Unutamıyorum platonik sevdamı unutamıyorum.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.315
5.326
398
Onu çok özlüyorum. Bana hissettirdiği duyguları, onu her gördüğümdeki gülümsemesini çok özlüyorum. Onu özlediğim kadar özlemiyor beni sevmiyor hayatı boyuncada hiç sevmedi. Benim sevgim ikimize yetmedi galiba. Ona aşık olduğum zaman lanetlendim ben kimseye ona hissettiklerimin aynısını hissetmiyorum hissedemiyorum. Onu son kez 1,5 sene önce otobüste gördüm ondan sonra sadece adını arkadaşlarının facebook profillerinde gördüm. İstediği oldu yokum yaşadığı şehirde bile değilim aramızda 6 saat var ve sadece bir kez gitmeye cesaretim oldu ondada karşılaşmadık. Artık kimseyi sevemiyorum tam kalbimin ortasında koca bir delik var kimse dolduramıyor bu boşluğu. 3 senemi onun peşinde harcadım ama hiç pişman değilim Kimseye anlatamıyorum hala onu o platonik aşkını unutamadın mı gibi lafları kaldıramıyacağım sadece paylaşmak istedim. Saygılarla.

İnan bana seni çok iyi anlıyorum canım benimm.. Ama böylede olmaz ki, unutmayı denemedin mi hiç ?

Denedim başkasıyla da çıktım sırf unutuyum diye ondan ayrı şehirdeyimde unutamıyorum

Biliyorum ne desem boş unut diyemem, bol bol dua et Allah'a.. Özellikle bu bayram gecelerinde dualar kabul olurmuş..
Mevlana'nın bir sözü var biliyorsundur : Birini seviyorsanız onu Allah'tan isteyin, çünkü kalpler Allah'ın elindedir diye.. Kimbilir belki de gerçekten öyle olur ve Allah kabul eder dualarını ki inşallah olur dünya çok küçük her an her şey olabilir ve Allah istiyorsa buna ne mesafeler ne de başka bir şey engel olabilir..
İçinde tutma anlat, seni sonuna kadar dinleyeceğime, anlayacağıma emin olabilirsin.. :))
Bu arada bir şey sormak istiyorum o biliyor mu bunu ?

Son düzenleme:

Biliyor canım ama ona ulaşamıyorum kendi istemiyor ankara da okuyor o yuzden ben başka bir yerdeyim dua edeceğim inş. olur ayrıca çok tşk ederim beni dinlediğin için

Biliyor canım ama ona ulaşamıyorum kendi istemiyor ankara da okuyor o yuzden ben başka bir yerdeyim dua edeceğim inş. olur ayrıca çok tşk ederim beni dinlediğin için

Ne demek lafı bile olmaz ben seve seve dinlerim, Allah yardımcın olsun..
Çok mu dile getirdin daha önce o yüzden mi böyle kndini çekiyor acaba

Son düzenleme:
Ne demek lafı bile olmaz ben seve seve dinlerim, Allah yardımcın olsun..
Çok mu dile getirdin daha önce o yüzden mi böyle kndini çekiyor acaba

Evet çok dile getirdim 1 seneden fazlada goremıyorum onu, faceden falan kendini gösteriyo kendi facesi yok arkadaşlarının facesinden .

bende birine platonik aşıktım 4 sene sürdü nerdeyse benim ilk aşkımdı üstünden uzun zaman geçti elbette şimdi sadece o zamanki duygularımı hatırlıyorum ve bir daha asla öyle duygular içine giremeyeceğimi düşünüyorum yani kimseyi öyle sevmedim sevemedim sana diyeceğim eğer arkadaş olarak muhabbetin varsa devam ettir yoksa da edinmeye çalış bir ilerleme olmazsa en azından unutmaya çalışırsın ki elbette unutuyorsun ama kimse o duyguları hissettirmediği için ondan sonra bana peşinden koş diyorum ama olmazsa da olmaz yoluna devam edersin imkansız değil..

Çok tşkler cevabınız için deneyeceğim...

