• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp ve had bilmezliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni kp hiç görüntülü aramadı (ne münasebet?) kv cocuk doğduktan sonra birkaç kez aradı. müsait değilim diye mesaj attım. daha da aramadılar. hala daha kp esimi arar, müsait olunca görüntülü ara da cocugu görelim der öyle arar esim. ben ikisini de aramam bayram seyran olmadıkca.

ama sizin muhabbet artık cok çirkinleşmiş. bu kadar ileri gittikten sonra ciddi bir kavga, küslük olmadıkca bunu kesemezsiniz gibi duruyor. esiniz gidip rahatsız olduğunuzu ve cocugu görmek için onu aramalarını söylesin.
Bende öyle diyeceğim ya gidip kendi söyleyecek yada ben halledeceğim artık

Çok doğru aslında :(
esiniz babasından çekiniyor anladığım kadarıyla. fakat sunu idrak etmesi lazım; artık kendisi de bir baba. ne siz pısırık, sizi koruyamayan bir eş, ne de cocuklarınız dağ gibi duramayan baba ister.

maddi seylerde size destek oluyor, yükünüzü alıyor olabilir (ki bahsettiğiniz şeyler zaten eşin yapması gerekenler) fakat siz dısarıya karşı savunmasız olduğunuzda bir önemi yok.

o kadar “iyi koca” olmasına rağmen evinizde dahi rahat hissetmediğinizi siz söylüyorsunuz. cocukluğunda hayal ettiği baba olmasını söyleyin ona.

Bu sefer işi inada bindirip çocuğu hazırla gezdirmeye geliyorum der diye korkuyorum. Ki derde ha çocuğumu vermem o ayrı ama gelir burda rezillik çıkarır mal insan. Güya şaka yapıyor oğluma anneni döv oğlum diyor. Bende niye senin çocukların seni dövüyormu diyorum hahahaha diye gülüyor
Polisi arayacaksın o zaman da. Ruh hastasından niye bu kadar tırsıp görüşmeye devam ediyosunuz anlamadım

Oğlun biraz daha büyüsün benim olacak alacağım diyor bende gel tırnağını alabiliyorsan al, ben onun için 7 bıçak darbesi yedim sen kendine 7 bıçak darbesi yiyecek kadar güveniyorsan gel al bakalım dedim . Bana bak beni tehdit etme getirme oraya diyor

Açıkcası boş konuşuyorsunuz ve bunun farkında. Sizi bastırabileceğini düşünüyor. Nitekim kocanızda buna müsaade ediyor. Benim olacak, alacağım diyen adama şu cevabı vermek net laçkalaşmaktır. Ben böyle bir konuya yorum bile yapmam, kendinize gelin duymak istemiyorum gibi gibi net cevaplar vermek varken arabesk arabesk cevaplar vermeniz cidden seviyesine inmek oluyor oda işte kaaleye almıyor.

Kusura bakmayın ama kayınpederinizin böyle hadsiz olmasının sebebi eşiniz.

Oğlumuza kardeş olsun deyip sizi darlayan, hamile kaldığınızda da hırçınlaşıp karısını azarlayan eşiniz babasına gelince ağlama moduna geçiyor. Gücü bir size yetiyor, babasına hayırdır sana ne oluyor diyemiyor ya da demek istemiyor.
Çok haklısınız . :(

Açıkcası boş konuşuyorsunuz ve bunun farkında. Sizi bastırabileceğini düşünüyor. Nitekim kocanızda buna müsaade ediyor. Benim olacak, alacağım diyen adama şu cevabı vermek net laçkalaşmaktır. Ben böyle bir konuya yorum bile yapmam, kendinize gelin duymak istemiyorum gibi gibi net cevaplar vermek varken arabesk arabesk cevaplar vermeniz cidden seviyesine inmek oluyor oda işte kaaleye almıyor.
Pıçaaa dakarın gelmeeeee
Yazdiklariniza katılıyorum boşa laf yaristiriyor.

