Unutamıyorum

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

Unutamıyorum dün akşamdan beri ağlıyorum...bugün sinir krizi geçirdim hastaneye kaldırdılar yüzümde kollarımda kırmızı kırmızı lekeler çkmaya başladı korkuyorum hiç iyi değilim mutsuzum yanlış yol olduğunu bile bile onu kucağında aglamak istiyorum kurtarr allahım beni bu acıdan..sizinle paylaşmak istedim ben neyapayımsenağlamasenağlamasenağlama

çok üzüldüm canım senin adına.. unutmak zor bişey anlayabiliyorum seni.. ama neden ayrıldınız neden bu kadar umutsuzsun...bizimle paylaşırsan bunları biz de yardımcı olabiliriz belki sana (

Dün bir bugün iki az sabır.. :hulya:
Yok olmuyor diyorsan illa, gidip adamın gönlünü edecen aklinialirimsmile
İki-üç ay uzar ömrü ilişkinizin..

Ayrıca böyle zırt pırt konu açarsan konuların silinir laf aramızda

aldattı ..soguk dawrandı bitirdim

e canım benım unutmak için bu kadar çok sebebin var aslında...bi kere sırf aldatması bile ondan soğumanı hatta nefret etmeni gerektirir.. tamam çok sevmiş olabilirsin ama düşün başka biri olmuş onun hayatında sana geri dönse bile eskisi gibi olmaz ki..sen ona eskisi gibi bakamzsın bi kere..
moralini bozmak istemem canım gerçekten ama gerçekler bunlar.. üzülmek de haklısın ama kendinden önemli deil ki kendini yıpratıyosun. bi süre bolca uyu dinlen.. düşünme demiyorum tabi ki aklına gelecek ama zamanla soğuyacak acın inan bana...

bütün konularını bi başlık altında toplasan diyorum nede olsa aynı kişiden bahsediyosun.:hulya:

Unutursun merak etme.
Biraz güçlü ol canım.
Ayrıldık diye sinir krizi geçirmek de ne oluyor.
Sağlıktan daha önemlisi var mı?
Hayırlısı böyleymiş demek ki.
Zaten eski konuların da düşünüldüğünde düzgün bir ilişki görüntüsü vermiyor.

aldattı ..soguk dawrandı bitirdim

eminmisin
Arkadaşlar daha önceki konumdan bildiğiniz gibi defalarca aldatıldım..bu akşam mesajlaşıyorduk havadan sudan öyle..ilk çıktığım zamanlarda bu bizim evin arkasına gelirdi beni görmek için sabaha kadar durduğunu bilirim..! neyse dedimki gelsene seni görürüm falan oda gelirim ama duramam aşkım dedi herkes bana bakıyo tiptip biri gelip nereye bakıyosn sen dese napcam ben dedi ..bende durcaksındedim eskiden nasıl duruyodun dedim seviyosan durursun dedim..' yoksa biter dedim:teytey: senin beni sevdiğin falan yok dedim bitti dedim tamam ben eve girdim dedi.dahada bişey yazmadım arkadaşlar doğrumu yaptım bilmiyorum ama tekrar msj atmaktan korkuyorum ( irademe sahip olamıyorum hep msj atıp özür diliyorum yardım edin arkadaşlar nasıl engel olabilirim kendime fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum kızzlarr :enbuyukkk:

diğer konungamyoncuiremsu
adam aldattıktan sonra kabul ediyosun,sonrada çocukça şımarıklıklarla ayrılıyosun,yardım edin napıcam diye konu açıyosun..
sonuç:sinir kirizleri..neden:çünkü nazını çekmedi,üstüne düşmedi ve sen şımarıklığınla kaldınboshayallersmile
gerçekler acıdır canım

Son düzenleme:
ayrıca diğer konundaki mesajınşutarafagitti
senağlama senağlamabeni sevmesi için ne yapmalıyım
benneyaptımki benneyaptımki
hastanelik ol belki sever seni:teselli:-tatlicadiarzu-

kendine saygin olsa seni aldatan bir insanin ardindan unutamiyorum diye konu acmazdin

ayrica bu assagidaki mesajini gordukten sonra senin yasini cok merak ettim

"Arkadaşlar daha önceki konumdan bildiğiniz gibi defalarca aldatıldım..bu akşam mesajlaşıyorduk havadan sudan öyle..ilk çıktığım zamanlarda bu bizim evin arkasına gelirdi beni görmek için sabaha kadar durduğunu bilirim..! neyse dedimki gelsene seni görürüm falan oda gelirim ama duramam aşkım dedi herkes bana bakıyo tiptip biri gelip nereye bakıyosn sen dese napcam ben dedi ..bende durcaksındedim eskiden nasıl duruyodun dedim seviyosan durursun dedim..' yoksa biter dedim senin beni sevdiğin falan yok dedim bitti dedim tamam ben eve girdim dedi.dahada bişey yazmadım arkadaşlar doğrumu yaptım bilmiyorum ama tekrar msj atmaktan korkuyorum ( irademe sahip olamıyorum hep msj atıp özür diliyorum yardım edin arkadaşlar nasıl engel olabilirim kendime fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum kızzlarr "

arkadaş 17 sevgilisi 19 yasında askere gitmeden önce söz düşünüyorlardı ama sonuç malum sempatiksalakcinni

canim bak yasin cok ufak dogru karar veremeybilirsin iyi dusun seni sevseydi aldatmazdi bir kere daha onunde uzun omur var karsina seni sevebilecek cok insan cikar ben bile 5 yilik esimle ayrilma noktasindayim sevgi karin douyurmuyor ona gore abla tavsiyesi unutmaya calis destek al bir yerden o seni mutlu etmez tekrar uzulursun dogru karar vercegine eminim

bütün bu sorunlarının asıl sebebi seni aldatan kişi değil sensin.kendine saygın yok.
özsaygı özgüven eksikliğinden haklı olduğun halde özür diliyorsun.
bence bir uzmana görünmelisin.

daha şimdiden en vurdumduymaz olacağın yaşta güçsüzsün kendine güvenin yok. ailenize tutunun biraz arkadaşlarınıza tutunun. bu ne ya evde kalmış gibi arkasından sinir krizleri geçirmeler ağlamalar falan.

Daha dün bir bugün iki be arkadaşım, ne unutması?
Ayrıca terk eden sensin, bu kadar hastanelik olacaktın madem terk etmeseydin.
Adam seni aldatsın sen affet, sonra saçma bi bahaneden terk et, sonra hastanelik ol.
İyi misin sen?

valla bence üzülmeye bile değmez tecrübe edinmiş oldun işde hemde seni aldatan biri dönse ne olacak bide kabulmü edeceksin. bence yapma zaman ilacın ağlayıp sızlaayacağına düşünmemeye çalış

Allah yardımcınız olsun .Unutmak kolay degıl zaman sadece o merhem oluyor yaralarımıza ((

Unutulmaz diye bir şey yok, ne çamlar bardak oldu, neler unutulmadı ki ?
Sadece zaman...

İçerik nedeniyle konu taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…