- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Saçma derken ?Adamı bence orada vurmalı boşuna yaşıyor şerefsiz. Bazı kadınlarda gerçekten saçma sapan giyiniyor ben o kadarını normal karşılamıyorum.
Bir sonraki cümleniz ne olacak? “Tecavüze uğramayı hakediyorlar” mı? Bir kadın olarak tacizi meşrulaştırmanız gerçekten mide bulandırıcı.ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
kimsenin böyle bir şeye uğramasını istemem asla! bunu oyle yapti da şöyle yaptıda basina geldi de demem ayni seyler tesetturlu birinin basinada gelebilir tabi bakmasini savunmuyorum zaten. benim kendi düşüncem bakılmasını istemiyorsam ona göre giyinirim herkesin düşüncesi farklıdır.Yapmayın lütfen bakmak, rahatsız etmek isteyen erkek için kadının kapalı açık olması farketmiyor. Ben tesettürlüyüm ama zamanında talihsiz bir olay yaşamışlığım var. Erkekler gözlerine de başka yerlerine de sahip çıkabilecek irade de yaratılmışlar, bunu kadının giydiğine nasıl bağlarız.
Kadın açık giydiği zaman bakılmak için giyiyor zaten demek aynı kadın tacize , tecavüze uğradığında hakediyordu zaten mantığıyla aynı, nasıl böyle düşünebiliriz.
ne alaka ya ? bn onu asla savunmam oyle kisileri Allah kahretsin! nerden nereye getirdiniz konuyu pes!Bir sonraki cümleniz ne olacak? “Tecavüze uğramayı hakediyorlar” mı? Bir kadın olarak tacizi meşrulaştırmanız gerçekten mide bulandırıcı.
sen kendi zihniyetine bak sen kendin yazmışsın "belki insanlara göstermek istiyor sanane" tabi ki banane istedigi yerini göstersin ayrıca foto cektigini okumadım ben desteklememde "sapıklığı" cumlemdede istisna olarak söyledim ama senin gibi dar kafa zihniyetindekiler onu tecavuze kadar getirir..Midemi bulandırdın ayy kusucam
Bu dediğin tecavüze uğrayanlara açık giymiş hakketmişlerle aynı zihniyet ölünde kurtulalım sizin gibilerden yeter artık. belki insanlara göstermek istiyor sanane peşine sapık gibi takılıp fotoğraflarının çekilmesi normal mi ?
Valla hanımefendi hiçbiryere getirmedim konuyu, söylediğiniz doğrudan oraya çıkıyor. Açık giyinenler tacize uğradığında hakediyolar diyorsunuz alt metinde. Kadın cinayetlerinin, tacizin, tecavüzün bunkadar fazla olduğu bir coğrafyada bu cümleler gerçekten rahatsız edici. Ki sadece açık giyinenler görmüyor bu zorbalığı. Üniversite öğrencisi gencecik tesettürlü bi kızımız vardı Fatmanur. Allah rahmet eylesin tecavüzcüsü tarafından eşarbıyla boğulurak öldürüldü. Kadının açık giyinmesi asla bi suçu aklayamaz, hafifletemez, meşrulaştıramaz. Cümlelerimize dikkat edelim lütfen. Kadınlar olarak bizim yada bir hemcinsimizin başına gelebilecek belkide en iğrenç olaylarda kadında suç aramak çok çirkin.ne alaka ya ? bn onu asla savunmam oyle kisileri Allah kahretsin! nerden nereye getirdiniz konuyu pes!
Ya boşver in gidin kahvaltı hazırlayın çay demleyin kim napmış etmiş bizene herkes ilk önce kendi ailesinden başlasın namus abideliğineValla hanımefendi hiçbiryere getirmedim konuyu, söylediğiniz doğrudan oraya çıkıyor. Açık giyinenler tacize uğradığında hakediyolar diyorsunuz alt metinde. Kadın cinayetlerinin, tacizin, tecavüzün bunkadar fazla olduğu bir coğrafyada bu cümleler gerçekten rahatsız edici. Ki sadece açık giyinenler görmüyor bu zorbalığı. Üniversite öğrencisi gencecik tesettürlü bi kızımız vardı Fatmanur. Allah rahmet eylesin tecavüzcüsü tarafından eşarbıyla boğulurak öldürüldü. Kadının açık giyinmesi asla bi suçu aklayamaz, hafifletemez, meşrulaştıramaz. Cümlelerimize dikkat edelim lütfen. Kadınlar olarak bizim yada bir hemcinsimizin başına gelebilecek belkide en iğrenç olaylarda kadında suç aramak çok çirkin.
