• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp ve had bilmezliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asla ses etmez ne kocam ne kardeşleri ne kV hatta arttırıyorum kardeşleri bile ses etmez edemez. İnan ben bana birşey yapar diye korkmuyorum sadece daha çok hayatıma dahil olur inada bindirirsem diye korkuyorum. Ha boşanmayı bile düşündüm sırf bu sebepten ama yine çocuklari bahane edip arıycak
Pisirik adamdan 2. Çocuk niye madem? Sen tamamen kes muhabbeti kocan uğraşsın. Laf anlatmaya çalışman boşa yani

Seninkiler de açmasın telefonunu bundan sonra sana böyle davranan adamla görüşmesinler zaten. Kocana da bagirirsa bağırsin niye cekiniyosun

erkek olmak ne güzel ya. baban hayvan gibi davranıyor karına sen kenarda yan gelip yatıyorsun sülalen raad

içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum

kıyamam ben onun minnoş kalbine hebübübü :(
bostan korkuluğu bile kargayı korkutur bir işe yarar, sen evde fare besliyorsun koca niyetine. onun çarkına s*çmakla işe başlayabilirsin konu sahibi.

Pisirik adamdan 2. Çocuk niye madem? Sen tamamen kes muhabbeti kocan uğraşsın. Laf anlatmaya çalışman boşa yani

Seninkiler de açmasın telefonunu bundan sonra sana böyle davranan adamla görüşmesinler zaten. Kocana da bagirirsa bağırsin niye cekiniyosun
İkinci çocuk yemin ederim ki istemeyerek oldu eşim korunuyordu. Hatta doktora kadar gittim aldıracaktım fakat eş imzası gerekliymiş oda vermedi şuan bile yüzüne vuruyorum ama bir yandan da evladıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum

İkinci çocuk yemin ederim ki istemeyerek oldu eşim korunuyordu. Hatta doktora kadar gittim aldıracaktım fakat eş imzası gerekliymiş oda vermedi şuan bile yüzüne vuruyorum ama bir yandan da evladıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum

işine gelince kocan erkek olduğunu hatırlıyor farkındaysan. babasından korktuğu falan yok, seni ve çocuklarını çiğ çiğ yem ediyor kendi keyfi için. aç gözünü aç.

erkek olmak ne güzel ya. baban hayvan gibi davranıyor karına sen kenarda yan gelip yatıyorsun sülalen raad

kıyamam ben onun minnoş kalbine hebübübü :(
bostan korkuluğu bile kargayı korkutur bir işe yarar, sen evde fare besliyorsun koca niyetine. onun çarkına s*çmakla işe başlayabilirsin konu sahibi.
Onuda yaptım yapıyorum işten gelir üstünü değiştirir hemen bulaşıklara geçer yemek yapar sofrayı kurup kaldırır. Çamaşırları makinaya atar serer oğlumla ilgilenir benim bir dediğimi iki etmez sabaha kadar çocuk bakar ne bileyim doğum yağtığımdsn beri asla ev işi yapmadım mesela sürekli sen uyu der. Bunlar geliyor gözümün önünde ama sonra babasını düşünüp deliriyorum.

Adama bak kabus gibi
Eşin artık bir duruş sergilemeli

beni kp hiç görüntülü aramadı (ne münasebet?) kv cocuk doğduktan sonra birkaç kez aradı. müsait değilim diye mesaj attım. daha da aramadılar. hala daha kp esimi arar, müsait olunca görüntülü ara da cocugu görelim der öyle arar esim. ben ikisini de aramam bayram seyran olmadıkca.

ama sizin muhabbet artık cok çirkinleşmiş. bu kadar ileri gittikten sonra ciddi bir kavga, küslük olmadıkca bunu kesemezsiniz gibi duruyor. esiniz gidip rahatsız olduğunuzu ve cocugu görmek için onu aramalarını söylesin.

