• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp ve had bilmezliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oğlun biraz daha büyüsün benim olacak alacağım diyor bende gel tırnağını alabiliyorsan al, ben onun için 7 bıçak darbesi yedim sen kendine 7 bıçak darbesi yiyecek kadar güveniyorsan gel al bakalım dedim . Bana bak beni tehdit etme getirme oraya diyor
Ama sizin ilişkiniz zaten baya.lackalasmis hatta inada binmiş bu arama meselesi sevgiden değil inattan bence numaranızı değiştirin bir süre kimseye vermeyin dicem yani

Senın ailene kadar arayıp bağıracak öyle mi ? Sende başındakini koca die ttutup aynı yatağa mı gireceksin ?

Ya o kim ki senin cocuklarinin ve senin uzerinde boyle bi etkisi olabiliyor. Esin artik kocaman adam ne bicim bi korku bu ? Ne eziklik ok kucukken yapmis etmis esin ne korkuyor hala bundan kocaman adam . Boyle biriyle neden cocuklarini gorusturuyorsun ki sen ? Oğluna anneni döv demesi ne anlama geliyor farkinda misin ? Kov evden engelle gitsin ya . Midem bulandi buradan benim

Kızlar hepinize merhaba konu biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 6 yıllık evliyim iki çocuğum var . Kızım daha 2 aylık beni asıl delirten mesele kayınbabam evet yanlış okumadınız. Kayınbabam dünyada tanıyabileceğiniz en kaba en kötü en nankör ve en şiddet yanlısı adamdır. Eşimi ve kardeşlerini hep döverek büyütmüş, hatta kayınvalidemi eşim küçükken döverek bayıltmış sınırını alamayıp masaya fırlatmış kadını nasıl yaptıysa.
Bunları adamın karakterini anlayın diye yazıyorum. Asla hayırdan anlamaz hep kendi bildiği doğrudur neyse allah var gelip gitmez her zaman hatta oğlum doğana kadar (3 yaşinda şuan) aramazdı bile herşey oğlum doğduktan sonra başladı. Düşünün çocuğu görmeye 3 ay sonra geldiler ama ölür biterler vs vs. Ve çocuğum defalarca hastanede yattı hiçbir zaman ziyaretine gelmedi görüntülü arardı bana bak derdi o çocuğa birşey olsun elimden dilimden kurtulamazsın bakamadın çocuğa diye eşşek gibi bağırırdı. Bende asla susan bir insan değilim çocuk benim çocuğum hastalığıds sağlığıda beni ilgilendirir vs vs verirdim cevabını. Bu sefer daha çok delirirdi. İstisnasız hergün arar
Geçenlerde küçük kızım ağlıyor yemek yapamadım annem getirdi sağolsun dedim yani para yok diyorsun bana ağlıyorsun diyor. Yani ben ondan para isteme iması yapmışıö güya. Kızım doğduktan sonra hergün ama hergün aramaya başladı ama konuşmalar dik dik açmazsan elli kere üst üste arar bakale bu telefon niye açılmadı der. Görüntülü açmazsan normalden arar. Dün gece çocukları uyıttuktan sonra sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi oda başladı ağlamaya sana yaptıklsrının farkındayım içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum dedi.
E anne babamda hayatta dur demezler bu adama. Bana sus derler dün sinir krizi geçirmeden iki üç saat falan önce aramıştı bende direk telefonu oğluma tuttum asla konuşmadım bugün aramadı çok şükür.
Kızlar ben bu adamın hakkından gelirim gelmesine ama çamur gibi sıçrar bana eminim bana böyle sürekli beni aramasını kesecek birşey söyleyin böyle öyle birşey olsunki adam beni aramasın. Daha yazacak çok şey varda anlatsam aklınıx durur karşımda bir deli var öyle düşünün
Esinizin arkanizda durmasi icin once o dayak yiyen cocugu sarilip sarmalamasi lazim. Bunun icin tedavi gormus mu ? Eminim babasi bagirinca 3-5 yasindaki haline geri donuyordur esiniz. Ondan bu konuda bir destek gorebileceginizini sanmiyorum.

Ailenle gorusmeyecegiz sende benim dediklerimi yapicaksin tarzi bir dikteyle belki sizin sozunuzle bu is olursa olur. Baska turlusu cok zor. Hayal gibi

Sorun Kp de değil sorun eşinizde, ne demek ya bişey diyemiyorum!!! Sınırınızı çizin yoksa başınız daha çok ağrır, açmayın kudursun dursun, bazen sorunların çözülmesi için küçük bir cinnet yeter!!

