Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Hiç unutamam,başkasını sevemem yapamam edemem dediğim oldu zamanında,ama inan unutuyorsun istediğin zaman vazgeçiyorsun. sadece biraz zaman ve irade gerek

Şok oldum şu konuya ,15 kızla aldatılmak ve dayak seni kesmedi mi bir o kadar daha istiyorsun herhalde , bir elli kızla daha aldatsın dayak az geldi komalık etsin diyorsun pess artık iyi git affet ne diyim yol su elektirik olarak sana geri gelecek haberin olsun.

şok oldum ceylin kendine nasıl bunları yakıştırırsın adam aldatmış yetmemiş dövmüş hala nasıl sevebilirsin . kendine bunu yapma lütfen elbet unutursun unutacaksın da sakın barışayım deme

10.15 kızla aldatmis. Şiddette var işin içinde bu iş olmaz ceylin o adam seni sevmiyor eğer sevmiş olsaydı seni aldatmazdi. Şiddet uygulamazdi zaman herseyin ilacı.

Çatır çatır aldatıldın yahu dayak yedin neler yaşadın..sen kendine hiç değer vermiyosun onu anladım ama özsaygındamı hiç yok? Ne bileyim onurun gururun zedelenmiyor mu? Bana çok ilginç geliyorsun..gerçi aslında psikoloji bilgim olduğu için ilginç değil,acıklaması var.sevgi asla değil..acilen psikolojik yardım almalısın

Küfür de edin ya. Bela okuyun, hatta tekmeleyin .
Zaten su an canım yanıyor konu açmışım resmen kahrolsun diyerek yorum yapıyorsunuz.
Geri dön bence. Aileni de al karşına, evlen. Hemen de çocuk yap. Ama bi konuda anlaşalım; kocam beni dövüyor, hamileyken karnıma vurdu, kocam beni aldatıyor diye konu açmak yok. Kocandır yapar şeklinde bir yorum yaparım ben sana o zaman. Seni döven, 15 kişiyle aldatan bir adam için bu tarz bir yorum duymak istiyorsun sanırım.

O duyguyu çok iyi biliyorum. .ve seni çok iyi anlıyorum. ..bn evlendim ayriliyorum. .böyle ayrılık çok daha acı. ..inan çok acı cokkkkkkkkk

Düşünce yapınız ilginç. "Beni aldattı ama biliyorum bensiz yapamıyor" Evet canım evet çok haklısın sensiz yapamıyor.

Bu arada seni dövdüğünü ve en az 10-15 kızla aldattığını şimdi gördüm. Ve sen bu adam için ağlıyor musun???? İnanamıyorum sana. Ona şöyle bir mesaj at ve sonsuza kadar görme düşünme onu.

"8 yılımı sana verdiğim için çok pişmanım. Senden iğreniyorum artık. Sana kimler dokunduysa onlara git dicem ama dünya turu atmandan korkuyorum. Elveda"

Bence senin derdin eski sevgilinle değil, kendinle.
Kendinle ilgili sorunların var, gerek ailenden görmediğin değer gerekse sevgisizlikten kaynaklanan bi sorun. Eksik yönlerini o adamda tamamladığını sanıyorsun, üstelik ne yaparsa yapsın, yeter ki bendeki eksikliği tamamlasında her türlü kabulümdür bu adam diyorsun. Büyük bir yanlışın içindesin. O adamın sana karsı beslediği şeyin aşk olmadığı kesin de, senin de ona aşık olduğunu düsünmuyorum. Seninki sadece bağımlılık, adam peşimden koşsun pişman olsun ayaklarıma kapansın herşeyi silip affetmeye o kdr hazırsın ki, lütfen bunu kendini yapma artık. O adam seni sevmiyor, bunu kabullen.
Gerekirse psikolojik destek al ama kurtul bu durumundan. Seni mutlu edebilecek biri elbet çıkacacaktır karşına.

Ceylinimm seni çok iyi anlıyorum ama malesef kendine engel olmayı bilmek zorundasın.Onun sevdiği şeyleri sevmeyi nasıl başardıysan nefret etmeyide başarmalısın.Bende yakın sürede ayrıldım hemde çok şeyler yaptı bana karşı.Unutma senin kendine saygın yoksa onun hiç olmaz.Aklına getirmemeye çalış ben öyle yapıyorum en azından ve bol bol dua et onu unuttur bana rabbim de.

Anacım her konuda güvensen ne olur en önemli konuda güvenemeyeceksin!
Başka tene değdi mi, baktı mı, arzuladı mı diye için içini yiyecek.

Ne unutamaması?
Ne yeniden sevememesi?

Yaşın daha 23, seninki aşk değil alışkanlık.
Birlikte büyümüşsün elbette aileden biri gibi olur.

Ama bu seni aldattığı gerçeğini değiştirmez.

Çok da güzel yeniden seversin, daha da güzel seversin.
Yeter ki gerçekten sevmek iste.

Ayyy bir daha öyle sevemem deyip karşına çıkan adayların önünü kesersen sevemezsin evet.

Sevmek için açık kapı, zaman, bir yaşanmışlık şart çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…