Bende
işine gelince kocan erkek olduğunu hatırlıyor farkındaysan. babasından korktuğu falan yok, seni ve çocuklarını çiğ çiğ yem ediyor kendi keyfi için. aç gözünü aç.
Bende artık sınırlarımı daha net koyacağım gerçekten haklısın istemediğim bir çocuğu bir nevi zorla doğurdum. Ha allah evladıma sağlık versin onun bir suçun yok tabiki o ayrı bir mesele

Onuda yaptım yapıyorum işten gelir üstünü değiştirir hemen bulaşıklara geçer yemek yapar sofrayı kurup kaldırır. Çamaşırları makinaya atar serer oğlumla ilgilenir benim bir dediğimi iki etmez sabaha kadar çocuk bakar ne bileyim doğum yağtığımdsn beri asla ev işi yapmadım mesela sürekli sen uyu der. Bunlar geliyor gözümün önünde ama sonra babasını düşünüp deliriyorum.

aynı evde yaşıyor, ortada 2 çocuk var. eşşek gibi yapmak zorunda bunları, bunlar sana lütuf değil. olması gereken.

kocan sen gideme diye o 2. çocuğu yaptı, şimdi de onun rahatlığıyla babasını senin üstüne saldı ellemiyor. sana sarmasa onlara saracak. adamın keyfi yerinde. ooohh

seni dışarıya, özellikle kendi ailesine karşı savunmasıx bıraktıktan sonra isterse benim yerime cocugu da doğursun, ne önemi var ki?

aynı evde yaşıyor, ortada 2 çocuk var. eşşek gibi yapmak zorunda bunları, bunlar sana lütuf değil. olması gereken.

kocan sen gideme diye o 2. çocuğu yaptı, şimdi de onun rahatlığıyla babasını senin üstüne saldı ellemiyor. sana sarmasa onlara saracak. adamın keyfi yerinde. ooohh
Artık net bir n şekilde söyleyeceğim teli açmayacağımı

Bende

Bende artık sınırlarımı daha net koyacağım gerçekten haklısın istemediğim bir çocuğu bir nevi zorla doğurdum. Ha allah evladıma sağlık versin onun bir suçun yok tabiki o ayrı bir mesele
Sen de bi spiral bişey taktir bari yine "kaza" olmasın

Sergilemez adamın sesi kısılıyor babasını görünce
yok öyle bir şey. adım gibi eminim senin üstüne yıkmak için rol yapıyor. 2. çocuğu zorla doğurtmasından belli masum olmadığı. hepsi plan programlı.

kendi menfaati söz konusu olduğunda öyle bir çıkar ki sesi, öyle bir şaşırırsın

Artık panik atak yaptı adam bende resmen evimde huzurlu değilim açmasam deliriyor deli gibi bağırıyor. Açsam yine deli ediyor ne yapacağımı bilmez durumdayım üç senedir sabrettim en son patladım artık
Uzaklaştırma aldırın bıdaha gelmesin kapınıza

Sen de bi spiral bişey taktir bari yine "kaza" olmasın
İmplant varmış galiba yanlış söylemediysem. O en kesin çözümmüş spirale bile güvenmiyorum artık

Keşke birbirinden bulsalar ya
yok öyle bir şey. adım gibi eminim senin üstüne yıkmak için rol yapıyor. 2. çocuğu zorla doğurtmasından belli masum olmadığı. hepsi plan programlı.

kendi menfaati söz konusu olduğunda öyle bir çıkar ki sesi, öyle bir şaşırırsın

Dün gece çocukları uyıttuktan sonra sinir krizi geçirdim eşim zor sakinleştirdi oda başladı ağlamaya sana yaptıklsrının farkındayım içimden bu sefer karımı ezdirmeyeceğim diyorum ama sesim kesiliyor ona cevap veremiyorum dedi.
Kusura bakmayın ama kayınpederinizin böyle hadsiz olmasının sebebi eşiniz.

Oğlumuza kardeş olsun deyip sizi darlayan, hamile kaldığınızda da hırçınlaşıp karısını azarlayan eşiniz babasına gelince ağlama moduna geçiyor. Gücü bir size yetiyor, babasına hayırdır sana ne oluyor diyemiyor ya da demek istemiyor.

Neyse Rabbim nasib etti ve kendiliğimden hamile kaldım hiç hesapta yokken şuan 11 haftalık olduk.
İlk duyduğunda sevinçten deliren adam şuan mutsuz bariz belli yok yine uykusuz geceler başlıyor, yok yine hastane hastane gezeriz ( oğlum çok sık hasta olurdu) hayatı banada kendinede zindan ediyor.
Yani be adam ben seni kandırmadım çocuk istemediğin halde hadi olsun diye ısrar etmedim, derdin nedir diyorum benim bir derdim yok diyor hırçınlaşıyor neden böyle yspıyor anlamıyorum. Defalarca konuşmaya çalışıyorum ama sanki sözlerim bir duvara çarpıp dönüyor. Azarlıyor beni durduk yere

Back
X