Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Muhakka ki üzüleceksin ama zaman her şeyin ilacı derler.Unutmak istemediğin için unutamıyorsun.Kendine vakit ayır,hobi edin belki bir tatil,hava değişimi iyi gelecektir

Bu nasıl yıkım böyle aklım almıyor. Nefesin kesiliyor. Duramiyorum kızlar vallahi duramiyorum. Gözyaşı her an orada bekliyor sanki. Helak oldum artık. Beynim kalbim her yanim onunla dolu bitsin artık bu. Bitsin nolur

Dayanirsin yahu. Olaylari dramatize etmeye gerek yok. Ne cok seviyoruz aci cekmeyi milletce veya kadinlar olarak.
Biter biter.. yeter ki sen bitmesini iste. Saniyormusun yine beraber olsaniz sen mutlu olacaksin? Hadi degisti diyelim.. ve sende mutlusun onunla diyelim. Gün gelir sana yaptiklari aklina gelir daha cok aci cekersin tartisirsin onunla kendine yediremezsin. Sonu yok bunun. Eger mutlu olurum unuturum dersen anca kendini kandirmis olursun.. yalan icinde yasarsin icine gömersin ve birgün patlak verir daha kötü olursun sadece kendine yapmis olursun. Aslinda suan sana yaptiklarindan sonra ders cikarman ve dimdik durman lazim. Kendine yeni sayfa acman lazim. Ama yaptiklari yetmemis..daha dersini almamissin. Kendine acimayi biraksan ve olaylara disardan baksan keske..

Kendinizi onu karalayarak telkin edebileceğiniz o kadar şey varken nasıl böyle olabiliyorsunuz hala..
Ciddi bir boşluk bence bunun adı, karşınızdaki kişide varsa şayet o da aynen boşluktadır uzun yıllardan dolayı, o kadar.
Bir de çok derinden sevmiş vermişsiniz kendinizi ama bitirmelisiniz kafanızda, bir yerden sonra azalacak ama istemezseniz yapamazsınız. Size yanlışlar yapan bir insanla doğru bir hayat kurabilir misiniz?
Dövsün mü yine, aldatsın mı? Nasıl güvenebilirsiniz tekrar? İçiniz nasıl alır?
Zaman alacak kesinlikle ama mücadele etmelisiniz bu duygularınızla, azalacak yavaş yavaş, yanılsama bunlar.

Nolur dua edin bana. Dayanamıyorum
Ne acılar ne yıkımlar unutuluyor be guzelim. Hatta ustune espri bile yapiliyor.
Gecen gun arkadasim kahve icmeye geldi. Cezveyi elime alip "kiz Gulcan coktandir evlenmemisim Turk kahvesi nasil yapiliyodu kac kasik atacam?" diyip keh keh keh sirittik mesela
Ilk evliligimi ne sen sor ben anlatayim.. Oyle iste unutursun elbet.

katılıyorum

insan öyle garip bir varlık ki, sadece zamana ihtiyacın var.
daha kimleri kimleri unutamayacaksın emin ol

severken ayrılmak eminim çok zordur, ama karsındaki hayvan kıymetını bilmemiş ve senı aldatmıs
zor da olsa
acı da olsa
unutmaya çalış!

kendı kendını trıbe sokup hüzünlü şarkılar dinleme! evde durma gez toz arkadaslarınla
begendıgın biri varsa konuş kafanı dagıt. kendıne unutmak için yardımcı ol
olmazsan unutamazsın.

seni gercekten seven ve kaybetmeyı göze alamayan biri aldatmazdı
en önemlisi karakter olsaydı aldatmazdı!

bugun hava yagmurludur, yarın güneşli olur. bugun '' ne yaparım'' dersin, yarın '' iyi ki olmamıs'' dersin.
düşündüğümde kendıme şunu demişliğim çoktur; '' ne manyak mışım iyi ki onla olmamıs'''

Unutursun hicbise olmaz. Sen bu kadar olana ragmen dayanamiyorum diyorsun bide. Kendimden örnek verim karsimda hayatimda tanidigim en dürüst adam vardi bana herkesden cok iyiligi dokunmustur tek bir yalan soylemeyen bana düşün.bizde sozlenmek istedik. deli gibi seviyorum onu ama sirf ailem erken diye diye muhtemelen de ayrilcaz. Oda biraz acele edio buda var tabi. Dusunsene sen mi dayanamicaksin ya senin suan onu unutman ne kadar kolay adam seni aldatmis dahasi varmi allah askina neyine dayanamiyosun birak unutmak iste onu bu adam allah bilir ne yalanlarda solemistir sana bi dusunsene ne kadar sebebin var unutmak icin kendine bosuna aci cektirmee. Bi insani sebebi varsa unutman icin cokta rahat unutursun iki uc ay sonra bak bakalim nasil salak kafam aci cekmisim diyorsun o adam icin bide. Unutursun unut dramatize etme kendini bosuna sebeplerini dusun unut

mantıklı bakabildiğin an zaten geçeçek o içindeki ateş sönmeyecek ama gürül gürül yandıgınıda hissetmeyeceksin, bi sızı olarak kalacak zamanla terk edecek seni.
aynı yaştayız aynı zamanlarda aynı sekilde ilişkiye başlamışız benzer yani ama farkı ben 6.yılın bitiminde ayrıldım.
evet kolay olmadı ama üzerinden de 2 3 yıl geçti bile.
noldu nefret bile etmiyorum, unuttummu evet gittigim yerlerde izlerini buluyo muydum evet ama ben unutmak istedikten sonra anılar bile silindi aklımdan.
ciddiye almazsın şimdi bu unutursun bitecek geçeçek tarzı cümleleri ama hayat böyle işte. öğretiyo.
öğreniyosun herşeyi.
allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun tek söylenecek söz bu.

Onun icini biliyorum oda bensiz yapamiyor diyosunuz bence yanlis dusunuyorsunuz. Ee adam sizi aldatmis evlenme ihtimalinizde yok madem sizin vazgecemeyeceginiz hic bi durum yok ortada.
Sosyal olun yeni insanlar taniyin karsiniza iyi biri cikar onda yeni duygular kesfederseniz unutamadim durumu kalmaz ortada.

Seni çok iyi anlıyorum diyenlerden daha da iyi anlıyorum ve şaşırdım açıkçası, çok fazla aşk acısına şahit oldum, seviyorum bla bla.. ölüyorum diyenlere ama benim gibi bir manyak daha var mıdır şu dünyada diye sorar dururdum, meğerse burdaymışsın, senin buraya "ya sen nasıl bi insansın, nasıl olabileeyoor, nasıl sevebiliyorsuuun"ları dinlemek için konu açmadığını biliyorum, senin gibi böyle bişeyin içinden çıkmış aynı duyguları yaşamış ve yolunu çizmiş insanlardan, seni gerçekten anlayabilecek insanlardan fikirlerini öğrenmek için açtın.. herkes hayatı kendi penceresinden görür Ceylinimdeceylinim Bende tam 8 yıl senin baktığın pencereden baktım hayata, özelden görüşme şansımız olursa belki faydam olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…