Anladım şimdi yanlızlığını ve sevgi isteğini hayallerinde onunla paylaşıyorsun hala değil mi?Bence ne yap biliyormusun.Kaç yaşındasın bilmiyorum?Ama şöyle bir şey yapabilirsin.Kendinde bir takım değişiklikler yap.Mesela saçını boya yada saç şeklini değiştir.Kendine güzel giysiler al.Yani bakımlı biri ol.Arkadaş ortamını değiştir.Sosyal faaliyetlere katıl.Ne bileyim yüzme ,dans ,Spor vb .gibi.Yürüşler yap temiz havada.Müzik dinle ama acıklı olanlarından uzak dur.Hareketli müzikler dinle.Mutlaka sevdiğin bir arkadaşın vardır.Onunlan daha fazla vakit geçir.Ve en önemlisi onu düşünmemeye çalış.Aşk zordur ablam ya bilirim.Keşki bir ilacı olsada içsen hop diye geçse demi:))))))Ama şunu biliyorum ki hiç bir insan aslında senin o güzel dopdolu aşkına layık değil ablam bunu bil.Dedim ya belki onunla bir araya gelsen diyeceksin ki ben bunu mu sevmişim.Birde şöylede düşün.Herşeyde vardır bir hayır.Belki onunla birlikte olsan çok kötü günler geçirecekten.Neden mi?Çünkü insan sevdiği insana karşı daha hassas oluyor.Düşün o seni kırdığında hep moralin bozuk ,hep üzgün olucaksın.Yani gene mutlu olamıyacaksın.Birde şöyle bir şeyde var.Sen farkında değilsin belki çevrende seni seven ,sana değer veren biri var.Senin aşkında layık biri.Canım bir kafanı kaldır bir çevrene bak.Sen daha gençsin.Dejiğim gibi kendinde değişiklikler yap.Bu senin psikolojine iyi gelicek eminim.canın sıkılırsa yaz bana her zaman burdan .Sıkma canını ve gençliğinin tadını çıkar.Bak bu zamanlar çabuk geçiyor.Birde Allah a çok dua et.Allahım düzgün,beni seven,benimde sevebileceğim biri çıksın karşıma diye.Öptüm canım:)