Ne bileyim o kadar çok sinirleniyorum ki o an aklıma ne gelirse sayıyorum yani adam öldürmek suç olmasa bir dakika düşünmem o derece bir nefret. Kontrolümü kaybediyorum

Pıçaaa dakarın gelmeeeee
Yazdiklariniza katılıyorum boşa laf yaristiriyor.
Bundan sonra asla laf yarıştırmıycam kısa ama net verip cevabını kapatacağım. Ha bundan sonra aramalarını açarsam tabikş. Aşırı kinliyim ya öyle böyle değil

Çok haklısınız . :(
Kusura bakmayın kırmak için yazmıyorum eşinizdir 2 çocuğunuzunda babası ama sırf siz yeniden hamile kalın diye gerekirse tedavi olmanız için ailelerden maddi desteği bile düşünen kocanız önce sizinle kurduğu aileye sahip çıkmasını, ezdirmemeyi öğrenecekti.

Sıkışınca ağlamak da nedir? Babasının gırtlağına yapışsın demiyorum ama bir kere eş olup evlatlarına baba olup kayınpederinize ağzının payını verse, o kayınpeder sizi bırakın aramayı kapınızın önünden geçmeye cesaret edemez, kayınpederiniz gücünü eşinizden alıyor.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın kırmak için yazmıyorum eşinizdir 2 çocuğunuzunda babası ama sırf siz yeniden hamile kalın diye gerekirse tedavi olmanız için ailelerden maddi desteği bile düşünen kocanız önce sizinle kurduğu aileye sahip çıkmasını, ezdirmemeyi öğrenecekti.

Sıkışınca ağlamak da nedir? Babasının gırtlağına yapışsın demiyorum ama bir kere eş olup evlatlarına baba olup kayınpederinize ağzının payını verse, o kayınpeder sizi bırakın aramayı kapınızın önünden geçmeye cesaret edemez, kayınpederiniz gücünü eşinizden alıyor.
Çok doğru ve eşimin ailesindeki bütün kadınlar bu şekilde ysni eltiler falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın kırmak için yazmıyorum eşinizdir 2 çocuğunuzda babası ama sırf siz yeniden hamile kalın diye gerekirse tedavi olmanız için ailelerden maddi desteği bile düşünen kocanız önce sizinle kurduğu aileye sahip çıkmasını, ezdirmemeyi öğrenecekti.

Küçükken annesini gözünün önünde bayıltana kadar dövmüş, masalara fırlatmış bir baba bence oğlunu bu denli kaaleye almaz.

He bana öyle kayınpeder denk gelecek masaya kadın fırlatma nasıl yapılır üzerinde denerdim de benim koca da babasını masa bacağı yapardı o ayrı.

Adamın aramalarına cevap vermeyin, kapıya mı dayandı rezillik mi çıkardı tehdit mi etti çağırın polisi uzaklaştırma kararı aldırın. Önce insan olmayı öğrensin.

beni kp hiç görüntülü aramadı (ne münasebet?) kv cocuk doğduktan sonra birkaç kez aradı. müsait değilim diye mesaj attım. daha da aramadılar. hala daha kp esimi arar, müsait olunca görüntülü ara da cocugu görelim der öyle arar esim. ben ikisini de aramam bayram seyran olmadıkca.

ama sizin muhabbet artık cok çirkinleşmiş. bu kadar ileri gittikten sonra ciddi bir kavga, küslük olmadıkca bunu kesemezsiniz gibi duruyor. esiniz gidip rahatsız olduğunuzu ve cocugu görmek için onu aramalarını söylesin.
Arttırıyorum, 6 yıllık evliyim kp nin numrası bende yok, benim numaramda onda yok😂 hatta abilerinin, eltimin felan da yok sadece kv nin var.😂

Küçükken annesini gözünün önünde bayıltana kadar dövmüş, masalara fırlatmış bir baba bence oğlunu bu denli kaaleye almaz.
Oğlu susup kalırsa dikkate almaz elbette ama o kayınpederi bayıltana kadar döven olmamış demek ki.
Bunun gibi kayınpederler pısıp kalanlara kükrer sadece.

Sergilemez adamın sesi kısılıyor babasını görünce

O zaman tatlum tüm sinirini öncee bir güzel eşinden çıkar ama öyle böyle değil geç içinden
Bir böylee rahatla

Sonra kayınpederini engelle kapına gelse açma karşına çıkarsa da de ki senin evladın ben değilim, oğlun bundan sonra onunla görüş.

