Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

ya şimdi darılma gücenme ama böyle heriflere tutulan, kopamayan kızlar gördükçe diyorum ki benim kardeşim, ilerde çocuğum böyle bir şey yaşarsa, kendisini döven, aldatan, değer vermeyen birine körkütük aşık olsa ve evlenmek istese naparım diye. kafayı yiyecek gibi oluyorum o zaman. kendine saygın yoksa bari aileni seni sevenleri düşün ya. ben çocuğumu büyütecek emek vereceğim, tırnağına zarar gelse ortalığı yıkarım ya. kimmiş de dövüyor o. aşk maşk yalan yani böyle bir durumda. ayrıca atıp tutmayı hiç sevmem ama kocam beni dövmeye kalksa, 8 senelik aşkım ve kocamken yani, kafasına sandalyeyi fırlatırım. kendine hiç mi değer vermiyorsun sen?

Yazık ya cidden.
Bir güzel dayak yemişsin kendi anlattığın gibi, 10-15 kızla aldatılmışsın hala seviyorum unutamıyorum diyorsun.
Stockholm sendromu mu var sende?
Dayak yediğin, defalarca seni aldatan bir adama nasıl aşık olabilirsin hala, üstelik o da beni seviyor diyebilirsin?
Kınamıyorum seni üzmek için de söylemiyorum gerçekleri gör lütfen.
Bu kadar kör olamazsın.
Bu adama dönme sakın o sana dönse döncekmiş gibi bir halin var ama bunu sakın yapma.

yaşın çok genç,kendini bu yüzden asla dışarıya kapama...onsuz yapamam deme. aldatılmak çok değişik bir duygu oluşturuyor insanda...ama emin ol birlikte olsan da bunu unutmayacaksın...o orada hep duracak...aileler neden istemiyor bilmiyorum ama şuan sadece duygusal yönden yaklaşıyorsun.anılar,emekler,geçen yıllar haklısın ama olmuyorsa da zorlamanın pek bir faydası yok

Tek bir şey söyleyeceğim onun sizi sevdiğini düşünüyorsunuz, seven adam mı sizi bir kere değil 15 kere aldatır? Şiddet konusuna dahi girmeyeceğim gerçekten sinirim hopluyor. Genceciksiniz biraz mantık biraz gözlerinizi açın hayata dalın.. dünyaya onla gelmediğiniz gibi onsuz da yaşamak gayet tabi olur zor olsa da siz isteseniz olur..

Ceylin seni çok tanımasam da,bi içim ayrı sıcak sana. Neden bilmiyorum.
Böyle şeyler yaşamana inanki çok üzüldüm.
Hepimizin hayatında unutamayacağım,olmuyo,yapamıyorum vs. Dediği insanlar olmuştur. Ama bi gün gelirki,unutamam dediğinin sesini bile hatırlamaz olursun.
Küçük yaştan beri birlikte olmanızdan,her anı beraber geçirip,beraber büyümenizden,ondan başkasını tanımamandan kaynaklanıyor bence.
Kendine biraz zaman tanı. Hemen atlatamazsın zaten.
Kendine sürekli ne kadar değerli,önemli olduğunu hatırlat.
Ailenin,çevrenin seni ne kadar sevdiğini.
Olumlu yaklaş hayata. Bişeylerden keyif almaya çalış. Hobi edin kendine. Çık gez dolaş. Ama depresifliği at üzerinden!
En önemlisi unutmak istediğini,unutacağını kendine tekrar tekrar hatırlat.
Biliyor musun,kimse vazgeçilmez değildir. Heleki böyle bir adam için hayatının en güzel zamanlarını zehir etmeye değmez.
Sen çok değerlisin. Unutma. Değerini bilecek insanlarla beraber ol. Arkadaş,sevgili,dost vs.
Ve bol bol dua et. Allah büyüktür. Bunu da atlatırsın. Her karanlığın bi aydınlığı vardır!

23 yaşında neler neler düşünüyorsunuz...
önünüzde dolu dolu yaşanacak gençliğiniz var, bırakın sonu olmayan işleri.

