Unutamıyorum. Bu kıskançlık bambaşka

Sosyal medya nın getirdiği bir sorun bu. Yani sürekli hayatında tutuyorsun, böyle nasıl unutacaksın. Sigarayı bırakır gibi aynı taktik kullanılmalı. Çünkü bu aşk değil; takıntı, bağımlılık. 1 hafta tum sosyal medya hesaplarini kapat ama kapatmadan once heryerden engelle, mesajlari sil, numarayi sil, tüm izleri sil. Bu cok önemli tüm izler anılar silinmeli. Yani her sabah kahve ile sigara içiyorsak, sabah kahvesini erteleriz yerine başka şey koyarız ya, aynen öyle. Kendimizi tedavi etmeyi bilmeliyiz bazen.
O arada yeni birşey bul. Yani bir çevre olabilir. Bi kursa yazılmak, farklı bir yerde takılmak, farklı bir hobi edinmek... gibi.
1 hafta sonra değişimi görürsün zaten ama hala merak hissediyorsan, bir süre daha sosyal medya hiç(!) kullanma.
Eyyorlamam bu kadar.

Canım seni çok iyi anlıyorum cunki bende öyleydim bi dönem, kendinden şüphe etme adam güven vermemiş, ama ayrıldıktan sonra tekrar neden evlensin ki, sürekli kadını kontrol etmem takıntı, inan bana bende öyleydim geceler boyu içinde bi ağrı geçmezdi yemek desen hic yok sürekli üzüntü, ama geçti ve kendi değerimi anladım, kendimi çok seviyorum ,hiç kimse benden değerli değil.. sen kendi degerini bilirsen o da bunun farkına varır

Sizden önce olmuş bir şey için bu hisleriniz normal değil. Yani o olmasaydı biz evlenirdik cümlesi biraz saçma değil mi sizce de?
Geçmiş geleceğinizi bu kadar etkiliyorsa hiç sevgilisi olmamış birini bulmaya çalışın madem. Belki hiç evlenmemiş ama unutamadığı biri fln da çıkabilir bu mantıkla.
Ki eski eşi engel olmamış. Eski sevgiliniz engel olmuş. Unutamayan, anıları saklayan o. Yani bir duygusu bitmeden yeni bir şeylere koşmuş belki de. Hatalı olan o.
Diğer ilişki neden bitti bilmiyoruz, belki size farklı anlattı. Belki aldattı, belki şiddet oldu belki de ailevi sorunları oldu ailesi hatalıydı direkt. Yani takıntı yapmanız saçma.

Aklıma şu şarkıyı getirdiniz:

“Unutmak kolay mı deme
Unutursun Mihribanım
Oğlun kızın olsun hele
Unutursun Mihribanım

Hayat böyle bu gemide
Eskiler yiter yenide
Beni değil kendini de
Unutursun Mihribanım

Yıllar sineme yaslanır
Hatıraların paslanır
Bu deli gönül uslanır
Unutursun Mihribanım

Zaman erir kelep kelep
Meyve dalda durmuyor hep
Unutturur bir çok sebep
Unutursun Mihribanım

Gün geçer azalır sevgi
Değişir herşeyin rengi
Bugün değil, yarın belki
Unutursun Mihribanım

Süt emerdin gündüz gece
Unuttun ya büyüyünce
Bu işte tıpkı öylece
Unutursun Mihribanım”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…