Oğlun biraz daha büyüsün benim olacak alacağım diyor bende gel tırnağını alabiliyorsan al, ben onun için 7 bıçak darbesi yedim sen kendine 7 bıçak darbesi yiyecek kadar güveniyorsan gel al bakalım dedim . Bana bak beni tehdit etme getirme oraya diyor
Polise sikayet edip uzaklastirma alin. Allahin delisine baba mi diyorsunuz

Kime üzüleyim şaşırdım esinizemi kayinvalideyemi eşinizin kardeşlerine mi iyide bu adam saygıyı sevgiyi baba denmeyi haketmiyorki Nasıl bir insan eşini dayaktan bayiltir çocuklarına bu kadar travma yaşatır.Ya boşansın kayınvalide terk etsin .Bizde olsa çarşı pazar karisir başımız belaya girer.Ben böyle bir kişiye kayınpeder de demem konuşmamda kayinvalidemi evime alırım bu adamdan kurtarırım yani.Bilemedim . Kötek bunun hakkı normal degilki ben şikayet ederdim kades uzaklaştırma psikolojik olarak normal değil timarhaneyede gidebilir.Sulalede destek yokmu sizin taraftan .Dur diyecek.Esinizde bir garip ne babası şam babasi

Oğlu susup kalırsa dikkate almaz elbette ama o kayınpederi bayıltana kadar döven olmamış demek ki.
Bunun gibi kayınpederler pısıp kalanlara kükrer sadece.
Harika iç sesim

Kızlar hepinize merhaba konu biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 6 yıllık evliyim iki çocuğum var . Kızım daha 2 aylık beni asıl delirten mesele kayınbabam evet yanlış okumadınız. Kayınbabam dünyada tanıyabileceğiniz en kaba en kötü en nankör ve en şiddet yanlısı adamdır. Eşimi ve kardeşlerini hep döverek büyütmüş, hatta kayınvalidemi eşim küçükken döverek bayıltmış sınırını alamayıp masaya fırlatmış kadını nasıl yaptıysa.
Bunları adamın karakterini anlayın diye yazıyorum. Asla hayırdan anlamaz hep kendi bildiği doğrudur neyse allah var gelip gitmez her zaman hatta oğlum doğana kadar (3 yaşinda şuan) aramazdı bile herşey oğlum doğduktan sonra başladı. Düşünün çocuğu görmeye 3 ay sonra geldiler ama ölür biterler vs vs. Ve çocuğum defalarca hastanede yattı hiçbir zaman ziyaretine gelmedi görüntülü arardı bana bak derdi o çocuğa birşey olsun elimden dilimden kurtulamazsın bakamadın çocuğa diye eşşek gibi bağırırdı. Bende asla susan bir insan değilim çocuk benim çocuğum hastalığıds sağlığıda beni ilgilendirir vs vs verirdim cevabını. Bu sefer daha çok delirirdi. İstisnasız hergün arar
Geçenlerde küçük kızım ağlıyor yemek yapamadım annem getirdi sağolsun dedim yani para yok diyorsun bana ağlıyorsun diyor. Yani ben ondan para isteme iması yapmışıö güya. Kızım doğduktan sonra hergün ama hergün aramaya başladı ama konuşmalar dik dik açmazsan elli kere üst üste arar bakale bu telefon niye açılmadı der. Görüntülü açmazsan normalden arar. Dün gece çocukları uyıttuktan sonra sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi oda başladı ağlamaya sana yaptıklsrının farkındayım içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum dedi.
E anne babamda hayatta dur demezler bu adama. Bana sus derler dün sinir krizi geçirmeden iki üç saat falan önce aramıştı bende direk telefonu oğluma tuttum asla konuşmadım bugün aramadı çok şükür.
Kızlar ben bu adamın hakkından gelirim gelmesine ama çamur gibi sıçrar bana eminim bana böyle sürekli beni aramasını kesecek birşey söyleyin böyle öyle birşey olsunki adam beni aramasın. Daha yazacak çok şey varda anlatsam aklınıx durur karşımda bir deli var öyle düşünün
Aman Allahım🫣 Allah kolaylık versin. Telefonum bozuldu deyip telefonunuzdan kurtulun. Yeni bi tane de alamadım dersiniz bi şekilde bi süre rahat edersiniz belki

Ararlarsa çocuk uyudu müsait değilim banyodayım tuvaletteyim de. Açma ya telefonu. Açma bitti. Eve gelirde de kapıyı açma.
gerçekten asabını bozmana değer mi? Anne baban da açmasın konuşmasın. Eşin de başetmeyi öğrensin 3 yaşında değil artık.

Bağır ümmeti Muhammed yetişin diye topla herkesi ayağa kaldır, polis çağır uzaklaştırma aldır ama o herifi eve sokma. Baba da deme ona.

Hepsini engelle telefon bozuldu yenisini alamam şuan artık bir süre telefonsuz olucam de

Açmayın telefonu. Psikolojik şiddetir bu yaptığı açmak zorunda değilsiniz numaranıız değiştirin sadece kendi ailenize ve eşinize verin yeterli. Eşinle mutlaka çift seansına katılın bak bu çok önemli çocukluğundaki travmalarıyla yüzleşirse küllerinden yeniden doğar sesini çıkaramayan korkan küçük erkek çocuğu yok olup gider. İçindekileri dökmesi lazım. Bunu bir düşünüp konuşun önemli..

Ama KP. Konusunda dediğimi bence yaparsanız gerçekten rahat edersiniz. En azından üst üste aradığında müsait değildim neden bukadar ısrarcısınız acil bir durum mu var diye yüzüne çarp gitsin. Zaten araya bir sürü saygısızlık girmiş toparlanacak yanı kalmamış. Eşinle aranı kp yüzünden açma sakın eşine bişey hissetirme bence o yeterince yaralı ve kendi de ne yapacağını bilmiyor. Eşini bu konulardan uzak tut ve çift seansına katılın. İnşallah çözüm bulursunuz. Yada oralardan taşının eğer imkan varsa nekadar uzak okadar iyi..

Back
X