unutamıyorum bir türlü

Diğer kıza niye esip gürlediniz onu anlayamadım ben.
İlişkiniz bittiyse bitti, eski erkek arkadaşınız o kızla bir birlikteliğe başlamış, o kızın bir suçu yok ve sizin ona mesaj yazıp rahatsız etme hakkınızda yok.
İlk başta tamam ben olmayacağım falan demiş kız da, sanki aranıza girmiş gibi o da garip bir davranış.
Ben bitirsemde sevgilimle eski kız arkadaşının bu saçma iletişimi devam ediyor diye bitirirdim sanırım.
Eski erkek arkadaş zaten dengesiz, bir orda bir burda debelenip gidiyor aklınca.

Unutmak içinse, onunla derse girdiğiniz sınıfı, gezdiğiniz yerleri düşünüp ağlamak yerine olumsuz davranışlarını aklınıza getirmeniz daha yerinde olur bence. Birde facebook hesabını takip etmekten vazgeçmeniz sizin açınızdan daha iyi.

ben canını yakmak için söylemedim ama canım hemen kız derdine düştü diye öyle söyledim.ona hakkını helal et dedim bende kalbini kırmak istemedim gerçekten de.
bitirme sebebimiz o kadar saçma ki ayrı şehirlerdeyiz biz görüşmemiz problem oluyor.tercih döneminde aramız yoktu bana yardımcı olmadı bende gittim kafama göre tercih yaptım 1 saat uzakta olmak yerine 6 saat uzak bir yer geldi.bana suç buldu hep senin yüzünden görüşemiyoruz diye.polis olduğu için izinleri olmuyor yanıma gelip gitmesi sorun oluyordu.bende gidemiyordum tabi.sürekli görüşsek böyle olmazdı falan filan.çok kavga ettik en sonunda ben gitmeye karar verdim böyle olmayacak bu iş.neyse izin günü arıyorum arıyorum açmıyor meşgule atıyor.en sonunda açtı niye açmıyosun önemli bir şey söyleyecektim dedim arkadaşlarla dışarıdayım müsait değilim çabuk söyle dedi yanına gelecektim pazar günü dedim izinler kapalı pazar günü dedi kapatıyorum dedi kapattı neye uğradığımı şaşırdım.senin derdin görüşmemek falan değilmiş benimle düzgünce konuşup başka gün gel diyebilirdin bitti artık dedim.bir daha dön demem dedi.öylece bitti.sonra aradan bir hafta geçti yalvar yakar arıyor beni.neyse bir şekilde affettirdi o zaman sonra 20 gün mü sürdü bilmiyorum artık bana karşı ilgisizlik 2 gün boyunca aramamalar falan facede buna beni aramıyosun ama internete gayet zaman buluyosun bir sürü şey saydım.yeter artık bu ne ya dedi beni boğuyosun sıkıyosun bitti dedi beni terketti ama yine bir şekilde pişman oldu sürekli arıyordu affetmedim aramayınca ne oluyo niye aramıyo bir bakayım dedim ve yeni birini bulduğunu öğrendim sonrasıda yazdığım gibi işte...

çok güzel şeyler yazmışsın insana bir güven veriyor mantık olarak bitmiş durumda gözümde ama ah şu kalp varya insanı hep yanıltan kontrol altına alınması zor olan işte beni bitirende çok duygusal olmam.kalbime söz geçirme zamanı inşallah..

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşamıştım
çok sevdim öyle böyle değil hemde canımı bile verirdim
o derece gözüm kararmıştı ama nedensiz sekilde ayrıldık ardından
inanılmaz depresyon dönemine girdim bu arada tıpta 2. senemdi hayatım maffolmaya başlamıştı
5. sınıfa kadar kendi içime kapanmıştı sonra yabancı bir sevgilim oldu
ailem ne der diye düşünürken benden çok ailem sevdi çünkü eski sevgilimn bende
oluşturdugu acıyı gördükleri için tekrar hayata döndüren sevgilime teşekkür ettiler
hala birlikteyiz ve düşünüyorumda
beni maffeden eriten bir adam için senelerimi maffetmiştim gerçekten hayat bitti dediğin yerden tekrar başlıyor
anlamıyorsun bile