CANIM ÇOk ÜZÜLDÜM DURUMUNA.Çok zordur platonik aşk çok iyi bilirim.Bende 4 sene birine platonik aşık oldum.Hatta dayanamayıp mektup yazdım.Ama mektup yazdığıma pişman değilim.En azından o bilmiş oldu onu sevdiğimi.buda beni rahatlatmıştı. DİCEKSİN NASİP OLDUMU .olmadı.O BENİM gibi hissetmiyormuş çünkü.o gün dünyam başıma yıkıldı sandım.10 yıl unutamadım ben onu. evlenmeme rağmen.o yüzden eşimle sevmeden evlendim.onu unuturum diye.ama sevmeden evlenerek kendimi yaktım.şimdi eşimi seveyim diye uğraşıyorum.onu sonunda unuttum.insan görmeye görmeye unutuyor canım.
Ve şunu anladım ki aslında onun gözümde büyümesinin tek sebebi kavuşamamak. Bir de insan birine aşık oldumu .aslında hayallerinde ki insana aşık oluyor canım.İNAN onunla bir araya gelsen belki o kadar sevmeyeceksin.Hatta ben buna mı aşıkmışım diyeceksin. Bak canım benim tavsiyem onu görme. Onunla ilgili herşeyi hayatından çıkar.Hatta yolda yürürken.etrafında başka erkeklere bak görüceksin ki ondan daha mükemmel kişiler var. Bunları söylemesi çok kolay oluyor biliyorum ama hiç olmazsa acını hafifletir canım.Allah yardımcın olsun.

Bazı yerlerini okurken inan kendimi buldum bende eski erkek arkadaşımdan ayrılalı bir yıl oldu ve ben onu unutamadım... unutamıyorum...Karşıma birisi çıkarsa diye bekliyorum ama kimseye karşı hoşlantı beğenme olmuyor bende lanetlenmiş gibiyim geldi hayatıma girdi ve beni bu halde bırakıp gitti ben hep dua ediyorum ama artık dayanamıyorum aynı şekilde oda facesi twitterını herşeyini kapatmış hiçbirşekilde görüşemiyorum ama aklımda hiç çıkmıyor acaba şu an ne yapıyor felan filan vs. Beni hiç birşey tatmin etmiyor etrafımda binlerce arkadaşım var ama onun yokluğu beni çok yanlız hissettiriyor.. çok alıştım be ona ilk sevgilimdi aşkımdı herşeyimdi.. arada bir arkadaşlarının facesi giriyorum dediğin gibi orda arkadaşlarıyla arkadaşının paylaştığı fotoğraflar var görüyorum içim parçalanıyor acaba bir günahmı işledim birinin bedduasınımı aldımda bu hallere düştüm diyorum ama herkesle iyi geçinen biriyim kime ne yaptım düşünüyorum ama gelmiyor aklıma hayır yok öyle birşey...Herşey beni ondan ayırıyor biliyormusun herşey.. okula gidicektim aynı okulda olursak sık sık görürüm diyecektim olmadı giremedim olmadı farklı okullardayız.. kokusu ses tonu seviyorum diyisi sıcaklığı herşeyi ama herşeyi attığı son mesajlara kadar beynimde yer etmiş gibi ezberimde napıcam bende bilmiyorum Allaha bıraktım Allah ikimizinde yardımcı olsun benm hayattaki tek temenim sevdiğim insanla bir ömür beraber olmak...evlilik kelimesi bana sadece onla güzel geliyor inanırmısın...

Konum vardı benimde mektup bende yazdım olmadı. Küçüğüm unuturum karşıma neler çıkar diyorum kimse çıkmıyor zaten babamın işi sebebiyle biz onun bulunduğu şehirden taşındık arada 6 saat var ,onu görme gibi imkanım yok.Olsa bile üniversiteler farklı şehirlerde. Benimde onunda samimi olduğu arkadaşlar sayelerinde bazen nerde ne yaptığını görüyorum içim burkuluyor. Zaten bunun saplantıya dönüştüğünün farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum 3 sene boyunca sevdim 1.5 senedir de hiçbir şekilde görmüyorum bazen diyorum ben çok yalnız kaldım arkadaşım yoktu, ailem pek ilgilenemiyordu bizimle içime kapanık bir tiptim sosyal bir insan olamadım hiçbir şekilde bunlardan dolayı onu mu koydum o boşluğun yerine diye düşünüyorum. Kafam çok karışık

Şu kırmızıyla çizdiğim yerlerde de beni anlatmışsın bende böyle düşünüyorum. Kime ne yaptım da böyle bir olay yaşadım diyorum kendi kendime ,bu aralar söz verdim kendime yaşadığım bu imkansız aşktan çıkaracağım ileride yapmıyacağım dersler edindim. Dua ediyorum Rabbime beni öyle bir insanla karşılaştırsın ki geçmişte yaşamıyım geleceğe birlikte bakacabileceğim biri olsun hayatımda seviyim sevileyim diye. Ve kendimi telkin ediyorum yaşanacakmış olmuş, olmasaydı yaşamasaydım belki yaşayacağım daha kötü şeyler olacaktı diye. Belki ikimizde bu konuya bakarsak 2-3 sene sonra vay be bu muymuş deriz kim bilir :) Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin.

