olmadı araları bile bozulmadı.4 gün sonra sevgililer gününde konuşmaları öyle gösteriyordu.of düşününce ben kimlerle karşı karşı karşıyayım diyorum.Diğer kıza niye esip gürlediniz onu anlayamadım ben.
İlişkiniz bittiyse bitti, eski erkek arkadaşınız o kızla bir birlikteliğe başlamış, o kızın bir suçu yok ve sizin ona mesaj yazıp rahatsız etme hakkınızda yok.
İlk başta tamam ben olmayacağım falan demiş kız da, sanki aranıza girmiş gibi o da garip bir davranış.
Ben bitirsemde sevgilimle eski kız arkadaşının bu saçma iletişimi devam ediyor diye bitirirdim sanırım.
Eski erkek arkadaş zaten dengesiz, bir orda bir burda debelenip gidiyor aklınca.
Unutmak içinse, onunla derse girdiğiniz sınıfı, gezdiğiniz yerleri düşünüp ağlamak yerine olumsuz davranışlarını aklınıza getirmeniz daha yerinde olur bence. Birde facebook hesabını takip etmekten vazgeçmeniz sizin açınızdan daha iyi.
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşamıştım
çok sevdim öyle böyle değil hemde canımı bile verirdim
o derece gözüm kararmıştı ama nedensiz sekilde ayrıldık ardından
inanılmaz depresyon dönemine girdim bu arada tıpta 2. senemdi hayatım maffolmaya başlamıştı
5. sınıfa kadar kendi içime kapanmıştı sonra yabancı bir sevgilim oldu
ailem ne der diye düşünürken benden çok ailem sevdi çünkü eski sevgilimn bende
oluşturdugu acıyı gördükleri için tekrar hayata döndüren sevgilime teşekkür ettiler
hala birlikteyiz ve düşünüyorumda
beni maffeden eriten bir adam için senelerimi maffetmiştim gerçekten hayat bitti dediğin yerden tekrar başlıyor
anlamıyorsun bile
kızlar ben böyle durumları merdivene benzetiyorum. merdivenler genelde heybetli ve çekici olanlar büyük basamaktan küçük basamağa çıkar.
hayatta yaşadığımız ilişkilerde böyle ilk basamak en büyüğü yani hayatta yüzümüze vurulacak herşeyi gördüğümüz yer. eğer oradaki engelleri kendimizi güçlendirerek geçersek 2. basamağa gideriz. yani daha küçük olanına ama bu küçük olanda başka sorunlarda vardır. her basamakta farklı engellerle karşılaşırız. en baştakine geldiğimizde ise artık çok güçlüyüzdür. orada durmayı haketmişizdir. orada yanımıza gelecek insanda artık birşeyleri aşmış ve değeri olan biridir. niye alttakilerle hayatınızı geçiresiniz ki? değer mi yukarıda daha iyilerini kazanmak varken?
üst basamaklar az kişinin durabileceği yerlerdir. çünkü dardır. insanı yontmuştur. hakedeni çıkarmıştır.
hayatta hep üst basamakta olmak dileğiyle.......
amin canım zaten hemen unutmak mümkün değil sakın kendinide zorlama derler ya herşeyin vakti zamanı var diye kesinlikle doğru
durmadan düşnüüyorsun hiçbirşeye konsantre olamıyorsun gezdiğiniz yerden geçince için acıyor duygusal müzik duyunca onu düşünüyorsun
bunlar hep olan şey
ben tamam ya bundan sonra o olmucaksa kimse olmasın zatende olmaz diyordum 3 senem bu şekilde geçmişti
ama hiç ummadığın zamanda karşına öyle biri çıkar ki herşeyi unutursun tamam bundan sonra başlıyor hayat dersin
Kendini uunutmaya zorlama kendine acı çektirme aşık olunca o mutlulugu nasıl yaşıyorsa ayrılıgın acısını oyle yaşaman gerekiyor
Sen sevgine sahip çıkmışsın ama o maalesef sınıfta kalmış..unutamaman normal çünkü gerçekten sevmişsin ve bir şeyler yaşamışsınız..Belli bir süre birlikte olmanız,geçen günlerin anısı sürekli gözünün önünden geçmesi bunlarda unutamamanın cabası..inşaALLAH tez vakitte hakkında hayırlısı neyse o olsun.Sen sıkma canını sevgisine sahip çıkamayanların hali kötü. Ne kadar sanal ortam her şeyi etkiler duruma gelmiş..bakıyorum bende dahil her şeyde bir sanallık etkisi var. Rabbim yardımcımız olsun.. (
inşallah canım hayırlısı olur.canımı sıkmamak elde değil ki ister istemez can kırıkları cam kırıkları gibi değil akla geldikçe batıyor işte..
öyle yada böyle zamanı tüketiyorum.herkes gerçekten sevemiyor birde onu anladım
vay be cok guzel yazmissin canim ben hic bu acidan bakmamistim
canim bende eski sevgilimle boyle kotu seyler yasadim o cocuga daha dank etmiyo edicek su an seni unutmak icin bile o kizla olabilir geri dondugu gun iliski yapmis ya facete bence gurur yapmis olabilir bunlar sacma sapan seylere gurur yapiyo ben anlayamiyorum ya. kendini kanitlama cabasinda bence su an o kizi sevdiginden degil uzun bi iliskiniz varmis en azindan aliskanlik vardir kesinlikle ozlemesi lazim arada ozleyip yoklamis seni ama sen yalvarmadigin icin soyledigine gore yakisikli da degilmis kendini senden kucuk gordugunde boyle sacmaliyolar iste normal.
Sen sakin ayni hataya dusme civi civiyi soker diyolar yanlis. sokmuyo ben denedim gelen gideni aratiyo daha cok ozluyosun bidaha kimseyi onun gibi sevmiyecegini dusunuyosun su an sadece yaralarini sarmaya calis benim 5 ayimi aldi 5 ay hem nefret edip hem sevdim su an hala seviyorum ama cok gucluyum onsuz yasayabiliyorum ozlemiyomuyum ozluyorum ama ben tekrar asik olana kadar onun izini silmem imkansiz.
Ask acisi cok kotu bisey ya.. bazen dusunuyorum diyorum ki ac evsiz yurtsuz hasta olan insanlarin acisina bak bide benim agladigim seye bak diyorum ama ask iste... hepimiz cekiyoruz acisini
( Herkes gerçekten sevmiyor..Hayatına bir sürü insan girer ve çıkar! Binlercesi! Girebilsinler diye kapıyı açık tutman gereklidir! Ama bu aynı zamanda gitmelerine izin vermek de demektir! Gerçek seven işte o zaman belli olur,kapı açıkken bile gitmez daimi bekler seni..ama sevmeyen kapı aralandığı anda başka denizlere yelken açar..
merhaba nasılsın canım ?
teşekkür ederim hiç iyi hissetmiyorum kendimi helede bu gün
teşekkür ederim hiç iyi hissetmiyorum kendimi helede bu gün
öyle deme ya ,,, kendınle barısık ol bıraz yanlızlıktan boyle hıssedıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?