Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Dışarda mağdur olmuş Bi kadın çocuk varsa tabiki yardım etmeli fakirlere muhtaçlara el uzatılmalı kışın üzerinde mont ayağında ayakkabı olmayanları konuşalım bizene mini etekliden körmü giyinmesin dikkat etsin edep adap ahlak bilsin tüm sapıkların canı cehenneme onları teşvik edenler zaten açık seçik giyinerek teşvik ediyor.

Bu işin açığı kapalısı yok hanfendi tabiki istediğini giymekte özgürsün şimdi kapalı dediklerimiz neler yapıyor peçenin altından bazıları hariç... Dikkat etmeli ortam çok kötü

Bu konu kapanır..
Konuyu dine bağlamak gibi olmasın da tesettür ayeti kadından önce erkeğe inmiştir. Gözlerini ört anlamında..

Açıp okuyun bakalım. Erkeklere öyle sonsuz özgürlük falan yok yani. Kimse dini buna alet etmesin..

Yani önce herkes kendi evinin önünü süpürecek. Anlayamacaklar için açıklaması; sen önce kendi aklına ve beynine sahip olacaksın. Kimse kimsenin görünüşünden mesul değildir..
Bana gelip de biri "ama açık giyinmişti" derse "sen de bakmasaydın" derim. Dedim de..

Fiziği güzel bir kadın görürsem benim de dikkatimi çeker ama bu kimseye taciz etme veya kınama hakkı vermez.

Yahu siz şaka mısınız? Bizene diyerek haddiniz olmayan herşeye yorum yapıyorsunuz?! Kurab kursunda tecavüze uğrayan erkek çocuklarda mı teşvik etti yani? Tecavüze uğrayan bebekler, çocuklar, hayvanlarda mı teşvil etti?! Sizin acilen toplumdan dezenfekte edilmeniz lazım. Bu mesajınız resmen kanunen suç.

Yazdığımı çarpıtma ne kadar suçlu sapık varsa Allah belasını versin ben diyorum ki oranı buranı dışarda göstermesin sapıklara davetiye göstermesin kimse anladın mıııı

Ben kapalı bir kadın olmama rağmen, kadınların ne giyeceğine kendileri karar versin düşünceisndeyim. Dolayısı ile açık saçık ve mezardaki sorgu kısmını bağlamanızı hiç beğenmedim.
Bence kadının öyle giyinmesi değil asıl konu. Bu tip erkekler benide süzüyor, başı açığığı da, dediğiniz gibi giyineni de. Bu iş nasıl özülür bilmiyorum.

Bu işin açığı kapalısı yok hanfendi tabiki istediğini giymekte özgürsün şimdi kapalı dediklerimiz neler yapıyor peçenin altından bazıları hariç... Dikkat etmeli ortam çok kötü

Okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz?
Ben açık - kapalı derken kıyafetlerin açık kapalılığından bahsetmiştim.
Başını örtmeyi tercih etmiş hemcinslerime 'başörtülü' demeyi tercih ederim çünkü kapalı-açık gibi kutuplaştırmaya dayalı terimleri tercih etmiyorum.

Dikkat edilmesi gereken kadınlar ve kıyafetleri değil...
Dikkat edilmesi gereken tek şey eğitim. Erkek çocuklarınızı kadınların vücudu üzerinde sonsuz bir hakkı varmış gibi eğitmeyi bırakacaksınız. Saygıyı, sınırları öğreteceksiniz. Tek çözüm bu.

Siz bugün yazdıklarınızla ben ve benim gibi şeyler yaşamış birçok kadını kırdınız.
Umarım rahat uyuyabilirsiniz bu gece.

Ben mi dar kafalıyım kendini bilmez insanlar şu kelimeleri kullanmasın ya komik oluyorsunuz senin yazdığın cümlediki alt metin gayet açık kendini savunmaya çalışmaktansa neden insanlar tepki gösteriyor neremi düzeltmem gerek diye düşünmen gerek.
Ayrıca ‘belki insanlara göstermek istiyor sanane’ cümlesinde saldırılacak hiçbir şey yok gayet herkes istediği gibi giyinir bu seni alakadar etmez böyle yapamadığın şeyler için kudurma.