hayatta neler oluyor neler.
ben böyle samimi aşkların karşılıklı olduğuna inanırım.
benimde seninle benzer duyguları ve durumları yaşadığım bir sevgilim vardı.
bir yıl boyunca ne sesini duydum, ne bi haber aldım.
ancak internet ortamından bikaç bişiler görüyordum.
kahredici bir yıldı.
zaman geldi geçti, bir sürü kötü zaman yaşadım.
çok özledim, çok ağladım.
ama sonuç olarak ben o aşkla evlendim.
2,5 yılımızı doldurduk.
olmaz dediğim oldu.belki seninde olur, belli mi olur.

Anladım şimdi yanlızlığını ve sevgi isteğini hayallerinde onunla paylaşıyorsun hala değil mi?Bence ne yap biliyormusun.Kaç yaşındasın bilmiyorum?Ama şöyle bir şey yapabilirsin.Kendinde bir takım değişiklikler yap.Mesela saçını boya yada saç şeklini değiştir.Kendine güzel giysiler al.Yani bakımlı biri ol.Arkadaş ortamını değiştir.Sosyal faaliyetlere katıl.Ne bileyim yüzme ,dans ,Spor vb .gibi.Yürüşler yap temiz havada.Müzik dinle ama acıklı olanlarından uzak dur.Hareketli müzikler dinle.Mutlaka sevdiğin bir arkadaşın vardır.Onunlan daha fazla vakit geçir.Ve en önemlisi onu düşünmemeye çalış.Aşk zordur ablam ya bilirim.Keşki bir ilacı olsada içsen hop diye geçse demi:))))))Ama şunu biliyorum ki hiç bir insan aslında senin o güzel dopdolu aşkına layık değil ablam bunu bil.Dedim ya belki onunla bir araya gelsen diyeceksin ki ben bunu mu sevmişim.Birde şöylede düşün.Herşeyde vardır bir hayır.Belki onunla birlikte olsan çok kötü günler geçirecekten.Neden mi?Çünkü insan sevdiği insana karşı daha hassas oluyor.Düşün o seni kırdığında hep moralin bozuk ,hep üzgün olucaksın.Yani gene mutlu olamıyacaksın.Birde şöyle bir şeyde var.Sen farkında değilsin belki çevrende seni seven ,sana değer veren biri var.Senin aşkında layık biri.Canım bir kafanı kaldır bir çevrene bak.Sen daha gençsin.Dejiğim gibi kendinde değişiklikler yap.Bu senin psikolojine iyi gelicek eminim.canın sıkılırsa yaz bana her zaman burdan .Sıkma canını ve gençliğinin tadını çıkar.Bak bu zamanlar çabuk geçiyor.Birde Allah a çok dua et.Allahım düzgün,beni seven,benimde sevebileceğim biri çıksın karşıma diye.Öptüm canım:)

Hayat öyle şaşırtıcı bir şey ki her şey olabilir ben buna inanıyorum. Ayrıca sizin adınıza da çok sevindim bunu da belirtmek isterim Rabbim hep mutlu etsin inşAllah. Çok zor biri gururu ön plan da bana gelir mi bilmiyorum gerçekten gelse bile olur mu diye düşünmeye başladım.Çünkü ulaşamadığım için onun içinde olmayan özellikler koydum kafamda kurduğum kişiyle gerçekte ki arasında fark var mı yapabilir miyim bilmiyorum bana kendini tanıtma fırsatını hiç vermedi. Bilmiyorum bu aralar kendimi çok sorgulamaya başladım. Bir şans verseydi onunla yürütebilir miydim diye. Hakkımızda hayırlısı nasibimse gelir zaten değil mi sizin ki gibi

insan ayrıyken, onu uzaktan takip ederken herşeyi gözünde fazlaca büyütüyor.elinde değil ya kıymete biniyor.
sen daha çok fırsat verilmediği için bu kadar aşıksın belkide.fırsat verilse düşündüğün gibi değil hiçbişi belki.
herşey olucağına varıyor, sen ne yaparsan yap bu böyle.
benim eşim içinde herkes çok kinci bi insandır, dönüp daha bakmaz derler ama onu ben biliyorum hiç öyle değil aslında.
nasibinse gelir canım.kendini rahat bırak.
kendi kendine de ki "hayırlısıyla buyursun gelsin, değilse yolu açık olsun."
bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…