Yok öyle ağlamak zırlamak babasını senin üzerine salmak
Adama bak

İşte en son öyle olacak gibi ama o kadar yüzsüz ki bu sefer oğlumun evi değilmi der gelir oturur eminim bundan
Eve almayacaksınız, bir şekilde almak zorunda kalıyorsanız da başka odaya geçip oturcaksınız çıkmayacaksınız. Sizin adamın seviyesine düşüp laf yetiştirmekten ziyade sınır çizmeye ihtiyacınız var

Arttırıyorum, 6 yıllık evliyim kp nin numrası bende yok, benim numaramda onda yok😂 hatta abilerinin, eltimin felan da yok sadece kv nin var.😂
bende var bayramda vs ararım, abilerinin zaten yok. yani ne alaka beni görüntülü arayacak? 😂 benim babam dahi önce normalden arayıp müsaitsen cocugu görelim diyor da öyle arıyor.

aslında bir keresinde açacaksın telefonu üstün basın açık şok olacak, bak daha arar mı? 😂 gerci burdaki kayınpeder bir tuhaf, arayabilir yine 😂

Çok doğru ve eşimin ailesindeki bütün kadınlar bu şekilde ysni eltiler falan.

Yine kusura bakmayın, anneniz dahi garip. Çok istediği bebeği hastaneye bile götürmek istemeyen “para yok bırak gittiği yere kadar gitsin” diyen eşinizin size dili pabuç ama babasına gelince susup öylece izliyor 🤦‍♀️

Babam annemi bayıltana kadar döverdi 😥 o yüzden babama karşı gelemiyorum laflarını ve ağlamayı bıraksın, annesini bile savunamayan adam sizi de savunmaz, kadınların bir kıymeti yok onlar için.

Kızlar 2 Şubat’ta doğum yaptım bir kızım oldu 3 yaşındada bir oğlum var. Eve geçtik neyse annem bana bakmaya geldi eve misafir çağırma dedikçe kaynımı çağırdı onu çağırdı bunı çağırdı neyse en son oğlum kaptı virüsü şimdi hasta şurupları içmiyor kusuyor. Bebeğe bulaşmasın diye uğraşıyorum ama bu gidişle bulaşacak gibi.

Gelelim kayınbabaya astığım astık kestiğim kestik bir adam kendini bir halt sanıyor neymiş aramış neden duyammışım geri dönmemişim. Kafam bozuldu sana diyor bende valla kusura bakma sen arıycaksın diye telefon elimde beklemiyorum dedim. Dik dik konuşma bak diyor. Eşim desen mal mal izliyor yemin ederim bu bebeği bile isteye yapmadım hatta öğrendim aldıracaktım ondanda vaz geçirdiler.
Eşime çocuğu özele götürelim bak banada bulaşacak diyorum para yok bırak gittiği yere kadar gitsin diyor.

