Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Adamı bence orada vurmalı boşuna yaşıyor şerefsiz. Bazı kadınlarda gerçekten saçma sapan giyiniyor ben o kadarını normal karşılamıyorum.
Saçma derken ?
Buna siz mi karar veriyorsunuz ?
Belki siz de başkasına çok saçma geliyorsunuzdur?

ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
Bir sonraki cümleniz ne olacak? “Tecavüze uğramayı hakediyorlar” mı? Bir kadın olarak tacizi meşrulaştırmanız gerçekten mide bulandırıcı.

kimsenin böyle bir şeye uğramasını istemem asla! bunu oyle yapti da şöyle yaptıda basina geldi de demem ayni seyler tesetturlu birinin basinada gelebilir tabi bakmasini savunmuyorum zaten. benim kendi düşüncem bakılmasını istemiyorsam ona göre giyinirim herkesin düşüncesi farklıdır.

sen kendi zihniyetine bak sen kendin yazmışsın "belki insanlara göstermek istiyor sanane" tabi ki banane istedigi yerini göstersin ayrıca foto cektigini okumadım ben desteklememde "sapıklığı" cumlemdede istisna olarak söyledim ama senin gibi dar kafa zihniyetindekiler onu tecavuze kadar getirir..

Bazı yorumları okuyunca yüreğim sızladı.
Giyim tarzına göre “açıksa bakılma değilse bakılmama hakkı” gibi insanlık dışı yorumlar. Bazen bu düşünceleriniz karşısında ilim irfan ve din çaresiz kalıyor. Dilerim bu düşüncelere sahip hem cinslerim ve karşı cinsteki herkesi ALLAH ISLAH EDER... cünkü sizin ne tedaviniz ne de ilacınız yok...

Açık giyinen mini etek dekolte giyip göğüslerini servis yapanlar tabiki de kendini sergiliyor millet baksın diye her haltı yerler gizli açık bir anda namuslu abidesi olurlar çenenizi yormayın bence

ne alaka ya ? bn onu asla savunmam oyle kisileri Allah kahretsin! nerden nereye getirdiniz konuyu pes!
Valla hanımefendi hiçbiryere getirmedim konuyu, söylediğiniz doğrudan oraya çıkıyor. Açık giyinenler tacize uğradığında hakediyolar diyorsunuz alt metinde. Kadın cinayetlerinin, tacizin, tecavüzün bunkadar fazla olduğu bir coğrafyada bu cümleler gerçekten rahatsız edici. Ki sadece açık giyinenler görmüyor bu zorbalığı. Üniversite öğrencisi gencecik tesettürlü bi kızımız vardı Fatmanur. Allah rahmet eylesin tecavüzcüsü tarafından eşarbıyla boğulurak öldürüldü. Kadının açık giyinmesi asla bi suçu aklayamaz, hafifletemez, meşrulaştıramaz. Cümlelerimize dikkat edelim lütfen. Kadınlar olarak bizim yada bir hemcinsimizin başına gelebilecek belkide en iğrenç olaylarda kadında suç aramak çok çirkin.

Bende giymem boyle ama bu benim tercihim belkide baskasina gore benim giyimim fazla herkesin kendi tercihi ortada bir taciz varsa ama si yoktur adam hatali ama kadinda boyle giyinmis eeee ne farkin kaldi o adamin zihniyetinden..kendini bilen ahlakli bir adam kadin ciplak da olsa rahatsiz etmez ki var icinde bozukluk bahane ariyor kendine

Ya boşver in gidin kahvaltı hazırlayın çay demleyin kim napmış etmiş bizene herkes ilk önce kendi ailesinden başlasın namus abideliğine

ben işin tecavüze geleceğini düşünmedim. tabi ki tacize ve tecavüze uğramak kadının suçu değil asla bunu savunmuyorum!

Yurtdişinda başörtüyede tuhaf bakan insanlar var, o halde kimse bakmasin diye örtü çikartilsinmi? Hayatta aldiğin tüm kararlari hep böyle tanimadiğin insanlara göremi veriyorsun?

Açık giyinen mini etek dekolte giyip göğüslerini servis yapanlar tabiki de kendini sergiliyor millet baksın diye her haltı yerler gizli açık bir anda namuslu abidesi olurlar çenenizi yormayın bence
Ya boşver in gidin kahvaltı hazırlayın çay demleyin kim napmış etmiş bizene herkes ilk önce kendi ailesinden başlasın namus abideliğine
Evet doğru insan kendine sık sık “beni ilgilendiriyor mu?, acaba insanların kıyafetlerine/hayatına laf etmek benim haddim mi?, ben kimim ki bu konuda insanları eleştiriyorum? demeli. Sizin de bunu uyguladığınızı görüyorum. Tebrik ederim.

Kesinlikle herkes kendi isine baksin
Kendi namusuna baksin
Agzindan kaleminden cikanlara baksin,aile terbiyesi herkesin kendisine has.
Sevgili yozgatli kardes,belli ki yeni gelmissiniz kkya. Burada boyle konusmak yasak. Keske reel hayatta da yasak olsa degil mi? Ne guzel bir dunyada yasardik o zaman.

Egitim sart. Sevgi ve saygi da sart

Keşke su sapiklar olmasa... bu is dekolteye bakmiyor. Ben dekolte giyinmem ama yine de issiz bir yerde karsimdan ya da arkamdan bi erkek yururyor olsa korkuyorum.. çünkü ulkede cok fazla sapık var.cocuklarin bile tehlike altinda olduğu yerde insan nasil korkmasin

Ben havalar ısınmaya başladığı anda mini etek - elbise - şort - göbeği açık tshirt giymeye başlarım.
Kimsenin bana bakması ile ilgilenmiyorum ama sapık veya kınayan biri olduğunu fark edersem o kişi kim olursa olsun ortamda rezil ederim, aynı şeyi ikinci kere yapmaya cesareti olmaz.

Ayrıca bazı kadınlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşmuş yine. Ben alıkoyulma, darp ve taciz yaşamış bir kadınım ama bunu çok soğuk bir kış günü yaşadım. Üzerimde iki kat kıyafet ve kaban vardı, hatta atkı ve bere de. Yani sadece cinsiyetim kadın olduğu için yaşadım ben bunu. Üstüm kapalı (!) olduğu için hak etmedim de minicik şortum olsaydı hak etmiş mi olacaktım?
Sizin başınıza gelmemiş olması konu hakkında ileri geri konuşmanız anlamına gelmiyor.
Herkese açık bir platformda yazıyorsanız insanların başına neler geldiğini bilmediğiniz için, lafın kimi üzeceğini bilmeden konuşmayın derim.

pislik adam.. bende asiri acik giyime karsiyim ama herkes ozgur fakat malesef bizim tollumda. ozgurluk anlayasi yok. daha cok. belden alti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…