UNUTAMIYORUM!!!

Özür dilenecek ne yapmış ki? Siz obur olayda ozur dilediniz mi seni rezil ettim pişmanım affet dediniz mi peki

Evet özür diledim... o da bi özürle bitecek öyle mi dedi..
Kırıldığımı, üzüldüğümü bu konuda biliyordu, özür dilemek için sebep olması şart mı, bir insanı kırdığını fark etmessin ama kırmışsındır , bunu öğrenince özür dilersin. İlla büyük bir şey olmasına gerek yok bence özür dilemek için..

Ortada birsey yokken özür dilerim denmesini beklemek de pek saglikli degil

Bazi yerlerde kina karisik olur kiz kinasi gibi kucuk birsey olmaz. Adetler degisebiliyor. Benim kinamda salonda kalabalik bir toplulukta dugun gibi yapildi.. o nedenle esli gidilmis olabir.

Sapık bir insanla evli değilim.. olan olayda eşim tamamen hatalı, ama sapık vs gibi ağır yorumlar da yapmayın lütfen..
Bende sapik oldugunu dusunmuyorum. Adami savunmuyorum ama gayti ihtiyari bazen bakilabiliyor. Bazen bende bakiyorum farkli ve cok guzel bir kadin gorunce hatta esime diyorum aa kiza bak ne guzel masallah diye..

Ortada birsey yokken özür dilerim denmesini beklemek de pek saglikli degil

Orda arkadaş demiş ki , kendimi ezik hissettim senin bu tavrından vs diye duygu sömürüsü yap hatasını anlar özür diler demiş..
Ben de ezik hissettim deyip kendimi karşısında düşürmek istemem , bir şeyler baskı ile olmAz, özür dileyecek insan da kırdığını fark ettiği an bir çaba gerektirmeden özür diler dedim.. benim ondan özür beklentim zaten yoktu..

ben kına meselesini de abarttığınızı düşünüyorum şayet öyle kadınlar oluyo ki biz eşimle aynı anda bakıyoruz ben bile kendimi alamıyorum. Size tavsiyem bi terapiste gidin bu kadar içerleyip büyütmeni normal değil evliliğinizi çıkmaza sokarsınız ilerde

Pek az TV izlerin ama bugün bir program vardı dikkatimi çekti. Kadın erkek ilişkilerine bilimsel yaklaşan insanlar konuşuyordu.
Doktor dedi ki:
"Erkekler bakar ama dikkat etmez ,iç güdüsel olarak ve o görüntü gittiği an unuturlar, bir Saniye içinde. Sonra siz sorduğunuzda o kadına niye baktın diye hangi kadın derler ve ciddidirler hatırlamazlar" dedi.

İşin şakası ben de bakışlara çok dikkat ederim. Hazmedemem. Ay uzak etsin RABBİM. Ama belki de dediği gb kıyafetine bakmıştır, okumuştum o konuyu. Çok canın sıkıldıysa misilleme yap. TV de falan adama bak birine, bayılıyorum bu adama falan de. Ne bileyim içine kurdu düşür işte.

Sen ne diyorsun, ne saçmalıyorsun diye kapatır o kanalı değiştirir. Bir evlilik programında yakışıklı bulduğum biri vardı ve onu kıskandı izlettirmezdi o programı bana ..
Kendisi de kabullenmez böyle bir şeyi biliyorum...
Ama ben de yapacağım birlikte gittiğimiz bir mekanda dikkatli dakkatli birine bakıp kıyafeti hoşuma gitti diyeceğim..
O an o da kendini kötü hissetsin, anlasın biraz nasılmış ..

Direk kıyafeti hoşuma gitti deme. Kendisi niye bakıyor deyince ne güzel giyinmiş sen de öyle giyin de.

Sence nasıl düzelebilir bu durum peki? Geçmişe gidip adamın o anki düşüncelerini okuyamazsın. Ya eşine inanacaksın, ya bu düşüncelere teslim olacaksın, ya da ikisini bir arada götürüp ara ara kavga çıkarıp sonra barışacaksın. Çözümünü bulman gerekli.

tabi ki edici.eşinin aklında bile değil şu an da o kadın emin ol buna.bak anladığım kadarıyla eşin daha kapalı giyinilmesinden hoşlanıyor.kadına bakmasındaki amaçta bu..onun beğeneceği şekilde giyinmişti bence bu dikkat çekti eşinde.
kendini yeyip bitirmeyi bırak çok gereksiz Allah aşkına bırak ya ortada birşey yok inan kendi kendini dolduruyorsun bu aldatma falanda değil.unut gitsin.
eşine söyle ama canım bak de demekki ben senin bir başkasına göz ucuyla bile bakmana dayanamıyorum kendi kendimi hasta edicem yoksa daha dikkatli olmanı istiyorum bu hususta de.
insanların değiştirilme çabalarına karşıyım ama seni rahatsız etmeyecekse eşinin biraz daha isteğine uygun giyinirsen sana bakışının değiştiğini görebilirsin

Siz bence boşanmaya yer arıyorsunuz üşenmedim Mayıstaki ilk konunuzdan itibaren okudum. Siz bu adamı severek evlenmemişsiniz ki zaten. Hatta en son 29 Mayıs'ta boşanma kararı almışsınız ciddi bir şekilde yazmışsınız bunu da. Belki düzelmiştir sonra aranız bilmiyorum ama severek evlenmediğiniz için sürekli içinizde bir ayrılma isteği var onu da adama yansıtıyorsunuz bence. Kına olayını abarttığınızı düşünüyorum. Hatta bundan önceki konunuzdaki arama olayını da aşırı abarttığınızı düşünüyorum. Adamı nasıl bezdirsem de benden boşansa diye uğraşıyorsunuz sanki. Belki farkında olmadan belki farkında olarak.

Nasıl düzelebilir hiçbir fikrim yok..
Aynı konuları gündeme getirip getirip te aklına o kadını getirmek istemiyorum..
Çözümü ne hiç bilmiyorum..

Bu kına olayına bence çoğu kişi tepki gösterirdi, ama diğer konularımda boşanma mevzuları geçtiği için böyle düşünmeniz normal..
Ama artık öyle değil o 29 mayıstan sonra barıştıktan sonra boşanma fikri bitti benim kafamda artık...
Bu kına ile ilgili mevzuda da kafamı biraz rahatlatabilsem...
Eşinle konuş diyeceksiniz, söyleyeceği ve söylediği şeyleri yazdım.. farklı şeyler söylemeyecek bana ..

Benim fikrim biraz fazla büyütüyorsunuz. Kısasa kısas yapmayin, bu eşinizi sizden uzaklastirir. Benim de anlayamadığım sekilde amiyane tabirle iş üstünde yakalamis kadinlar kocalarini affedip mutlu mesut yasiyorlar. Biraz rahat olun ortada bisey yok. Adam sonra zaten yapmasamda yapmis muamelesi goruyorum yapayim da değsin demesin.

Haklısınız işte o yüzden bu konuyu devamlı gündeme getirip te daha fazla yüz göz olmak istemiyorum...
Net bir şekilde ihanet ve sadakatsizliğe asla tahammülüm olmadığını, bu bakış olayının bile beni çok rahatsız ettiğini dile getirdim..
Bu bir insan için yeterli sanırım..

Tamam ozaman bu konuyu kapat gitsin. Ama kafanda da kapat. Takıntı yapıyorsun çünkü.

Banada aynen öyle geldi.adam bi açık verse de bahane edip olay çıkartsam havası sezdim.haksızmıyız konu sahibi dürüst ol lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…