Kızlar hepinize merhaba konu biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 6 yıllık evliyim iki çocuğum var . Kızım daha 2 aylık beni asıl delirten mesele kayınbabam evet yanlış okumadınız. Kayınbabam dünyada tanıyabileceğiniz en kaba en kötü en nankör ve en şiddet yanlısı adamdır. Eşimi ve kardeşlerini hep döverek büyütmüş, hatta kayınvalidemi eşim küçükken döverek bayıltmış sınırını alamayıp masaya fırlatmış kadını nasıl yaptıysa.
Bunları adamın karakterini anlayın diye yazıyorum. Asla hayırdan anlamaz hep kendi bildiği doğrudur neyse allah var gelip gitmez her zaman hatta oğlum doğana kadar (3 yaşinda şuan) aramazdı bile herşey oğlum doğduktan sonra başladı. Düşünün çocuğu görmeye 3 ay sonra geldiler ama ölür biterler vs vs. Ve çocuğum defalarca hastanede yattı hiçbir zaman ziyaretine gelmedi görüntülü arardı bana bak derdi o çocuğa birşey olsun elimden dilimden kurtulamazsın bakamadın çocuğa diye eşşek gibi bağırırdı. Bende asla susan bir insan değilim çocuk benim çocuğum hastalığıds sağlığıda beni ilgilendirir vs vs verirdim cevabını. Bu sefer daha çok delirirdi. İstisnasız hergün arar
Geçenlerde küçük kızım ağlıyor yemek yapamadım annem getirdi sağolsun dedim yani para yok diyorsun bana ağlıyorsun diyor. Yani ben ondan para isteme iması yapmışıö güya. Kızım doğduktan sonra hergün ama hergün aramaya başladı ama konuşmalar dik dik açmazsan elli kere üst üste arar bakale bu telefon niye açılmadı der. Görüntülü açmazsan normalden arar. Dün gece çocukları uyıttuktan sonra sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi oda başladı ağlamaya sana yaptıklsrının farkındayım içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum dedi.
E anne babamda hayatta dur demezler bu adama. Bana sus derler dün sinir krizi geçirmeden iki üç saat falan önce aramıştı bende direk telefonu oğluma tuttum asla konuşmadım bugün aramadı çok şükür.
Kızlar ben bu adamın hakkından gelirim gelmesine ama çamur gibi sıçrar bana eminim bana böyle sürekli beni aramasını kesecek birşey söyleyin böyle öyle birşey olsunki adam beni aramasın. Daha yazacak çok şey varda anlatsam aklınıx durur karşımda bir deli var öyle düşünün
Engelle geç. Şiddet Memili olirsa da polise git. Eşiniz de az onsna olsun aglayana kadra. Aynı ildeyseniz de taşının verekirsen. Benim içim daraldı buradan

Kızlar hepinize merhaba konu biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 6 yıllık evliyim iki çocuğum var . Kızım daha 2 aylık beni asıl delirten mesele kayınbabam evet yanlış okumadınız. Kayınbabam dünyada tanıyabileceğiniz en kaba en kötü en nankör ve en şiddet yanlısı adamdır. Eşimi ve kardeşlerini hep döverek büyütmüş, hatta kayınvalidemi eşim küçükken döverek bayıltmış sınırını alamayıp masaya fırlatmış kadını nasıl yaptıysa.
Bunları adamın karakterini anlayın diye yazıyorum. Asla hayırdan anlamaz hep kendi bildiği doğrudur neyse allah var gelip gitmez her zaman hatta oğlum doğana kadar (3 yaşinda şuan) aramazdı bile herşey oğlum doğduktan sonra başladı. Düşünün çocuğu görmeye 3 ay sonra geldiler ama ölür biterler vs vs. Ve çocuğum defalarca hastanede yattı hiçbir zaman ziyaretine gelmedi görüntülü arardı bana bak derdi o çocuğa birşey olsun elimden dilimden kurtulamazsın bakamadın çocuğa diye eşşek gibi bağırırdı. Bende asla susan bir insan değilim çocuk benim çocuğum hastalığıds sağlığıda beni ilgilendirir vs vs verirdim cevabını. Bu sefer daha çok delirirdi. İstisnasız hergün arar
Geçenlerde küçük kızım ağlıyor yemek yapamadım annem getirdi sağolsun dedim yani para yok diyorsun bana ağlıyorsun diyor. Yani ben ondan para isteme iması yapmışıö güya. Kızım doğduktan sonra hergün ama hergün aramaya başladı ama konuşmalar dik dik açmazsan elli kere üst üste arar bakale bu telefon niye açılmadı der. Görüntülü açmazsan normalden arar. Dün gece çocukları uyıttuktan sonra sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi oda başladı ağlamaya sana yaptıklsrının farkındayım içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum dedi.
E anne babamda hayatta dur demezler bu adama. Bana sus derler dün sinir krizi geçirmeden iki üç saat falan önce aramıştı bende direk telefonu oğluma tuttum asla konuşmadım bugün aramadı çok şükür.
Kızlar ben bu adamın hakkından gelirim gelmesine ama çamur gibi sıçrar bana eminim bana böyle sürekli beni aramasını kesecek birşey söyleyin böyle öyle birşey olsunki adam beni aramasın. Daha yazacak çok şey varda anlatsam aklınıx durur karşımda bir deli var öyle düşünün
Engelleyin onu,kapıya gelirse açmayın.Eşinizi arasın, eşinşz varken gelsin.Hergün kopacağına bir kere kopsun kıyamet.Deli deliyi görünce çomağını saklar demişler.

Back
X