çünkü eski erkek arkadaşım bana o kız benimle tanışmak istedi konuşmak istedi dedi bende çok sinir oldum hakim olamadım kendime mesaj ettım o zaman haberi yokmuş yeni bittiğinden falan o yüzden ben olmayacam dedi.ama sonra tekrar devam ettiler.eski erkek arkadaşım o kızla ilişkisi var yaptığı gün pişmanım deyip arayınca tekrar mesaj attım yeni tanıdığın biri hakkında bir şey bilmeden sırf arkadaşın tanıştırdı diye çıkmaya başlıyosun ne erkek meraklısı bir kızmışsın.hani olmayacaktın bundan sonra sözünde bile durmadın dedim.birde seninle çıktığı halde bana pişmanım diye geldi birbirinizi tam bulmuşsunuz falan yazdım.ne olursa olsun mesaj atmamam gerekiyordu biliyorum ama çok sinirlendim.resmen aptal gibi hissetim kendimi çünkü.ama benim sözlerim etkili olmadı araları bile bozulmadı.4 gün sonra sevgililer gününde konuşmaları öyle gösteriyordu.of düşününce ben kimlerle karşı karşı karşıyayım diyorum.
uzun süredir içime kapandım kimseyle konuşmuyorum anlatmıyorum sadece yakın arkadaşlarımla dertleşiyorum onlarda bir yerden sonra sıkılıyor.tek başıma kalmış gibi hissediyorum kendimi. yalnız kaldıkça onu düşünüyorum o yüzden galiba unutmamın zorlaşması. burada bir nebze dertleşir yeni fikirler alırım diye paylaştım sizlerle.

hep derler yazların kalıcı olmadığı gibi kışlarda kalıcı değildir diye ama insan yinede kendi kendini üzerek mahvediyor.zamanla o güzel zamanların geleceğini biliyorum ama şu an bilinçaltı galiba sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor.senin adına sevindim mutluluğun daim olsun.

amin canım zaten hemen unutmak mümkün değil sakın kendinide zorlama derler ya herşeyin vakti zamanı var diye kesinlikle doğru
durmadan düşnüüyorsun hiçbirşeye konsantre olamıyorsun gezdiğiniz yerden geçince için acıyor duygusal müzik duyunca onu düşünüyorsun
bunlar hep olan şey
ben tamam ya bundan sonra o olmucaksa kimse olmasın zatende olmaz diyordum 3 senem bu şekilde geçmişti
ama hiç ummadığın zamanda karşına öyle biri çıkar ki herşeyi unutursun tamam bundan sonra başlıyor hayat dersin
Kendini uunutmaya zorlama kendine acı çektirme aşık olunca o mutlulugu nasıl yaşıyorsa ayrılıgın acısını oyle yaşaman gerekiyor

Sen sevgine sahip çıkmışsın ama o maalesef sınıfta kalmış.. unutamaman normal çünkü gerçekten sevmişsin ve bir şeyler yaşamışsınız..Belli bir süre birlikte olmanız,geçen günlerin anısı sürekli gözünün önünden geçmesi bunlarda unutamamanın cabası..inşaALLAH tez vakitte hakkında hayırlısı neyse o olsun.Sen sıkma canını sevgisine sahip çıkamayanların hali kötü. Ne kadar sanal ortam her şeyi etkiler duruma gelmiş..bakıyorum bende dahil her şeyde bir sanallık etkisi var. Rabbim yardımcımız olsun..(

vay be cok guzel yazmissin canim ben hic bu acidan bakmamistim
canim bende eski sevgilimle boyle kotu seyler yasadim o cocuga daha dank etmiyo edicek su an seni unutmak icin bile o kizla olabilir geri dondugu gun iliski yapmis ya facete bence gurur yapmis olabilir bunlar sacma sapan seylere gurur yapiyo ben anlayamiyorum ya. kendini kanitlama cabasinda bence su an o kizi sevdiginden degil uzun bi iliskiniz varmis en azindan aliskanlik vardir kesinlikle ozlemesi lazim arada ozleyip yoklamis seni ama sen yalvarmadigin icin soyledigine gore yakisikli da degilmis kendini senden kucuk gordugunde boyle sacmaliyolar iste normal.
Sen sakin ayni hataya dusme civi civiyi soker diyolar yanlis. sokmuyo ben denedim gelen gideni aratiyo daha cok ozluyosun bidaha kimseyi onun gibi sevmiyecegini dusunuyosun su an sadece yaralarini sarmaya calis benim 5 ayimi aldi 5 ay hem nefret edip hem sevdim su an hala seviyorum ama cok gucluyum onsuz yasayabiliyorum ozlemiyomuyum ozluyorum ama ben tekrar asik olana kadar onun izini silmem imkansiz.
Ask acisi cok kotu bisey ya.. bazen dusunuyorum diyorum ki ac evsiz yurtsuz hasta olan insanlarin acisina bak bide benim agladigim seye bak diyorum ama ask iste... hepimiz cekiyoruz acisini

Son düzenleme:

kendimi unutmaya zorladığımda hiç iyi şeyler olmuyor zaten bir kez kendimi o kadar tuttum ki ağlamayacam üzülmeyecem derste bayılmışım gözlerimi hastanede açtım.ondan sonra içimden ağlamak mı geliyor ağladım üzüldüm.ama böyle yaparakta birşey olmuyor. zamanla inşallah herşey düzelir...