Onunla evlenirsen ömür boyu mutsuz olursun. Aldattı, dövdü vs diye burayada konu acarsin.
Elbette herkesin zor unuttukları ve vazgeçtikleri var. Sadece zaman lazım sana. Yaşında küçük daha ne aşklar yaşarsın sen umutlu ol

Ceylin ben o aldatıldığını anlattığın konuyu hatırlıyorum. Aşkınıda biliyorum. Bin tane sevep varken kalmak imkansızken aşkından gidememeyide bilirim. Çok zor... Ne kadar emin olsanda için yanar. Bütün sebepleri aklındaki tek bir güzel an siler. Her yerde onu görür ve yaşArsın. Nasıl geçer tam bilemiyorum ama bu yüzden kendini suçlama. Aşk bu... Başkasıyla mutlu olsan atlatırsın aslında ama başkasını istemekte zor. En baştan başlamak başka bir beden zor gelir. Zaman her şeyin ilacı. Bu sürede de olabildiğince kendini yoğun tutup sosyalleşmelisin. Belki bir geçiş dönemi ilişkisine ihtiyacın vardır. Aşkın yoğun olmadığı türden sakin dinlendirici... İnşallah atlatabilirsin kolaylıkla.

umarım bir gün yüreğine yumuşacık dokunan, sımsıcacık saran, imkansızı değil mümkün olan güzellikleri yaşatan, gülüşünle gülümseyen, değil sana bile isteye kötülük etmek seni bilmeden incitmekten bile sakınan, güzel yürekli biriyle ömrünü birleştirirsin de bu yaşadıklarının aşk olmadığını sana öğretir ve ii ki onunla olmamış dedirtir... gecenin bu saati duygusallığa geçiş yaptım sayende
lütfen kendini bu tarz bi insanla heba etme... sana, o güzel duygularına, yüreğine, seni bekleyene, annene, babana yazık...
sevgiler

geçiyor bacım hemde öyle bir geçiyorki ben ailem istemediği için bırakmak zorunda kalmıştım severek ayrılanlar olmuştuk tam 1 sene oldu ayrılalı 1 sene içinde ayrıldığımızdan beri hiç ne konuştuk ne görüştük arada rüyalarımda görüyorum . ama unutuluyor yaşamak zorundasın ve hayatında o olmayacak ilerde zaman en iyi ilaç bacım

Geçecek.

Canınızın acısını her satırdaki çıkmazda, çaresizlikte, dar bogazda görüyorum ama geçecek.

Şu anda aşk acısı çektiginizi zannediyorsunuz ama olan bu degil. Hani nasıl anlatsam, tam örnegi degil belki ama büyük bi trafik kazasında ya da depremde yakınlarının büyük bi bölümünü kaybeden insanlar olur ya, onlara benziyor ruh haliniz.

Sadece bi sevgili çıkarmamışsınız hayatınızdan. Normal şartlardan en az 10 farklı insanın dolduracağı yeri tek bi adama ayırmışsınız. Aşk, aile, akraba, arkadaş... Bütün eksiklerin üstünü aynı adamla örtmüşsünüz. Üstelik bunu çok uzun süre yapmışsınız.

Böyle dev bi alışkanlıktan geriye de böyle dev bi boşluk kalmış işte.

Hayatınızdaki yaralara sizi aldatmış, canınızı yakmış bi adamla bile bile lades diyerek tekrar yama yapamazsınız, yapmayın. Siz de biliyorsunuz 3 gün sonra yine su kaçıracak o yama.

İyileşme zamanı artık.

Duygusal olarak kendi kendinize yetmeye, düştügünüz yerden kalkmaya çalışarak başlayın. Öldü varsayın onu.

Sonra da hayatınıza yeni insanlar, yeni hedefler alın. Eskilerin yerlerini hak ettikleri derecede genisletin. Artık size zararı dokunan, faydası kalamısları söküp atın. Duygusal bi temizlik yapın özetle.

Ruhunuz iyilestiginde sizi hak eden, hak ettiginiz gibi sadakatle ve sevgiyle muamele eden, bagımlı degil baglı oldugunuz bi ask bulacaksınız zaten.

Aldatmis farkinda misiniz?
Kendi duygularinizdan eminsiniz de aldatmis bi adamin sizsiz olamayacagini nasil dusunuyorsunuz?

Bu yoruma katılıyorum çok doğru.

Ceylin hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama seni aldatmış birini affetme. Eğer bu adiliği yapabildiyse seni o kadar sevmiyor istemiyordu.. Ben olsam hep böyle düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…