Valla hanımefendi hiçbiryere getirmedim konuyu, söylediğiniz doğrudan oraya çıkıyor. Açık giyinenler tacize uğradığında hakediyolar diyorsunuz alt metinde. Kadın cinayetlerinin, tacizin, tecavüzün bunkadar fazla olduğu bir coğrafyada bu cümleler gerçekten rahatsız edici. Ki sadece açık giyinenler görmüyor bu zorbalığı. Üniversite öğrencisi gencecik tesettürlü bi kızımız vardı Fatmanur. Allah rahmet eylesin tecavüzcüsü tarafından eşarbıyla boğulurak öldürüldü. Kadının açık giyinmesi asla bi suçu aklayamaz, hafifletemez, meşrulaştıramaz. Cümlelerimize dikkat edelim lütfen. Kadınlar olarak bizim yada bir hemcinsimizin başına gelebilecek belkide en iğrenç olaylarda kadında suç aramak çok çirkin.
Valla hanımefendi hiçbiryere getirmedim konuyu, söylediğiniz doğrudan oraya çıkıyor. Açık giyinenler tacize uğradığında hakediyolar diyorsunuz alt metinde. Kadın cinayetlerinin, tacizin, tecavüzün bunkadar fazla olduğu bir coğrafyada bu cümleler gerçekten rahatsız edici. Ki sadece açık giyinenler görmüyor bu zorbalığı. Üniversite öğrencisi gencecik tesettürlü bi kızımız vardı Fatmanur. Allah rahmet eylesin tecavüzcüsü tarafından eşarbıyla boğulurak öldürüldü. Kadının açık giyinmesi asla bi suçu aklayamaz, hafifletemez, meşrulaştıramaz. Cümlelerimize dikkat edelim lütfen. Kadınlar olarak bizim yada bir hemcinsimizin başına gelebilecek belkide en iğrenç olaylarda kadında suç aramak çok çirkin.
kimsenin böyle bir şeye uğramasını istemem asla! bunu oyle yapti da şöyle yaptıda basina geldi de demem ayni seyler tesetturlu birinin basinada gelebilir tabi bakmasini savunmuyorum zaten. benim kendi düşüncem bakılmasını istemiyorsam ona göre giyinirim herkesin düşüncesi farklıdır.
Açık giyinen mini etek dekolte giyip göğüslerini servis yapanlar tabiki de kendini sergiliyor millet baksın diye her haltı yerler gizli açık bir anda namuslu abidesi olurlar çenenizi yormayın bence
Evet doğru insan kendine sık sık “beni ilgilendiriyor mu?, acaba insanların kıyafetlerine/hayatına laf etmek benim haddim mi?, ben kimim ki bu konuda insanları eleştiriyorum? demeli. Sizin de bunu uyguladığınızı görüyorum. Tebrik ederim.Ya boşver in gidin kahvaltı hazırlayın çay demleyin kim napmış etmiş bizene herkes ilk önce kendi ailesinden başlasın namus abideliğine
Açık giyinen mini etek dekolte giyip göğüslerini servis yapanlar tabiki de kendini sergiliyor millet baksın diye her haltı yerler gizli açık bir anda namuslu abidesi olurlar çenenizi yormayın bence
Kesinlikle herkes kendi isine baksinYa boşver in gidin kahvaltı hazırlayın çay demleyin kim napmış etmiş bizene herkes ilk önce kendi ailesinden başlasın namus abideliğine
pislik adam.. bende asiri acik giyime karsiyim ama herkes ozgur fakat malesef bizim tollumda. ozgurluk anlayasi yok. daha cok. belden alti varDün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum (bundan kastim rahatsizligimi belirtmek yoksa beni ilgilendirmiyo ne halt giyip giyinilmedigi )ben giyinmeyi unutanlara dedm kizda hakli ayrica konuyu saptirmayin ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?