Baksin diye giymiyorlar
Tesetturluleri de taciz edenler var
vallah ben teseturluyum yanimdad o kadr acik bir arkadsim vardi isten cikiyordum ve ben ora gene hamileydim izne cikacakti 8 aylik karnim burnumda karsidan bir ayi eliylr bacamaga dokunmaz. adama arkadasla saydirdik adam guluyordu yanimda ki kiz orda genclere soyledi kimse orali olmadi dedim boswer evimize gidelim allah belasini versin pislik dedim ama bir yandanda cok itaniyordum agliyordum arkadas nisanlisi cagirdi. abartisiz 10 dk icinde yaninda bir araba dolusu adamla geldi hepsinin elinde sopa zincir silah var korktum tabi hepsi abla sen korkma boylelerini polis te insanlarda kolar birak cezasini biz verrlim ama biri icinden orda ki erkeleee bagirip yuzlerine tukurdu ulan bu kadin sizin ananiz. baciniz kariniz olabilrdi adam. 100 mt ilerde karanlilta elinde telle oturutordu adami bir dovduler allahim 10 dk da admdan 3 kilo kan akti adam komalik olmustu al basina belayi eve geldim esime anlatsam. anlatamadim korktum. oyle kapanip gitti. yani tacizin acik giyumiylr. hamileyle alkasi yok sapik sapiktr ve basima boyle bir igrenc olay daha once gelmmisti bekarken sacim basim acikti oysa simdi sorarim size adam. karnim burnumda cilve mi yaptim. basim kapali yurumeye takatim yok ve yanimda gayet guzel makyajli dekolteli bir is arkadasim var alin size ornek olsun

saldırıya geçen de sensin kuduranda tabi ki banane dedikce kuduruyor kudurdukça saldırıyorsun yürrü başka kapıya

ne alaka ya ? bn onu asla savunmam oyle kisileri Allah kahretsin! nerden nereye getirdiniz konuyu pes!

Bence siz ilk söylediğiniz cümlelerin neyi meşrulaştırdığını, devamında nelere gebe olduğunu bilmeden yazdınız.
Bunu düşünen ne ilk ne de son insansınız. Biz gibi geri kalmış toplumlar hala siz gibilerle savaşıyor.

Yani size göre mini etek giydiği için minibüste tecavüze uğrayıp öldürülen Özgecan mı bir erkeğin etkilenebileceğini öngöremediği için suçluydu? Yoksa onu sırf mini etek giydiği için yollu sanan pislik mi suçluydu?
Ki yollu sandığı arkadaşına attığı mesajda bellidir. Artık yollu ne demekse tcavüz etmek serbestmiş gibi..

Şort giydiği için bir erkekten dayak yiyen hemşire suçlu muydu?

Evine teknik servisçi diye gelen pislik tarafından tecavüze uğrayıp öldürülen tesettürlü kızcağız suçlu muydu?

Bakın sizin ilk yazdığınız şeyler bu yazdığım olaylarda erkeğe hep sonsuz özgürlük verir.
Taciz veya tecavüz hiç farketmez.

Bence bir konuda çelişkiye düşüyorsanız o konuda önce net bilgi sahibi olun.
Kadın hakları savunucuları boşuna uğraşmıyor. Sizin haklarınızı da kolluyorlar..

saldırıya geçen de sensin kuduranda tabi ki banane dedikce kuduruyor kudurdukça saldırıyorsun yürrü başka kapıya
Cevap veremeyince ben eğitim seviyenizi merak ettim şimdi o kadın programlarını kapatın ve biraz cümle kurmayı öğrenin.
Edit: büyük ihtimal ne yazdığımı bile anlamadın. Ahahahahahhahaahah çok seviyorum sizin gibileri

Kiyafetimizle otekilestiriliyoruz ve bunu kadinlar olarak birbirimize yapiyoruz. Oyle giyinmeseymis,o saatte orada ne isi varmis tarzinda dusunerek sapiklari koruyoruz. Egitimsizlikten. Toplumda ozgurluk var oldugu icin istedigimiz sekilde giyinebiliyoruz. Tesetturlu tesetturu ozgurluk sayesinde kullanabiliyorsa tesettursuz insan da istedigi gibi tesettursuz olabilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…