- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Özür dilenecek ne yapmış ki? Siz obur olayda ozur dilediniz mi seni rezil ettim pişmanım affet dediniz mi pekiBenden bu konuyu konuştuğumuzda tutup özür dilemedi ki, üzüldüğümü kırıldığımı fark ettiği halde..hal böyle iken ezikliği felan karıştırmak istemedim..
Özür dilenecek ne yapmış ki? Siz obur olayda ozur dilediniz mi seni rezil ettim pişmanım affet dediniz mi peki
Ortada birsey yokken özür dilerim denmesini beklemek de pek saglikli degilEvet özür diledim... o da bi özürle bitecek öyle mi dedi..
Kırıldığımı, üzüldüğümü bu konuda biliyordu, özür dilemek için sebep olması şart mı, bir insanı kırdığını fark etmessin ama kırmışsındır , bunu öğrenince özür dilersin. İlla büyük bir şey olmasına gerek yok bence özür dilemek için..
Bazi yerlerde kina karisik olur kiz kinasi gibi kucuk birsey olmaz. Adetler degisebiliyor. Benim kinamda salonda kalabalik bir toplulukta dugun gibi yapildi.. o nedenle esli gidilmis olabir.Erkeklerin kınada ne işi var, bir kınada erkek görünce sinir oluyorum.. eşini bi daha kınaya götürme demek çözüm olmaz tabii ama oynayana da herkes bakar yani bunu kabul et.. ben de bakıyorum.. ha bu burnundan getirme demek değil, ikaz et tabii ne bakıyosun diye, kız, bi daha olmasın de.. ama abartma kafana takma bu kadar.. ama eşin eğer dışarıda gezerken yemekte vs yine elalemin kadınlarını süzmeye devam ediyorsa sürekli gözü dışarıdaysa o zaman otur düşün, şu an mesele edecek bi şey göremiyorum..
Bende sapik oldugunu dusunmuyorum. Adami savunmuyorum ama gayti ihtiyari bazen bakilabiliyor. Bazen bende bakiyorum farkli ve cok guzel bir kadin gorunce hatta esime diyorum aa kiza bak ne guzel masallah diye..Sapık bir insanla evli değilim.. olan olayda eşim tamamen hatalı, ama sapık vs gibi ağır yorumlar da yapmayın lütfen..
Ortada birsey yokken özür dilerim denmesini beklemek de pek saglikli degil
Pek az TV izlerin ama bugün bir program vardı dikkatimi çekti. Kadın erkek ilişkilerine bilimsel yaklaşan insanlar konuşuyordu.
Doktor dedi ki:
"Erkekler bakar ama dikkat etmez ,iç güdüsel olarak ve o görüntü gittiği an unuturlar, bir Saniye içinde. Sonra siz sorduğunuzda o kadına niye baktın diye hangi kadın derler ve ciddidirler hatırlamazlar" dedi.
İşin şakası ben de bakışlara çok dikkat ederim. Hazmedemem. Ay uzak etsin RABBİM. Ama belki de dediği gb kıyafetine bakmıştır, okumuştum o konuyu. Çok canın sıkıldıysa misilleme yap. TV de falan adama bak birine, bayılıyorum bu adama falan de. Ne bileyim içine kurdu düşür işte.
Direk kıyafeti hoşuma gitti deme. Kendisi niye bakıyor deyince ne güzel giyinmiş sen de öyle giyin de.Sen ne diyorsun, ne saçmalıyorsun diye kapatır o kanalı değiştirir. Bir evlilik programında yakışıklı bulduğum biri vardı ve onu kıskandı izlettirmezdi o programı bana ..
Kendisi de kabullenmez böyle bir şeyi biliyorum...
Ama ben de yapacağım birlikte gittiğimiz bir mekanda dikkatli dakkatli birine bakıp kıyafeti hoşuma gitti diyeceğim..
O an o da kendini kötü hissetsin, anlasın biraz nasılmış ..
Çok güzel söylediniz de bana dediği tek şey, sağı solu kapalı olan insanlar üzerinden bana yaptığın muameleye bak, (sağı solu kapalı insanlara bakılmaz, ama açıklara mı bakılır dedim bunun üzerine ve bana, baktığım kişi sağı solu kapalı biri idi, açık birine baksaydım böyle düşünmekte haklısın ve izahını yapardım oldu), onun dışında kadının kıyafetine bakmış, ve güzel oynuyormuştu ona bakmış, bir de gelinin annesi sanmış o yüzden bakmış...
İlk sorduğum gün bunları saydı, şimdi yine aynı şeyleri söyleyecek... sizce bunlar tatmin edici mi ?
Sence nasıl düzelebilir bu durum peki? Geçmişe gidip adamın o anki düşüncelerini okuyamazsın. Ya eşine inanacaksın, ya bu düşüncelere teslim olacaksın, ya da ikisini bir arada götürüp ara ara kavga çıkarıp sonra barışacaksın. Çözümünü bulman gerekli.
Siz bence boşanmaya yer arıyorsunuz üşenmedim Mayıstaki ilk konunuzdan itibaren okudum. Siz bu adamı severek evlenmemişsiniz ki zaten. Hatta en son 29 Mayıs'ta boşanma kararı almışsınız ciddi bir şekilde yazmışsınız bunu da. Belki düzelmiştir sonra aranız bilmiyorum ama severek evlenmediğiniz için sürekli içinizde bir ayrılma isteği var onu da adama yansıtıyorsunuz bence. Kına olayını abarttığınızı düşünüyorum. Hatta bundan önceki konunuzdaki arama olayını da aşırı abarttığınızı düşünüyorum. Adamı nasıl bezdirsem de benden boşansa diye uğraşıyorsunuz sanki. Belki farkında olmadan belki farkında olarak.
Benim fikrim biraz fazla büyütüyorsunuz. Kısasa kısas yapmayin, bu eşinizi sizden uzaklastirir. Benim de anlayamadığım sekilde amiyane tabirle iş üstünde yakalamis kadinlar kocalarini affedip mutlu mesut yasiyorlar. Biraz rahat olun ortada bisey yok. Adam sonra zaten yapmasamda yapmis muamelesi goruyorum yapayim da değsin demesin.
Banada aynen öyle geldi.adam bi açık verse de bahane edip olay çıkartsam havası sezdim.haksızmıyız konu sahibi dürüst ol lütfen.Siz bence boşanmaya yer arıyorsunuz üşenmedim Mayıstaki ilk konunuzdan itibaren okudum. Siz bu adamı severek evlenmemişsiniz ki zaten. Hatta en son 29 Mayıs'ta boşanma kararı almışsınız ciddi bir şekilde yazmışsınız bunu da. Belki düzelmiştir sonra aranız bilmiyorum ama severek evlenmediğiniz için sürekli içinizde bir ayrılma isteği var onu da adama yansıtıyorsunuz bence. Kına olayını abarttığınızı düşünüyorum. Hatta bundan önceki konunuzdaki arama olayını da aşırı abarttığınızı düşünüyorum. Adamı nasıl bezdirsem de benden boşansa diye uğraşıyorsunuz sanki. Belki farkında olmadan belki farkında olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?