inşallah canım hayırlısı olur.canımı sıkmamak elde değil ki ister istemez can kırıkları cam kırıkları gibi değil akla geldikçe batıyor işte..
öyle yada böyle zamanı tüketiyorum.herkes gerçekten sevemiyor birde onu anladım

( Herkes gerçekten sevmiyor..Hayatına bir sürü insan girer ve çıkar! Binlercesi! Girebilsinler diye kapıyı açık tutman gereklidir! Ama bu aynı zamanda gitmelerine izin vermek de demektir! Gerçek seven işte o zaman belli olur,kapı açıkken bile gitmez daimi bekler seni..ama sevmeyen kapı aralandığı anda başka denizlere yelken açar..

gurur yapacağını pek sanmıyorum ama beni sevmemiş orası kesin.o kıza gerçekten bağlanmış sırf onun için hayatında ki herşeyi değiştiriyor dün bir konuyu söylemek için aradım ama numarasını değiştirmiş.beni gerçekten bir kalemde silip attı.kızlarda genelde çivi çiviyi sökmüyor galiba erkeklerde gayet işe yarıyor.yeni birini bulunca aklının bir köşesinden bile geçmiyor eskiler.
ben zaten yeni birini düşünmüyorum onun yerine kimseleri koyamıyorum
gerçekten sevmek öyle basit değil ki daha öncesinde platonik sevdiğim biri vardı onu bile 6-7 ayda unutmuştum hayatıma giren birini unutmak beni nekadar zorlayacak bilmiyorum

oda öyle beni hiç sevmemiş ilk fırsatta başka denizlere yelken açtı
başka biri için daha uzun yıllarım var önce kalbimden silip atmam unutmam lazım artık onu hatırlamadığımı unuttuğu farkettiğim zaman başkalarına şans da doğar zaten...

canim ya kiyamam ben 4 ay once fln senin gibiydim su an seni cok iyi anliyorum surekli aglayasin gelir surekli aklinda o vardir hep mutsuz hissedersin bitek ona sarilmak istersin hic yasanmamis olsaydi hatta keske ben soyle soyle yapmasaydim da o da gitmeseydi diye kendini bile suclayabilirsin ama herseyde vardir bir hayir cok ciddiyiim bak bunu atlattiktan sonra ki yaz da yakin yazin gez toz eglen yaza kadar da kendi ustune dus kendini simart biraz spora basla ne biliyim biraz tarzini degistir arkadaslarinla gez eve geldiginde yine aklinda o olacak ama aynaya her baktiginda ben elimden geleni yaptim o beni haketmiyormus bunun icin kendimi hirpalamiycam degmez de gec.
hersey senin elinde benim eski sevgilim geri dondu yazin dondugunde icim yana yana hayir dedim cocuga cunku affedemezdim artik su an bu iliskiyi atlatabildiysem daha gucluysem ve kendime daha cok guveniyorsam bunun tek nedeni benim bu ayriliga bakis acimdi.
Hicbirsey bitmedi... yeniden basliyorsun yukarida bir arkadasamiz demis ya merdiven gibi dusunuyorum diye aynen oyle bunlar bizim deneyimlerimiz ilerde basimiza geldigi zaman daha guclu yapan seyler bunlar bizi.

Unutucam seni de icinden ve unut. unuttugunu da belli etmenin en guzel yolu gez toz arkadaslarinla eglen mutlu ol illaki birisini sokmak zorunda degilsin hayatina onu unuttugunu gostermen icin. yapabilirsin ben yaptim sende yaparsin.

Sen degerlisin kimsenin seni boyle uzmesine izin verme cok genciz hayat cok guzel ve ondna ibaret degil. seni kaybetti su an farkinda degil ama farkina varicak yeni biseyler yasamanin heyecaniyla farkinda degil ama varacak bak adriana soylemisti dersin

teşekkür ederim hiç iyi hissetmiyorum kendimi helede bu gün

canim bugun pazar tak bi arkadasini kolunaa ondan bahsetmeyiiin guzel seylerden bahsediiin gulmeye calis zorla kendini bakk gercekten gulumsemeye baslayacaksin bunlari yasayip yeni atlatan biri olarak soyluyorum at kendini evden disariii bugun senin gunun olsun hadi

öyle deme ya ,,, kendınle barısık ol bıraz yanlızlıktan boyle hıssedıyorsun

evet kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki ne kadr zormuş.zaman zaman çok büyük boşluğa düşüyorum o kadar daralıyorum ki kalbime bir ağrı saplanıyor işte o günlerden biri bu günde.kendimle uzun zamandır barışık olamıyorum.kimse beni anlamıyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…