- 11 Ağustos 2017
- 207
- 150
- 23
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Dün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...
Bende cocuk sandim bian devamini okuyunca anladimKaç yaşındaydı Kadın? Bir an çocuk falan sandım sonra devamını okuyunca anladım. Allah kahretsin gerçekten. Medeni bir şekilde yaşayı bir türlü öğrenemedi bazı pislik yaratıklar. Güvenliğe şikayet etseydiniz keşke
O kadar kötü bir dönemdeyiz ki hep en kötüsünü düşünüyoruz. Allahım sen koruBende cocuk sandim bian devamini okuyunca anladim
Açık saçık cümleside çok nahoş olmuş,mezardaki sorgumda kimseyi bağlamaz..
Konuya gelirsekte böyle pislikler eşerini eve kapatır, dışarda başka kadınları süzer.
istisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.Dün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...
Zihniyet iste ... konunun icinden neyi cekmis almisss
Ama görüntüler elinde değilmi?
Midemi bulandırdın ayy kusucamistisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
Acik sacik giyinmek ve mezardaki sorgu kismimda haksizsiniz. O adamdan tek farkiniz takip etmiyor olusunuz ve kameraya cekmiyor olusunuz. Bunlari yapanlar da “o kadar acik sacik giyinmeseydi,nasil olsa mezarda hesabi sorulacak bari ben de burada yararlanayim” diyorlar.
Baksin diye giymiyorlaristisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
Yapmayın lütfen bakmak, rahatsız etmek isteyen erkek için kadının kapalı açık olması farketmiyor. Ben tesettürlüyüm ama zamanında talihsiz bir olay yaşamışlığım var. Erkekler gözlerine de başka yerlerine de sahip çıkabilecek irade de yaratılmışlar, bunu kadının giydiğine nasıl bağlarız.istisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?